Beste Kees, Allereerst willen we jou onze welgemeende excuses aanbieden dat je pakket niet thuis is bezorgd. Ontzettend vervelend om te lezen dat PostNL heeft aangegeven dat de bezorging niet is gelukt, terwijl je wel gewoon thuis was. Ik kan mij voorstellen dat je hier niet blij mee bent. Natuurlijk streven wij er altijd naar om onze diensten, acties en aanbiedingen te verbeteren, je advies helpt ons hierbij. Wij zullen dit doorgeven aan de verantwoordelijke afdeling, zodat dit bij de evaluatie mee kan worden genomen. Groet, Margo
Beste Lizzy, We leren graag van klanten zoals jij. Niet alleen als je tevreden bent, maar ook wanneer je vindt dat onze dienstverlening beter kan. Zo zijn we altijd bezig om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Op basis van reviews voeren we dan ook regelmatig verbeteringen door. Met vriendelijke groet, Cleo
Beste Naomi, Allereerst willen wij je onze welgemeende excuses aanbieden voor het feit dat er niet de gewenste service is verleend. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 2 a 3 dagen bij de klanten te bezorgen. Echter is dit helaas niet altijd mogelijk. Met vriendelijke groet, Cleo
Beste Jan, Allereerst willen wij je onze welgemeende excuses aanbieden voor het feit dat er niet de gewenste service is verleend. We hopen nog één kans te mogen krijgen om het alsnog goed af te sluiten, daarom heb ik een kortingscode voor gratis verzending genoteerd in je klantaccount. Deze kortingscode is 3 maanden geldig, hopelijk zien we je weer snel op onze website. Met vriendelijke groet, José
Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze geweldige recensie achter te laten, Ger. Groet, Jos.
Bedankt voor jouw review! Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Dat horen we graag! Heel veel plezier met je aankoop & hopelijk tot snel! Groet, Jos.
Beste Maureen, We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over de Readshop. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, José
Vervelend dat je geen bericht van de winkel hebt ontvangen, Peter. Soms is het drukker dan verwacht en stuurt de winkel later een bericht dan je had verwacht. Hopelijk gaat het de volgende keer beter. Groet en een fijne dag, Jos.
Beste, Fijn dat je tevreden bent over de hulp die je gekregen hebt van onze klantenservice. We zijn dankbaar voor jouw vriendelijke woorden. Vriendelijke groeten, Inge
Beste Julie, bedankt voor het plaatsen van je review. Wat fijn om te lezen dat jouw pakketje zo snel werd geleverd! We hopen je in de toekomst nog veel vaker van dienst te mogen zijn. Groet, Margo
Bedankt voor je melding, Maartje. Allereerst wil ik je onze welgemeende excuses aanbieden voor deze zeer vervelende samenloop van omstandigheden. Wij begrijpen dat het een teleurstelling is, als blijkt dat we je niet binnen de afgesproken levertijd blij kunnen maken met de door jou bestelde artikelen. Nogmaals onze excuses dat het niet is gelopen zoals gewoonlijk. Ik wens je een fijne dag toe en mocht je nog vragen hebben, dan horen we ze graag! Groet, Jos
Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze geweldige recensie achter te laten, Dennis. Groet en een fijne dag, Jos.
Beste Eline, Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze geweldige recensie achter te laten. Met vriendelijke groet, Cleo
Beste Ellen, We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop! Met vriendelijke groet, José
Beste Heleen, Deze recensie maakt onze dag goed! Met vriendelijke groet, José
Vervelend dat je langer op je bestelling moet wachten dan je had gehoopt, Miki. Bij kiezen voor afhalen in de winkel stat het volgende: Je bestelling ligt binnen 3 werkdagen na verzending voor je klaar in het filiaal. Het filiaal neemt contact met je op zodra de bestelling binnen is. Als het goed is neemt de winkel dus nog contact met je op. Heb je nog vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag. Telefoonnummer: 088 133 8432 (bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur) Groet en een fijne dag, Jos