Laden reviews...
213 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen Read Shop om snelle levering en een breed assortiment. Het personeel wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren, zowel online als in de winkel. Enkele beoordelingen wijzen op af en toe leveringsvertragingen en communicatieproblemen, maar de algehele tevredenheid blijft hoog. De winkel wordt gezien als een betrouwbare plek om boeken te kopen.
heel tevreden
4 May 2026
Foeke de Koe
Nieuwegein
Ik heb 2 e boeken besteld, ik kreeg direct de link in mijn mail om ze te downloaden, ging prima!
30 April 2026
Janni Baan
Rijssen
Het boek lag sneller klaar dan verwacht. Kreeg het keurig verpakt mee.
30 April 2026
Herman
Dalen
Makkelijk. Snel en betaalbaar
27 April 2026
henk
Maassluis
Ik bestelde online in de ochtend en liet bezorgen in nabijgelegen winkel. Daar zou het de volgende dag dus zijn (want voor 23:00 uur besteld). Het duurde een paar dagen en toen kreeg ik bericht dat het onderweg was. Ik zou gebeld of gemaild worden als het in de winkel gearriveerd was. Na een paar dagen had ik nog niets gehoord. Toen ik op de bonnefooi naar die winkel ging, lag mijn pakketje er wel maar dat was me dus niet gemeld.
Beveelt niet aan
24 April 2026
Lydia
Woudenberg
Goedemorgen Lydia, bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. Ik begrijp heel goed dat het vervelend is om zelf achter uw bestelling aan te moeten gaan, zeker wanneer u erop rekent dat wij u informeren zodra het pakket binnen is. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden.
Onze excuses hiervoor.
Met vriendelijke groet, Pieter
Ik kreeg bevestiging van aankoop en bevestiging van verzending naar de winkel bij mij in de buurt, met de verzekering dat ik zou worden geïnformeerd wanneer het daar was aangekomen. Daarna hoorde ik niets meer. Toen de winkel bij mij in de buurt gebeld, die opgelucht waren, want ze hadden het boek van het hoofdkantoor ontvangen zonder info voor wie het bestemd was en hoe ze die konden informeren. Toen was het snel rond. Heb hwet boek vandaag opgehaald, de mensen in de winkel waren prettig en zorgvuldig.
22 April 2026
Willem
Den Haag
Zonder problemen wordt het boek snel geleverd met een glimlach
21 April 2026
Arnout
Ijsselstein
Apparaat volgens berichten ontvangen.
20 April 2026
Ineke
Almere
Mijn bestelde boeken,na een dag al beschikbaar
12 April 2026
Daphne Viswat
Eelde
Levering vond ik een beetje lang duren. Maandag besteld en vrijdag middag pas bezorgd in de winkel
10 April 2026
Alicia
Zelhem
Nog nooit zo snel een boek gekocht. Fantastisch!
8 April 2026
Jan
Wateringen
Boek besteld via de website. Boek moest nog verschijnen. Kreeg telefoontje toen Boek in de winkel was. Ondanks dat de boekenweek al afgelopen was kreeg ik nog wel het boekenweek geschenk. Super service. Heel tevreden!!
7 April 2026
Helen
Wijk bij Duurstede
voor het eerst iets online besteld. werd netjes op de hoogte gehouden van het boek wanneer het leverbaar was. ook waneer het na de winkel verzonden werd
2 April 2026
Michel
Zoetermeer
Na binnenkomst van het via de website bestelde boek werd ik door een personeelslid van de winkel in Velp gebeld. Dus geen E-mail of SMS. In de winkel werd ik zeer persoonlijk en prettig ontvangen en geholpen bij het uitzoeken en de aanschaf van meerdere artikelen.
31 March 2026
Hans
Rheden
Ik heb het boek, "Schema therapy for beginners" besteld en ontvangen. Het is geschreven in duidelijk Engels. De materie is zwaar maar praktisch.
31 March 2026
Lisa
Beverwijk
29 March 2026
Irene
Lopik
Je voelt je bijna thuis in deze winkel. Al na korte tijd word je herkent daardoor nog vriendelijker geholpen. Alle lof.
28 March 2026
Jacobus’ van Laatum
Nieuwleusen
Goede hulp in de winkel
26 March 2026
Gerard
Valkenswaard
Via de site had ik 2 buitenlandse boeken besteld. Er werd aangegeven dat ik hier tot wel 4 weken op zou moeten wachten. Het was veel korter. Toen ze binnen waren kreeg ik een code en daarmee kreeg ik alles gelijk mee in de winkel, omdat alles natuurlijk al was betaald Gewoonlijk ga ik naar de winkel om te kijken of er iets bijzonders is waar ik nog niet aan heb gedacht of voor advies, maar deze boeken zou ik nooit in de winkel kunnen vinden, omdat ze te specifiek zijn.
26 March 2026
Ernest
Nieuwegein
Gisteren voor het eerst e-books via internet besteld bij The Read Shop en dat is prima gegaan. Wat ik zocht was gemakkelijk te vinden en ook de betaling verliep vlot. Dit is vast niet de laatste keer dat ik besteld heb.
25 March 2026
haakaa
Stedum
De beste boekhandel van Ruurlo!
25 March 2026
Arjan
Ruurlo
Ze maken hun woorden waar.
21 March 2026
B.
Bergambacht
Dinsdag 10 maart heb ik online het boek Tijdlijn van de geschiedenis. Diverse mailtjes dat de order was verzonden Het telefonisch of bericht bleef echter uit. Vrijdag middag 13 maart heb ik zelf gebeld ; de readshopwinkel in Warnsveld bleek de order niet te kennen /ontvangen te hebben. Gelukkig stond er één exemplaar in de winkel en kon ik dat ophalen. Mij werd geadviseerd om voortaan via de winkel een boek te bestellen. Ergens ging er dus iets fout en wellicht was dat ene exemplaar mijn bestelde boek. Het is wel goed gekomen doordat ik zelf actie heb ondernomen. Ik vond het een merkwaardige gang van zaken. Met deze ervaring bestel ik niet meer online.
Beveelt niet aan
19 March 2026
Evert Jan Westerik
Zutphen
Goedemorgen Evert Jan, bedankt voor je feedback. Ik begrijp heel goed dat het vervelend is om zelf achter uw bestelling aan te moeten gaan, zeker wanneer u erop rekent dat de winkel u zou informeren zodra het pakket binnen is. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden. Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet, Pieter
Prima deal.
18 March 2026
Eric
Hengelo
Boek online besteld, met de wetenschap dat afhalen in winkel iets langer kan duren dan opsturen. Bericht gekregen dat ik maill of telefoontje zou krijgen als het boek opgehaald kon worden. Na 4 sagen even gebeld, want geen belletje of mail ontvangen. Een kribbige man vertelde me dat ik wel bericht had gehad. Bleek via SMS. Misschien even vermelden bij eerste automatische bericht? Verder leuk pakpapiertje er omheen gekregen.
17 March 2026
Jacqueline
Ijsselstein
Beste Jaqueline,
Dank je wel voor je bericht.
Wat vervelend om te lezen dat de communicatie rondom het ophalen van je boek niet helemaal goed is verlopen. Je gaf aan dat je een mail of telefoontje verwachtte, maar uiteindelijk alleen per SMS bent geïnformeerd. Onze winkels kunnen klanten inderdaad op verschillende manieren contacteren, via mail, telefoon of SMS maar dat had in jouw geval duidelijker vermeld moeten worden.
Het is helemaal begrijpelijk dat dit tot verwarring heeft geleid, zeker omdat je zelf nog hebt moeten bellen en de reactie die je kreeg niet prettig was. Dat spijt me.
Fijn dat het boek verder wel netjes was ingepakt, maar we nemen je feedback over de communicatie zeker mee zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Hopelijk zien we je in de toekomst toch nog een keertje terug en kunnen we je een betere beleving bieden!
Groet, Margo
Herikerbergweg 98