Boeken besteld, nog steeds geen bericht

2 boeken besteld bij de Readshop. Je denkt de plaatselijke ondernemer er mee te steunen, die het winkelcentrum nog aantrekkelijk houdt om te winkelen. 8 november besteld, 10 november naar de winkel verstuurd. Ik wacht 17 november nog steeds op mail wanneer ik ze kan ophalen... Ze bleken bij de andere plaatselijke boekhandel gewoon op voorraad. Daar ga ik dus voortaan op letten.

Alles was snel verzonden en thuisgeleverd. Pakketje (envelop uiteindelijk) pastte perfect door de brievenbus. Ze lieten alleen een beetje laat weten dat mijn boek niet op voorraad was, en daardoor vertraging had opgelopen. Maar ik moet daar ook over zeggen dat in de e-mail stond dat mijn boek, ondanks de vertraging, alsnog binnen 2 werkdagen bezorgd zou worden, en inderdaad, de 2e werkdag, kreeg ik het boek binnen. Overall, goede ervaring!

Grote keuse

Besteld, betaald (met deels boekenbon, deels Ideal), bevestigd gekregen in de mail, volgende dag al gebeld dat het voor me klaar lag in de winkel. Perfect geregeld!!!

Alles is perfect

Mooi boek, perfect service

Website is overzichtelijk en het product is makkelijk te bestellen.

Ik moet het producten nog ophalen, heb nog niet de mail ontvangen dat het binnen is.

Slechte bezorging

Het bestelde boek wordt niet, zoals aangegeven, de volgende dag bezorgd. Geen enkel bericht waarom het niet wordt bezorgd. Na dagen wachten zelf gebeld. Er kan geen uitleg worden gegeven waar het boek blijft. Ik zit nu nog steeds te wachten, terwijl het boek al is betaald bij de bestelling. Ik bestel nooit geen boek meer bij de Read Shop.

netjes geleverd

netjes alkes geleverd

Snelle service en duidelijke website

Goed, snel en zorgvuldig

Zie boven

Matig/Geen communicatie

Melding op maandag. Pkt is verzonden. Niets meer gehoord. Op zaterdag zelf maar eens gaan vragen in de winkel. En ja hoor, pakje lag er.

vertraagde zending

Ik heb nog niets ontvangen. Zending is vertraagd. Moeilijk nu al een review te kunnen geven.

Handige webshop en keurig thuisbezorgd.

Dit was mijn eerste bestelling bij de online reads op, en het is mij prima bevallen.

Fijne kantoor boekhandel

Groot assortiment kantoor artikelen en boeken. Redelijke prijs kwaliteit verhouding.

Boek.niet op tijd geleverd

Ik heb speciaal een boek besteld en laten bezorgen in de winkel om geen verzendkosten te betalen, wordt het boek te laat bezorgd. Had ik geen cadeautje voor degene aan wie ik het zou geven en moet het nu alsnog laten bezorgen en daar baal ik van. Had ik het beter bij bol.com kunnen bestellen. De winkel In Stadskanaal ben ik altijd uiterst tevreden over , maar bestellen via de site heeft me echt niks opgeleverd , volgende keer maar een andere website bezoeken

Waardeloos

Een boek besteld zou donderdag hooguit binnenkomen. Status bekeken nog in behandeling toen de klantenservice gebeld en die vertelde dat hij waarschijnlijk zaterdag bezorgd zou worden. Gelukkig kon zij de bestelling annuleren en heb ik maar een cadeau elders gekocht.

Snel en persoonlijk!

Goede en snelle service met persoonlijke aandacht! Altijd fijn om binnen te lopen!

Heel eenvoudig te bestellen en een vlotte levering

Gisteren heb ik het boek besteld. Bij levertijd stond 3-5 werkdagen. Tot mijn verrassing zat het boek vanmiddag al bij de post. Super!

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Ik kon makkelijk op de website vinden wat ik zocht, en zoals beloofd had ik het boek de volgende dag in huis. Heel fijn!

Gemakkelijk besteld en prima bezorging

Prettige website. Snel gevonden wat ik wilde bestellen. Afhandeling ging ook soepel. Zal deze website zeker vaker gebruiken.

Slechte communicatie over inhoud bestelling

We hadden een kinderboek besteld. Het was Kinderboekenweek en ik weet dat het geschenk op is op is. Op verschillende andere online shops, stond uitverkocht. Maar bij jullie stond dat het er nog was. Ik kon het ook in mijn winkelwagen doen en stond ook in mijn besteloverzicht. Mijn kind toch nog heel blij, totdat het pakketje kwam. En er toch maar 1 boek in zat. Wat ik teleurstellend vind is dat ik het in eerste instantie gewoon erbij kon bestellen. Dan komt er alsnog geen bericht met dat het er niet meer is. En ook in de doos had dan nog een berichtje kunnen zitten met dat het boek helaas toch op was. Dat zijn drie gemiste kansen en vind ik erg jammer. De verzending is verder helemaal goed gegaan en het bestelde boek is goed ontvangen.

Alles prima, werd netjes gebeld, dat mijn boek er was.

Alles prima, werd netjes gebeld, dat mijn boek er was.

De belofte wordt niet nagekomen

Voor 23:00 besteld volgende dag geleverd. Dus niet. En dan in de bevestiging aangeven dat het meestal zo is. Dat vind ik onjuiste verwachtingen wekken.

super goede en snelle service

Zoals ik hierboven al schreef, super goede en snelle service. Wat ik mis is de mogelijkheid om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen.

Herikerbergweg 98

1101 CM Amsterdam