Super service

Werd netjes gebeld dat mijn boek binnen was.

Het boek is stuk.

Ik moet met het boek terug naar de readshop. Want het is stuk. Je verwacht toch dat het gecontroleerd wordt voordat het verstuurd wordt. De kaft zit los van de inhoud.

De bestelling is goed gaan echter de communicatie tussen winkel en de online winkel kan beter .

Ik kreeg een mail dat het boek verzonden was en dat de winkel mij zou informeren wanneer het boek afgehaald kon worden . Echter de winkel had mijn contact gegevens niet ,

Fijn en behulpzaam

Prettige winkel met een groot en gevarieerd assortiment, ook al lijkt het een kleinere zaak. Fijn dat je online bestellingen bij de winkel af kan laten leveren.

Een zeer goed te lezen boek over een actueel en informatief onderwerp.

Een leuk en goed leesbaar boek wat je meeneemt naar de Provence en het leven van het land.

Snelle levering, gezellige winkel

Ruime hoeveelheid verschillende boeken, altijd up to date en leuk ingerichte winkel. Bij bestelling van een boek, snelle levering, goede service.

Goed verpakt, correct verzonden.

Goed verpakt, correct verzonden.

Prettige zaak

Ik had een boek besteld via een andere verkoper en kon deze bij de Readshop ophalen. Belden mij netjes op dat het klaar lag, naast dat ik ook een mail kreeg. Ook in de winkel erg prettig geholpen.

Altijd vriendelijk personeel

Wordt altijd goed geholpen!

Snel en duidelijk

E book, goede uitleg voor de juiste download.

Twee boeken besteld. Een dag erna gelijk ontvangen. Andere was een reservering en die hebben we ca 2 weken voor de genoemde datum ook al ontvangen. top!

Omdat het een verjaardags cadeautje was, voor het zoontje van mijn neef, dacht ik dat er waarschijnlijk iets mis zou gaan maar gelukkig allesbehalve dat, dus ik ben zeer positief Top.

Duurde even maar het boek is goed

Bestelling duurde een week. Via personeel bestellen zou sneller gaan

De levering was goed ingepakt en op kort termijn gratis bezorgd/ af te halen in de winkel.

Makkelijk te bestellen

Snel gevonden wat ik zocht. De ebook snel gedownload en kan meteen gaan lezen.

Geweldig.

De boeken zijn goed en netjes aangekomen. Wat wel vreemd was, was dat het in een hele grote doos zat, dicht geplakt met DHL tape. De doos had minstens de helft kleiner gekund.

Snel besteld, snel geleverd.

Bestellen was eenvoudig en het boek werd de volgende dag gratis en netjes verpakt bezorgd. Een pluim voor de readshop.

perfect

eenvoudig om boeken te bestellen

Mijn bestelling nog niet ontvangen

Nou ik heb de bestelling nog niet ontvangen.dus ik ga mijn mening nog niet geven

Goed geïnformeerd over vertraging levering, aardige

aardige medewerkers

GoeGoed boek,super service van Readshop Lunteren

Ik had een boek besteld en laten bezorgen bij ReadShop Lunteren. Ik werd meteen gebeld toen het boek aangekomen was. Erg vriendelijk personeel

Om te beginnen goed

Ik heb een boek besteld, deze was snel binnen. Netjes een bericht fehad meteen opgehaald en een paar weken later. Krijg ik een mail dat mij boek inderweg is, terwijl ik hrt al in huis heb.

Eenvoudig en snel lokaal bestellen

Ik vind het belangrijk dat lokale boekenwinkels blijven bestaan zodat we gezonde winkels in ons straatbeeld houden waar laagdrempelig leesvoer gekocht kan worden en kleine presentjes, kaarten of kantoorartikelen. Een goed boek bestellen en vaak binnen 1 of 2 dagen op te halen

Ik werd gebeld dat mijn bestelling in de winkel was aangekomen

Waardeloos

Maand geleden boek besteld. Diverse berichten: het is vertraagd. Toen juichend: boek is verzonden, verwacht een afhaalbericht. Toen....niks, maar wel een bericht over een review? Serieus?

Herikerbergweg 98

1101 CM Amsterdam