Laden reviews...
3.464 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie vaak genoemd worden. Het online bestel- en afhaalproces wordt als handig en overzichtelijk ervaren. De Bruna-winkels worden als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Over het algemeen spreken klanten positief over de service.
Een boek gereserveerd. Werd netjes gebeld zodra het boek binnen was en opgehaald kon worden in de winkel. Hele fijn deze persoonlijke benadering!
Michelle
Rijswijk
Je bestelt online, je kiest waar je jouw bestelling wil ophalen, je betaalt in de winkel, je gaat de bestelling ophalen wanneer het jou uitkomt. Geen gedoe met wachten op een pakketje thuis waarvoor verplicht een halve dag thuis moet blijven. Je hoeft niet vooraf te betalen.
Jim
Zoetermeer
Het bestelproces verliep vlot. Maar ik heb er bezwaar tegen dat ik voor aankoop van een e-boek moet inschrijven met allerlei personalia die er helemaal niets toe doen.
Marianne
Utrecht
Duidelijk en makkelijk te bestellen. Goede prijs. De volgende dag al in huis. Goed verpakt. Helemaal tevreden.
Wil
Arnhem
Goede service en vriendelijk personeel.
Anita
Oeffelt
Veel keuze, en snelle levering.
Monique
Den bosch
Makkelijk en snel de boeken gevonden en besteld. Snelle levering.
Marjolijn
Enschede
Makkelijke bestelling, snelle verwerking en correcte levering
Georges
Elsloo
Bestellen: goed Levertijdindicatie: goed Levering via Post NL: slecht Ja, het was bloedheet, dus ik kan voorstellen dat dat leveren wat vertraagt. Maar Post NL is bij mij met grote regelmaat een ramp. Laat leveren is 1 ding, maar de info...: Uw pakket is geleverd. Misschien komt het morgen. Of het is ergens neergelegd. Of het komt later. Na 5 werkdagen ...) nog geen pakket ontvangen, neem dan contact op. Klantenservice Bruna: prima - Snel aan de lijn - Begripvol. Prettig gesprek.
Miguel Essers
BERG EN TERBLIJT
goed geholpen door de mevrouw
nicole
Muiden
Ruim assortiment in boeken en leuke kadootjes , fijn en vriendelijk personeel
Petra Mast
Rijswijk
Moeilijk gedoe om een boete te krijgen.
Johan
helmond
Bestelde boek met veel vertraging geleverd. Verjaardag was al voorbij. Bedankt.
Marc
Overijssel
Voor het overgrote deel is de prijs van boeken vastgesteld, of je het nu online koopt of bij de boekhandel. Houdt winkels in stand door daar een boek te kopen of via die winkel een boek te bestellen. Een vriendelijk woord en/of een cadeauverpakking maken deel van de service.
Jan
Uden
Ik ging naar de winkel maar het boek dat ik wilde was niet op voorraad. Dus bestelde ik het en kon ik het later ophalen. Werd netjes gebeld dat het binnen was, heel fijn!
Carin Nibbering
Cruquius
Boek besteld en heel snel in de brievenbussen bus
Ria
Boskoop
Fijne boeken, mooi gepresenteerd zodat kiezen een feestje is. Of de mogelijkheid krijgen om een gesigneerd exemplaar te krijgen; ook dat is Bruna. Mooie winkel, super lief personeel en goede service!
Nel
Heiloo
Ik heb boek gedownload, maar kan ee verder niets mee dan naar kijken. De bedoeling is dat je een ebook voor puzzelen ook mee kan puzzelen. Maar kan er niets mee…
Annemieke
Wormer
Ik heb gisteren middag 2 boeken besteld. Er staat op de site “op werkdagen vóór 23:00 besteld, is de volgende dag bezorgd”. Niet dus! Heb de boeken online besteld omdat ze niet op voorraad waren bij mijn plaatselijke Bruna. Ze hebben de boeken voor mij gereserveerd, maar omdat ik ze vandaag al wilde hebben, dacht ik: “Dan bestel ik ze wel. Heb ik ze morgen binnen.” Erg jammer. Dan had ik ze net zo goed alsnog gewoon bij de plaatselijke Bruna kunnen halen morgen.
Kimberley
Maastricht
het is een winkel waar ik met mijn rolstoel makkelijk overzicht heb, alleen moet het Pinapparaat meer naar de voorkant van de Balie want ik kom er niet bij dus moet ik mijn pincode aan een medewerkster geven zodat zij het bedrag kan betalen en dat is niet fijn, immers je pincode gaat niemand anders dan mezelf iets aan!
Rene van Beek
Deventer
Bestelling kon ik de volgende dag al ophalen in mijn favoriete vestiging
Wilma
Almere
De E-boeken zijn makkelijk te downloaden en op de E-reader te zetten.
P
M
Mijn ervaringen met BRUNA zijn zeer goed, hoofdzakelijk ook door de winkel in het Streekhof in Bovenkarspel. Vriendelijk en heel behulpzaam personeel. De enkele x dat ik bestel, heb ik daar ook nog nooit iets over te klagen gehad. Voor mij verdienen jullie een vette 10.
Cherie Kool-Bakker
Andijk
Vrijdag 26 juni uitdeelboekjes besteld. Ik heb geen afhaalbericht per mail of sms ontvangen. Ik ben ook niet gebeld door de winkel. Nu, 1,5e week later, bel ik zelf naar Bruna Dordrecht en krijg ik te horen dat de boekjes terug de winkel in zijn gegaan en dat de prijs verhoogd is. Ik kan ze nu voor bijna 2x de prijs komen afhalen. Belachelijk!
Laura
Dordrecht
Deze bestelling was een cadeautje en heb het dus laten sturen naar iemand anders. Jammer dat ik er voor de ontvanger geen afzender bij kon schrijven of een berichtje. Ook jammer dat ik geen mail heb ontvangen dat het bezorgd was.
S
Den Haag