Verkeerd boek en geen bericht

Vier kinderboeken besteld en bezorging in de winkel aangegeven. Na een week heb ik nog geen bericht ontvangen dat de boeken af te halen zijn. Nadat ik zelf heb gebeld blijkt dat ze er al liggen. Toen ik ze op kon gaan halen, zat er een verkeerd boek bij. Jammer. Een volgende keer bestel ik rechtstreeks in de winkel, dat geeft blijkbaar minder fouten.

super

de dag dat het boek uitkwam is het gelijk geleverd echt top

Prima en uitstekend

Makkelijk te bestellen. Eenvoudig systeem met het ophalen.

Een super fijne winkel

Altijd gezellig personeel en snelle afhandeling als je iets besteld .

Super snel en héél netjes geholpen!

een heerlijke winkel!

Readshop Harderwijk is gezellig en er worden geweldige artikelen verkocht. Het personeel is super aardig en doet er alles aan om de klant tevreden te laten vertrekken. Ik kom er heel graag!

top winkel!

Vooral die in Hillegom als fysieke winkel. Zij doen het daar zo goed en leuk. Ben blij en trots om deze winkel met deze eigenaren in ons dorp te hebben.

Prima ervaring opgedaan.

Ik heb de keuze gemaakt om mijn bestelling in de winkel op te halen. De mensen van de winkel belden mij meteen toen de bestelling klaar lag. Binnen openingstijden ben ik langs geweest. Het lag keurig netjes klaar. Perfect geregeld!

Snelle levering en artikelen zoals ik ze wilde.

The Readshop is de leukste winkel van IJsselstein

Ik kom er graag en bestel ook mijn boeken bij The Readshop. Frits en familie zorgen altijd voor een warm welkom!

Uitstekend!

Binnen een dag geleverd, terwijl het boek nog maar net uit was

Fijn geholpen

Mijn bestelling kwam vlot binnen. Ik werd netjes gebeld Bij het ophalen fijn geholpen. We wisselde een leuk gesprek uit over verschillende boeken. Door deze tip heb ik meteen nog een boek gevonden voor mijn verzameling. Fijn om vriendelijke geholpen te worden! Daarna nog even rond gekeken in de winkel dat is daar altijd leuk. Ik raad deze winkel in Kampen aan!

Prima !!!!

Snelle verzending en goed verpakt!!

Snel en eenvoudig bestellen

De website was overzichtelijk, ik kon snel vinden wat ik zocht, bevestiging van mijn bestelling kwam direct per mail. Mijn ervaring met de fysieke winkel in Hillegom is trouwens ook top!

Slechte Communicatie

Ik had online een product besteld dat ik naar een Read Shop liet sturen om op te halen. Nadat gemeld was dat het pakket verstuurd was gebeurde er niets, terwijl in de email was aangegeven dat ik gebeld zou worden of een mail zou ontvangen nadat het was aangekomen. Toen ik na een week zelf belde kreeg ik te horen dat het geleverd was maar op mijn vraag waarom ik daar niet van op de hoogte was gesteld werd me verteld dat die persoon mijn telefoonnummer niet had. Erg slechte service. Ik moest aan de telefoon ook minuten wachten voordat ik te woord werd gestaan terwijl ik alles kon horen wat er in de winkel gezegd werd.

Super handig met ebook

Gaat heel makkelijk en heel veel keus.

Goede, snelle service

Boek besteld en snel geleverd.

Prettig geholpen, fijne winel

Prima!!

Zeer snelle levering

Zie boven

Boek wat ik besteld heb is prima. Grote tip, (kreeg ik van de winkelmedewerkster) bestel in de winkel zelf, dan hebben ze het met hun eigen bestelling binnen 1-2 dagen in huis. Als je via de website bestelt bij the read shop, duurt het een week voordat het bij de winkel klaar ligt omdat het via meerdere partijen dan gaat.

Ruime keuze en lokaal

Alle denkbare boeken kan ik er vinden en vervolgens kan ik ze bij de lokale winkel ophalen. Prettige constructie.

Correct, efficiënt, klantvriendelijk, gedegen.

Het contact met de winkel is altijd klantvriendelijk, ze zijn goed op de hoogte van de nieuwste boeken, voor advies kun je altijd terecht bij iemand van de zaak, ze doen graag een stap extra voor de klant. Een winkel met een groot hart.

Lastig om cadeaukaart te activeren

Ik had een cadeaubon volgens mij van de readshop, maar in de kleine lettertjes achterop de kaart stond de uitgave van boekenbon.nl Dit had duidelijker op de kaart mogen staan.

Gemakkelijk

Ik wil de kleine buurt-winkels (boek) bewust blijven steunen

Herikerbergweg 98

1101 CM Amsterdam