Ervaring perfect

Snel qua inschrijving. Nog sneller ging de mail. En het downloaden daarna was ook perfect. Geen haperingen. Op elk apparaat te zetten. Super service met alles.

Vlotte levering één dag na bestelling

Fijn geholpen in de winkel en de website is overzichtelijk.

Prima! Levering conform afspraken

Prime levering van de boeken inclusief de gratis boek dat op veel andere plekken niet meer op voorraad was.

ik houd van de readshop

het was echt GEWELDIGGGGG

Aankoop ging makkelijk

Het was een voorinschrijving voor een boek wat pas in 2026 uitkomt. Maar dat proces ging soepel.

Niet soepel

Het bestellen ging soepel, daarna was he5 wachten op een email wanneer ik het boek kon ophalen . Niets daarna geen email dacht boek gehaald kon worden. De winkel is er achteraan gegaan anders had ik mijn boek niet op tijd gehad . Levertijd van 5 werkdagen ipv 3

Het duurde wat lang

Hoe kan het cijfer drie ‘ruim onvoldoende’ zijn? Is 1 dan het beste?

Altijd geweldig

Snel Origineel Ruim assortiment

Altijd goede service

Leuk filiaal met mooi assortiment en vriendelijk personeel

Boek werd snel geleverd en dan is het geen straf om de bestelling in dit mooi filiaal op te halen. Ik kom er graag.

Alles goed geregeld ben dik tevreden.

Snel, makkelijk en klantvriendelijk

Online pre-order gedaan, ging makkelijk en snel. Opgehaald bij mijn plaatselijke altijd vriendelijke vestiging. Netjes gebeld dat het klaar lag. Tevreden!

Zeer snelle levering en prettige klantenservice

Zeer snelle levering en prettige klantenservice

Ebook gekocht was snel geregeld

Mijn boek van Karen Swan was uit en was benieuwd naar deel 2. Binnen 5 minuten had ik deel 2 binnen.

Volgens verwachting

Zowel in de winkel als online is de service top!

Makkelijk bestelproces, snelle levering. Boek netjes verpakt.

Uitgevoerd, zoals aangegeven.

Het was gemakkelijk om de bestelling via de website te plaatsen. Het boek werd bezorgd binnen de aangegeven tijd.

Veel te duur voor zo’n schrifje

Te duur

Service

Zal ik er even een zakje om heen doen of neemt u het zo mee? Of is het een cadeau? Voor wie is het? Leuk ingepakt met een extra onder de sticker. Kijk daar bindt je mij als klant mee, dat heb ik ook uitgesproken.

Bestelling (reservering) geplaatst van een boek in maart 2025 op basis van inschrijving. Goede tussentijdse communicatie en het boek op de juiste datum, 5 juni, keurig afgeleverd

Vriendelijke bediening, behulpzaam

In Nieuwe Pekela werken zeer behulpzame medewerkers Ze helpen en ondersteunen

Snelle verzending

Veel keuze bij Readshop. Leuke acties ook en snelle verzending. Wel beetje jammer dat het boek los zat in een grote envelop en dus alle kanten opschuift en hoekjes wat beschadigen

Herikerbergweg 98

1101 CM Amsterdam