Slecht bereikbare klantenservice
Na bestelling kreeg ik een mail met betaalbevestiging waarin stond dat mijn deur 7 juli geleverd zou worden. Op 7 juli om 17:00 uur nog geen deur. Ik de klantenservice proberen te bellen maar die blijken maar tot 16:30 uur bereikbaar. Toen maar een mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn deur kon verwachten. Na een paar dagen nog geen reactie op mijn mail. Dus toch maar telefonisch proberen. Na vier keer op verschillende tijdstippen het geprobeerd te hebben kreeg ik eindelijk een jonge dame aan de telefoon. Zij gaf mij aan dat mijn deur binnen was en ze zou even navragen wanneer de geleverd zou worden. As donderdag 15 juli zou hij bezorgd worden. Ik vroeg waarom ik geen reactie op mijn mail had gehad en zijn antwoordde dat men geprobeerd had om mij telefonisch te bereiken. Nou ik weet niet hoe maar op het telefoonnummer wat ik had opgegeven had ik namelijk geen gemiste oproepen. Woensdag voor levering krijg ik netjes een mail dat mijn deur de volgende dag tussen 10:00 uur en 12:00 uur geleverd zou worden. Ik gevraagd of de buurman mijn deur in ontvangst wilde nemen want een ieder uit mijn gezin moest werken. En, wat schetst mijn verbazing? Om 8:00 uur stonden ze al bij mij voor de deur. Kortom de prijs is goed bij dit bedrijf, maar de planning en klantenservice laten nog te wensen over!