Prima, product snel en goed geleverd

Op tijd geleverd dus prima in orde, netjes verpakt ook.

Vlot en netjes afgehandelde bestelling

De bestelling was sneller geleverd dan verwacht en bij het ophalen heel vriendelijk personeel getroffen!

Vriendelijk personeel.

Medewerker gaf leuke inpak tips. Ik kom altijd graag bij de Bruna op Utrecht Centraal

Bruna leverde snel, en in degelijke verpakking zonder plastic, wat ik waardeer Alleen kon het pakje niet door de brievenbus en postnl had het gewoon naast de voordeur neergezet omdat ik niet thuis was. Hmm. Gelukkig niets mis gegaan.

Slecht

Ik heb een boek besteld, ik kijk op de website en er staat tot 6 uur open. Kom ik aan bij de Bruna is die gesloten om 5 uur. Terwijl op de deur staat open tot 6 uur. Schandalig. Parkeerkosten verspild.

Topwinkel

Bestellen bij bruna is altijd fijn. Als er iets niet goed is herstellen ze het en je krijgt altijd welke versie van een boek die je bedoelde.

besteld en de volgende dag opgehaald

helemaal prima, en makkelijk

Na niet geleverde boeken door DHL heeft een collega echt netjes nog een keer mijn. Bestelling gestuurd! Super vriendelijk! En snelle reactie en verzending. Dankjewel!!!

Altijd vriendelijk en metaandacht geholpen

De bestelling die ik via Internet heb gedaan heb ik in de Bruna winkel in Wormerveer opgehaald. Het personeel is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.

snel gevonden op de website

Ook zeer snel geleverd en boekenbon kunnen inleveren.

Prima boekwinkel

Het bestelde boek was de volgende dag aanwezig.

prima!

conform afspraak/tijd en prijs. En het artikel (tamelijk groot en onhandig) mooi ingepakt voor de Sint. Top!

ik had het pakket op tijd binnen

een vriendelijke meneer kwam het pakket op tijd brengen

Alles prima!

Zoals eerder, alles prima. Snel, correct.

Snelle levering en keurig in de brievenbus.

Fijne winkel

Fijne winkel in zevenbergen.

Veel te duur kost in GB 20 Engelse pond. Het wordt meer dan 2 keer zoveel???? Dat slaat nergens op!!

Veel te duur, meer dan 2x de prijs in GB.

Snel geleverd en attent personeel

Aardig personeel en boek snel geleverd

Snel!

Bij Bruna Huissen word ik altijd vriendelijk, meedenkend geholpen. En de levertijd van de boeken was zoals opgegeven!

snelle levering, heel vriendelijke medewerkers

Supersnelle service

Al heel snel na mijn bestelling werd ik gebeld dat het boek al klaar lag. Heel vriendelijk.

Prima vlotte levering !

De scheurkalender is keurig op tijd geleverd... Erg tevreden !

Bestelling kwam 3 dagen te laat maar kwam in gewenste kwaliteit

Uitstekend geholpen

Er ging iets mis bij de bezorging maar Bruna heeft het goed opgelost.

Boek besteld en daarna kreeg ik vrij snel een telefoontje dat ik 'm op kon komen halen. Vriendelijk personeel bij de Bruna

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht