vriendelijke mensen en een perfecte service

Alle keren dat ik bij Readshop geweest ben, ben ik uitermate vriendelijk geholpen echt een top zaak voor allerlei boeken strips en andere kantoorbenodigheden. Bovendien vriendelijk personeel ondanks de Corona toestanden.

Bestelling snel en goed verzorgd.

Zie bovenstaand.

Aan mijn verwachting is ruimschoots voldaan

Verwachting Ruimschoots Voldaan

Helaas is zojuist een onvolledig pakket bezorgd.

De agenda ontbreekt. Familie planner zit er wel un. Op de bon staat dat beiden bezorgd zijn. Dat klopt niet. Graag alsnog bezorgen.

Verstuurd volgens beschrijving

Heb een boek besteld en deze is in corona tijd zeer snel verzonden. Top

Ik wacht helaas nog op mijn bestelling...

23.12.2022 om 06.56 Goed nieuws. We hebben je bestelling ingepakt en meegegeven aan de bezorger. Zodra je bestelling eraan komt krijg je van de bezorger nog een aparte mail. Helaas nog niet bij de plaatselijke Read shop gearriveerd. Dus ik kan er nog niet veel over zeggen vanwege de lockdown. Volgens mij heeft Bol.com een privelege qua bezorging.

Vlotte behandeling

Order snel verwerkt

Heel makkelijk bestellen

Door de lockdown heel makkelijk te bestellen en afhalen.

Keurig en snel

Goede service ruim aanbod

Via Click en Collect besteld. Binnen een halve dag kreeg ik al de bevestiging en kon ik het product de volgende dag ophalen. Vriendelijk personeel.

Waardeloos, ik heb nu niets!

Jullie hebben mijn bestelling verzonden naar mijn afhaalpunt (één van jullie winkels, notabene!), op een moment dat dat afhaalpunt gesloten was! Nou stuurt PostNL alles weer terug naar de afzender, en heb ik dus geen enkel cadeau!!! Ik ben dus echt wel behoorlijk pissig. Ik dacht de lokale middenstand te steunen, met dit als resultaat. En bedankt!

waar blijft het dan

Een paar dagen geleden heb ik iets besteld bij de readshop. Het is er nog niet. Het zal vast nog wel komen, maar ik krijg nu al een verzoek om een review. Rijkelijk vroeg. Mijn enige review kan nu dus zijn: het is er nog niet.

Product was erg lang vertraagd

Product was erg lang vertraagd

super ervaring, alles is goed geweest

Goed selectie kinderboeken, volgende dag geleverd, goed communicatie (qua tracking)

heel goed

prettig geregeld

Goede en snelle service

Gisteren boek besteld, de volgende dag in huis. Vriendelijk winkelpersoneel Genoeg keuze

Zeer tevreden.

Het boek dat ik besteld had, werd de volgende dag al, zoals beloofd, bij mij thuis bezorgd.

Goed en snel

Pakket was goed verpakt, waardoor boekjes mooi waren gebleven. En snel geleverd.

Super snel!

Ik bestelde om 21.41 uur 2 paar boeken. De volgende ochtend hoorde ik om 09.00 uur de brievenbus en daar lag tot mijn verbazing het pakketje al! Echt super!! En dat in tijden van lockdown, echt top!!

Geen bericht als bestelling binnen is of bestelling is niet aangekomen, niets over gehoord.

Laten bezorgen in de winkel, maar niets vernomen of het boek er was aangekomen, terwijl in de mail stond dat ik bericht zou krijgen als het boek binnen was.

Niet alles geleverd

Ik had 4 artikelen besteld en betaald. Er zijn er echter maar 3 geleverd. En zonder enig bericht van de Readshop hierover. Op de pakbon staan ook 3 dingen vermeld, dus ik hoop dat hierover geen geschil gaat ontstaat wanneer ik ze maandag kan bellen.

Goede website

Goede website erg overzichtelijk. Ik mis wel de tijdschriften nu in de lockdown. Vooral de speciale maand tijdschriften mis ik. Ook de mogelijkheid dat er gelijk gekeken wordt of het boek beschikbaar is in de winkel. Zodat je het bij bestellen wat sneller kan ophalen in de winkel.

Prettig en zeer klantvriendelijk

Word altijd op een goede manier geholpen!! Prima. Daarom bestel ik de boeken in ons dorp bij de Read Shop.

Snel!

Dinsdag besteld en donderdag in huis, zelfs voor de kerst!

Herikerbergweg 98

1101 CM Amsterdam