Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Boek goed, maar kon mijn cadeaubon niet inleveren

Het boek was er snel, maar ik had gevraagd of ik de VVV bon kon inleveren, daarom heb ik het boek daar besteld. Deze bon werkte wel en er zat tegoed op, maar de winkel had de zaken niet voor elkaar. Het lukt al niet op het boek te scannen dus eindelijk was het boek handmatig ingevoerd om te betalen en toen kon de VVV bon niet worden gescand bij de kassa. Als ik dat had geweten had ik het boek ergens anders gekocht. Maar ik wilde de winkel niet laten zitten met de bestelling. Maar blij was ik er niet mee. Nu moet ik de bon maar ergens anders voor gaan gebruiken.

Vriendelijke behulpzame medewerkers

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Fijne winkel op Belgieplein

Goed en snel geregeld

Super goed !

Niets anders dan lof

Na heel lang wachten de Moccamaster kunnen bestellen met onze gespaarde punten. Bij Bruna Amstelveen zeer goed geholpen. De vrouw achter de toonbank was uiterst vriendelijk. Naast haar vriendelijkheid ook behulpzaam en duidelijk. Chapeau Bruna Amstelveen

Leuk spel, redelijke prijs, matige communicatie

Ik had online een spel gekocht omdat de winkel in Nijkerk het niet had. Ik kreeg een bevestiging van de bestelling en een paar dagen later een mail dat de bestelling eraan kwam. Maar omdat ik daarna een dag of 10 niets meer hoorde ben ik langs de winkel gegaan en daar bleek het spel te liggen. Op de factuur stond dat ik gemaild was maar ik heb niets ontvangen. Maar D meervoud van de winkel was alleraardigst en het belangrijkste: het spel lag klaar en daar ben ik blij mee!

Pracht boek

Nog niet gelezen maar die boeken vind ik leuk en mooi want ik heb de hele serie tot nu toe en ik spaar de hele serie bij elkaar

Tip top in orde

Goede service en vriendelijk personeel

uiterst correct

uiterst correct weliswaar werd later geleverd maar correct geinformeerd

Zeer goed advies gekregen

Goed antwoord op mijn vraag en daarna snel besteld en geleverd. Ik word trouwens altijd goed geholpen bij Bruna. Personeel kundig en vriendelijk

gelukt

gelukt

Altijd goed

Prettige winkel, super vriendelijke en goede service!

Tevreden!

Ik had een boek voor mijn studie besteld. Ik kreeg eerst een beschadigt boek binnen die al gebruikt leek. Maar na 1 appje met foto’s en de nodige informatie kreeg ik gelijk gratis een nieuw boek opgestuurd! Dit boek is erg mooi! Goede klantenservice en bezorgen heel snel!

Bestel er al jaren boeken

Leuke winkel waar je allerlei euke en handige artikelen kan kopen of via website bestellen. Koop er al jaren boeken; tijdschriften kranten en kantoorartikelen. Altijd vriendelijk personeel en handig dat je postpakketten etc kunt ophalen.

Direct volgende dag het bestelde boek binnen gekregen.

Is super goed en correct gegaan .

Is super en correct gegaan.

Snel het aangevraagde boek verkregen. Prima service.

Via internet aangevraagd. Volgende dag werd ik gebeld dat het boek beschikbaar was. Snelle service.

Goede communicatie

Netjes een telefoontje ontvangen dat mijn bestelling erwas en vriendelijk geholpen !

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Ideaal als je niet de winkel zelf kunt bezoeken.

Zo netjes en snel geholpen

Prima service, snelle levering

Ik kon mijn boeken binnen 2 dagen afhalen in de winkel. Ideaal.

ik vindt t goed zo lang er komt wat ik wil en t netjes aankomt verder niks

zo lang t netjes aan komt en t goede dan is t goed

Prima levering

Artikel op tijd aanwezig. Kreeg keurig een telefoontje van de winkel dat het artikel klaar lag. Alles volgens plan.

Perfect en snel

Mijn online bestelling kon ik binnen twee dagen ophalen in de lokale Bruna, die mijn bestelling aanvankelijk niet voorradig had. Perfecte service.

We werden op een geweldige manier geholpen door de "mensen" van Bruna Gennep Wat een service ! Nogmaals bedankt

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht