Okay, snelle levering

Snelle levering Gaat bijna altijd goed, verschil tussen brievenbuspakket (PostNL) en thuisbezorging (DHL) Helaas deze keer niet en heeft PostNL pakket met boek achtergelaten staand tegen voordeur Gelukkig was het droog en is boek onbeschadigd

Snel, vriendelijk, betrouwbaar

Ik bestel liever bij Bruna dan online winkels. Een bestelling verloopt altijd goed en is tijdig binnen.

besteld, gebeld en geleverd.

Ging netjes zoals verwacht mag worden. Boeken besteld kreeg een mailtje, daarna zelfs een telefoontje, dat de boeken geleverd waren. Opgehaald in de winkel, helemaal zoals afgesproken. Heel tevreden.

Heel veel keuze en snelle levering.

Helemaal goed!

De reservering online was snel geregeld. De bestelling werd op exact dezelfde datum afgeleverd als was toegezegd. Fijn om de bestelling te kunnen afhalen in een Bruna filiaal naar keuze!

Helemaal goed!

Het is allemaal volgens verwachting verlopen!

Snelle Levering

Snelle Levering en gratis afhalen en als cadeau verpakt in de winkel.

Superservice

Goed op de hoogte gehouden van boek wat later geleverd werd dan verwacht. Blij mee en goed verpakt en toch nog snel bezorgd!

Zorgeloos een eBook bestellen

Bij Bruna kan ik terecht voor een snelle en zorgvuldig geregelde bestelling (en onmiddellijke levering) van eBooks. Ik kan me nauwelijks een verbetering in het proces voorstellen. Ik geef desondanks geen 10 omdat er altijd iets te wensen over moet blijven.

Tevreden

Ik kon snel vinden wat ik zocht op de site. Beschrijving was compleet. Fijn dat ze ook engelse boeken leveren die niet standaard in de winkel liggen. Verwachting van 2-4 weken bezorgtijd bleek maar 1,5 week, dus ik was heel blij verrast met due aankonding. Bestelling kwam in goede orde aan.

Fijne (web)winkel

De bruna in onze buurt is een leuke winkel met naast boeken en tijdschriften ook teken- en knutselspullen (voor de kleintjes). Heel handig is de optie om een boek online te bestellen en (kosteloos) in de winkel te laten bezorgen.

Prima geregeld

Goede website, keurig op tijd geleverd. En gratis ophalen in de winkel.

Gemakkelijk e book binnen te halen

Gebruiksvriendelijk

Prachtige masterpiece edition

Nadat ik mijn favoriete boek kwijt was geraakt, besloot ik om een nieuw exemplaar te kopen met de mooiste cover. Zo kwam ik bij Bruna terecht, waar ze deze masterpiece library edition verkochten. De mooiste editie die ik tot nu toe ooit gezien heb en dat voor een hele scherpe prijs. De verzending was erg snel en het boek super goed verpakt.

Ruime keus en snelle service

Boek besteld en dat werd de volgende dag al geleverd , heerlijk als het zo makkelijk en snel gaat !

Boek kwam volgens afspraak en gratis verzonden

Alles helemaal goed

Het was makkelijk om mijn bestelling te plaatsen, het boek werd de dag erna al in goede staat bezorgd!

Voldoet aan de verwachtingen

Vlotte verzending en bericht

Alles was oke

Alles was oke

Netjes

Ik heb wat besteld voor Moederdag en dat was snel binnengekomen en netjes ontvangen.

Voor herhaling te bestellen.

Snelle en correcte bezorging van een mooi boek.

Personeel altijd bereid een handje toe te steken als iets een persoon niet lukt. Altijd vriendelijk.

Mijn bestelling was goed geregeld, was o in de juiste winkel op te halen,prima.

Hè? Watte?

Ik geloof niet in dit review-gezeik.

Heeft alleen lang geduurd tot de levering.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht