Gemakkelijk besteld, goed geregeld

Goed geregeld

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding maar jammer dat de bezorging later was dan beloofd maar uiteindelijk de bestelling ontvangen.

Levertijd was essentieel en bleek niet kloppend

Op dit moment (bijna een week later) nog steeds geen bestelling binnen, terwijl de levertijd 2-3 werkdagen was. Op beide kinderverjaardagen met lege handen gestaan, erg onprettig. We hebben twee boeken besteld.

Boek te laat voor verjaardag

Boek te laat ontvangen voor verjaardagskado en nu retour gezonden

Boeken te laat binnen

Ik heb de boeken besteld voor een verjaardag, maar de bestelling duurt langer dan aangegeven op de site. Ik heb de boeken naar de winkel laten sturen en kan het pakket niet volgen. Ik weet alleen dat het verstuurd is, maar weet nu niet of het op tijd binnen is.

Niet goed

Ik wilde graag een boek hebben direct zodra het voor het eerst beschikbaar was in de winkel. Keurig op tijd online besteld.... door fouten 2 weken te laat ontvangen

Na een week wachten nog niets gehoord.

7 dagen geleden een wegenkaart besteld en betaald. 6 dagen geleden bericht gehad dat de bestelling aan de bezorger was mee gegeven en dat ik van de winkel, waar ik de kaart op zou halen, een seintje zou krijgen wanneer dat zou kunnen. Tot op heden nog niets vernomen; bij de winkel wordt de telefoon niet opgenomen en er is ook geen voice-mail bericht met uitleg waarom er niet wordt gereageerd.

Prima service en correct afgehandeld. The read shop is echt een aanrader.

Alles prima voor elkaar

Alles prima voor elkaar

Besteld, volgende dag in huis!

Prima.

Helemaal goed

Prima boekje besteld en goede aflevering

Hele fijne service!

Ik ontving mijn pakketje snel en netjes verpakt. Erg tevreden.

snelle reactie over de bestelling

alleen bleek het boek toch niet leverbaar. Wordt besteld en dan volgt er weer een reactie. Ben wel direct geinformeerd.

liever bezorgen via postnl dan DHL

Leuk een boekhandel in Haven, die moet er zeker blijven!. Maar voor mij wat ver weg, daarom had ik per post besteld. DHL neemt meestal niet de moeite om bij ons in de flat te bezorgen. Ik had een paar dagen terug een leverancier een screenshot gestuurd als bewijs dat ze niet geweest waren. Vandaag zouden ze tussen 10.00 uur en 15.35 komen. De hele dag gewacht, terwijl de zon scheen. Balen!!!! Uiteindelijk kwamen ze na 18.00 uur. Dus: liever bezorgen via post.nl dan DHL

Alles netjes geregeld

Bestellen was handig , ophalen prettig en meteen leuk ingepakt als kadootje.

Gisteren iets besteld en vandaag al met de post binnen, super snel dus en zeer tevreden

Fijn om een boek te bestellen en deze dan ook zonder problemen en snel geregeld te krijgen.

ik heb een boek online besteld via de readshop en je wordt netjes op de hoogte gehouden ook als er vertraging is

prima service

'smiddags besteld en de volgende dag in huis. Zo mag ik het graag zien

Dit gaat om The Read Shop in Almere Haven. Prettige sfeer, brede collectie, prettige mensen met verstand van zaken.

tevreden

Makkelijk besteld, en een fijne winkel.

Fijn dat je kunt kiezen uit thuis laten bezorgen of afhalen in je favoriete boekwinkel. Ik wil natuurlijk niet dat de boekwinkels uit het straatbeeld verdwijnen , daarom ben ik geen fan van andere sites om te bestellen. U snapt welke ik bedoel! Maar toch het gemak van thuis alvast kijken of het boek op voorraad ligt in de winkel en anders zoals ik gedaan heb, bestellen en daar laten afleveren. Fijne service, bedankt.

Super service!

Zowel het bestelproces als ook de communicatie m.b.t. levering en afhalen helemaal goed. Bijzonder vriendelijke mevrouw van de Readshop Beek!

Gewoon goed

Boeken besteld en een paar dagen later word je opgebeld dat ze binnen zijn. Prima service.

Snel en correct

Was op zoek naar een bepaald boek. Kon zien dat het niet beschikbaar was in mijn ReadShop winkel. Daarom via internet besteld en laten afleveren in de winkel. En ook nog keurig ingepakt als cadeau.

Herikerbergweg 98

1101 CM Amsterdam