Bruna verkoopt boeken, ik kocht er een boek, ik heb het gelezen.

De deal tussen verkoper van boeken en de koper van boeken is dat er geld uitgewisseld wordt tussen de beide partijen. Dat is ook in dit geval gebeurd.

niets te klagen

besteld en binnen een dag in huis.

Goede winkel!

Ik wilde een boek bestellen maar alleen bij Bruna hadden ze dit boek. Overal kwam hij pas eind oktober of januari volgend jaar. Dus gewoon top! En hij werd snel bezorgd.

Goed en snel verzonden.

Verzending foutief. Trage respons

Op 3 oktober heb ik een boek besteld om kado te geven aan een collega. + betaald voor bezorging. 10 oktober kom ik er achter dat het naar een afhaalpunt gebracht is, zonder poging tot bezorging op het afgesproken punt. Inmiddels is het 16 oktober en ik heb nog geen boek!

Heel goed!

Prima en duidelijke site om een boek te bestellen!

Snel en efficiënt

Het bestellen en ophalen van mijn boek was een peulenschil. Binnen 24 uur had ik het artikel in mijn bezit.

Duidelijke info over levering boek

Duidelijke info over levering boek

Snelle levering, incompleet hierna slechte service

Meermaals iets besteld. Gaat geregeld mis. Prettige zaak als je iets in de winkel koopt, zeker als het vrij nieuwe voorraad boeken zijn. Maar online gaat we veel is. Dit keer opnieuw boeken besteld. Deze werden 2 dagen later geleverd, netjes en snel. Op 8 oktober de bestelling ontvangen. Hierbij mist een boek, het kinderboekenweek geschenk. Kan gebeuren. Deze zou direct worden nagezonden. Nu een week later nog niet ontvangen. Tijdje terug ook al een boek besteld, die keer om op te halen in de winkel. Zou op voorraad zijn. Afhaal bevestigen gekregen. Boek was alleen nergens te vinden in de winkel toen ik hier daadwerkelijk stond. Half uur voor moeten rijden voor saus. Vorig jaar ruim optijd een boek besteld fysiek in de winkel als verjaardagscadeau. Deze was 6 weken later nog niet geleverd. Uiteindelijk maar laat minut in een andere winkel gekocht.

Snelle epub

Bij Bruna is het zeer gemakkelijk om een epub aan te schaffen. Meteen na de aankoop krijg je een e-mail met de downloadlink.

Snel en gemakkelijk om een e book te bestellen.

De ene dag via de website bestelt, de andere dag afgehaalt!

Het gewenste boek was niet in voorraad, maar niet getreurd, de Bruna-website kende het boek, het was snel besteld; na een email, én een telefonisch bericht kon ik het in de winkel afhalen. Prima service!

Bruna is geen kiosk meer maar een heuse boekwinkel met veel uitdagingen en een uitstekende service!

Zie hierboven

Uitstekende bron

Ik vind het een goede bron om het heelal te begrijpen

Bestelling niet geleverd

Boek besteld, welke in de winkel geleverd zou worden. Na een aantal dagen niks gehoord te hebben, zelf contact opgenomen met de klantenservice. Deze gaven aan dat het boek al in de winkel zou moeten liggen, maar dit bleek niet het geval. Er zou iemand achteraan gaan maar uiteindelijk toch zelf weer contact op moeten nemen. Er kon geen duidelijkheid gegeven worden wanneer het boek geleverd zou worden dus telefonisch geannuleerd.

Het voelt als 'Mijn Bruna'

Interessante en diverse winkel artikelen, van kantoorzaken, tijdschriften tot kinderboeken. Bestelde artikelen bij Bruna.nl zijn meestal de volgende dag op te halen. Ruilen nooit een probleem. Het Postnl punt is daarnaast heel handig. Én last but not least, zeer vriendelijk klantgericht personeel.

Vandaag besteld, morgen thuis

Snel en vlot

Puzzel

Wat een verrassende gezellige puzzel en snel in huis

Duidelijke site, snelle levering, goed verpakt.

Vrindelijke mensen. Snel geleverd!

Bruna Toolenburg: top customer service!

Bruna Toolenburg: top customer service!

Goed bevallen deze bestelling

Nu een keer niet bij Bol.com en ik moet zeggen heel goed gegaan, keurig en snel.

Bruna lijkt Overtoom wel

Bestellen van e-books en het na de betaling downloaden gaat razendsnel. Overtoom was snel. Maar Bruna is nog sneller. Vier boeken binnen 5 minuten in je bezit.

Heel klantvriendelijk

Er werd meerdere keren gebeld (vanwege mijn werkzaamheden was ik niet in staat om de telefoon op te nemen) Mijn aankoop deed ik met een boekenbon die niet helemaal werd opgebruikt. Het overgebleven bedrag werd netjes op de boekenbon geschreven zodat ik bij mijn volgende aankoop dit niet zelf hoef op te vragen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht