Reactie van het bedrijf
Beste Rina,
Wat jammer dat het nog niet lukt om je eBook te lezen — dat is natuurlijk niet de ervaring die je mag verwachten. Ik help u graag stap voor stap op weg.
Op je iPad is het zeker mogelijk om via Adobe Digitel Editions een eBook te lezen, maar ook via de app Boeken die standaard op je ipad staat.
Downloads op een iPad/iPhone worden standaard opgeslagen in de map Downloads binnen de Bestanden-app. Je vindt deze map door de Bestanden-app te openen en vervolgens op het tabblad 'Blader' of 'Locaties' te tikken, en daarna de map 'Downloads' aan te klikken.
Je opent een ePub-bestand op je iPad met de ingebouwde app Boeken (voorheen iBooks) app. Controleer of deze app op je iPad/iPhone staat. Staat deze niet op je iPad/iPhone? Download deze dan vanuit de App store.
Stappen om de ePub te openen:
Zoek het ePub-bestand: op je iPad in de map bestanden - downloads zoals hierboven beschreven.
Tik op het bestand: om het te openen.
Kies 'Openen in...': of een vergelijkbare optie.
Selecteer de Boeken-app: (de iBooks-app) uit de lijst met apps.
Het ePub-bestand wordt nu geopend en toegevoegd aan je virtuele boekenplank in de Boeken-app, waar je het kunt lezen.
De bestanden hebben allemaal als naam het ISB-nummer van het boek. Dat ISB-nummer is uniek, in tegenstelling tot titels. Die kunnen meerdere keren gelijk zijn. Een naam van een bestand kun je zelf aanpassen.
Het eBook verschijnt niet automatisch op een Kobo e‑reader. U kunt het echter zelf hierop downloaden. Maak gebruik van voor de stappen Hulp bij het downloaden van je eBook: https://klantenservice.bruna.nl/digitaal-lezen-279/d/hulp-bij-het-downloaden-van-je-ebook
Hopelijk zien we je in de toekomst toch nog een keertje terug en kunnen we je een betere beleving bieden!
Groet, Margo