Verrassend einde

Lees lekker vlot weg

Hele mooie producten, goede contacten & snelle levering

Snelle en accurate service

Een boek dat nergens te bestellen of op voorraad was een dag later al beschikbaar bij Bruna!

Gebeld voordat de mail er was !! PRIMA

Zou iedereen mogen doen...bestellen bij een fysieke winkel,!

Altijd goed en prettig. Vanwege goedgemutst personeel.

Oei! Dit is minder aangenaam. Ik word verplicht. Dus ik MOET. En daar heb ik een grondige aversie tegen.

Goede en snelle levering

Bestellen ging vlot, snel geleverd bij Bruna afhaalpunt en vriendelijk als altijd met aandacht ingepakt . Helemaal top !

Leve de buurtboekwinkel

Vlot op internet besteld en afgehaald bij de boekwinkel in de buurt, zonder bezorgbusjes- en verpakkingsoverlast.

Eenvoudig bestellen

Het bestellen en de levering ging makkelijk en snel.

Snel gestuurd en netjes ingepakt

Boek kwam de volgende dag netjes in de brievenbus binnen.

Matig tot slecht.

De levering duurde zeker 4 weken, wat bij andere online bestellingen in 4 dagen plaats vindt.

Fijne winkel

Je hebt altijd wel de goede schrijfster of schrijver dat je keuze is die wilt hebben voor goede prijs

Groot aanbod. Leuke aanbiedingen. Alles wat je zoekt en nog eens snel geleverd ook! Binnen een dag.

Super wordt alles afgehandeld en snel geleverd

Ben erg blij hiermee en geniet van alle boeken

Slecht

Na het downloaden van het door mij bestelde en betaalde boek "de verkeerde keus" kan ik het bestand nergens meer terugvinden. Het boek is kennelijk opgeslagen onder een nummer en niet onder de titel. Waar het gebleven is is mij een raadsel De volgende keer ga ik weer terug naar bol.com. Daar had ik nooit problemen!!

2 boeken besteld en 1 niet voorradig

Helaas is er in de set van 2 boeken die ik heb besteld nu 1 wrs langdurig niet leverbaar

Snelle levering en onbeschadigd ontvangen

Mijn bestelling werd snel en onbeschadigd geleverd, niet alleen de doos maar ook de boeken in het pakket.

vlot besteld en afgeleverd

Ging allemaal soepel

Snel binnen

Duidelijke site, snel verstuurd en keurig ingepakt in de winkel

ik bestelde een boek, en het boek werd naar me toe verzonden

Bruno heeft boeken die je kunt kopen. Ik kocht er 1 of 2. Zij stuurden die op naar mij per post. Ik heb nu 1 of 2 boeken.

overzichtelijk en gemakkelijk

supereenvoudig om een boek te bestellen

Mijn favoriete winkel voor boeken & tijdschriften

De Bruna in Maarssen-dorp is een ontzettend fijne winkel om heen te gaan. Zodra er ook maar de kans is dat een gewenst boek bij hen beschikbaar is, bestel ik het direct. En haal ik na het telefoontje, of voicemail:), direct bij hen af.

Besteld en snel kunnen ophalen

Had wat besteld via de site en 2 dagen later kon ik het al ophalen uit de winkel

Heel goed!

Dat ik gebeld werd omdat mijn bestelling er was vond ik erg prettig. Ipv meestal de onpersoonlijke mails.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht