Goed geholpen!

Goede service.

Teleurgesteld …meer gedoe dan waard

Donderdag een kado besteld voor kraamvisite zaterdag ochtend met de verwachting dat ik het vrijdag kon ophalen in de winkel. Zaterdag was bestelling nog niet binnen dus maar wat anders gekocht. Dinsdag was de bestelling binnen maar ik had geen tijd om het op te halen dus woensdag naar de winkel maar helaas kon ik daar de retour niet doen. Dus product naar huis meegenomen. Retour process opzoeken, formulier invullen en straks weer naar centrum om het terug te sturen via post NL. Ook nog verpakking regelen want het was niet in een doos of enveloppe en retour formulier ook zelf printen. Volgende keer maar beter zelf naar een winkel of via Wehkamp/bol.com bestellen

Meer dan prima

Bestellen ging snel en de afhandeling was zeer klantvriendelijk!

Volgende dag al bezorgd.

Ga liever naar de winkel. Maar had deze keer de boekjes zeer snel nodig. De winkelbediende vertelde mij de bestelling te plaatsen via de website. De levering zou dan sneller plaatsvinden als bestellen via de winkel. En inderdaad volgende dag werd de bestelling al bezorgd.

Vlot geholpen, vlot verzonden!

Vlot geholpen, vlot verzonden!

Snel geleverd, Adequate berichtgeving. Precies zoals je mag verwachten.

Uitstekend.

We bestelde een boek voor ons bedrijf en de volgende dag was het boek er al =)

waardeloos

ik was gewoon thuis, maar moet het boek ophalen bij een ophaalpunt. Deze ervaring met post.nl is niet alleen hier, maar structureel. Waarschijnlijk een ander bedrijf kiezen voor distributie.

In de winkel echt een super service

helaas is de communicatie tussen online shop en de fysieke shop heel slecht. dat zou zeker een verbeter punt kunnen zijn vandaar mijn keuze voor 2 sterre

Trage levering

Ik bestelde een boek waarbij stond dat het de volgende dag in huis zou kunnen zijn; ik liet het naar een filiaal van Readshop sturen. Vandaag zijn we drie dagen verder; inmiddels heb ik mail gehad dat het boek onderweg is naar het betreffende filiaal - maar nog geen bericht dat het is aangekomen ... Best jammer, voor iets wat afgelopen woensdag al in huis had kunnen zijn. Volgende keer toch maar Bol ... PS. Ik beveel tóch aan - maar da's omdat ik hier "The Read Shop" i.h.a. beoordeel, en de service in de winkel is top :)

Via internet boek besteld bij Readshop op 28 aug 2023.

Bestelde boek zou ik afhalen bij lokale Readshop. Na enige dagen bericht ontvangen dat levering vertraging had. Na weer enige dagen bericht dat boek verzonden zou worden. Op 7 sep contact opgenomen met klantenservice waar boek bleef. Bleek dat boek op 1 sep naar lokale Readshop was verzonden. Op 7 sep naar lokale Readshop gegaan, verhaal uitgelegd en boek uit winkelvoorraad meegekregen. Lokale Readshop was kennelijk nooit ingelicht over mijn bestelling en over verzending van boek naar lokale Readshop.

Het proces van online bestellen en fysiek ophalen verliep vlekkeloos.

Duidelijke website en een snelle levering

Fijne 1e bestelling

Bestelling uiteindelijk sneller in de winkel geleverd dan de aangegeven datum, telefonisch heel vriendelijk en boek zag er top uit.

Lang durende levering. 5 dagen!

Geen mailtje ontvangen of telefonisch bericht dat het boek in de winkel ligt. Dus zelf maar naar de winkel gegaan waar het boek klaar lag.

vriendelijk, veilig, vlug en voordelig

beter als hierboven kan ik het niet zeggen.

Gewoon goed

Gewoon Goed

Niets ontvangen

Site zegt dat het boek de volgende dag geleverd wordt. We zijn nu 5 dagen later en ik heb nog steeds niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen

Geen.

Snel en prettig geholpen

Snel en prettig geholpen

Super snel geleverd !

Het wilde even niet lukken met bestellen heel fijn geholpen door klanten service en direct de volgende ochtend geleverd!

Goed geregeld

Het is allemaal goed geregeld en het is snel binnen. De boeken waren in goeie staat toen ik ze binnen kreeg!

Vlotte verwerking en bezorging.

Wachten

2x bericht van 2 werkdagen wachten uit eindelijk 6 dgn. Nog net op tijd om cadeau te geven. Dus ruim voor tijd bestellen in het vervolg

Online een boek besteld en wanneer het bij de boekhandel klaar ligt . Krijg je netjes een SMS dat je het op kunt halen.

Herikerbergweg 98

1101 CM Amsterdam