Snel ,goede service

Altijd fijn bij bruna Belgiëpleun

Zo makkelijk!!!!

Zo makkelijk!!!

Vlot, prima communicatie

Bestellen ging vlot en makkelijk, kreeg keurig n seintje toen 't klaar lag, kon 't vlot ophalen. Perfect!

Snel en netjes geleverde

De bestelling werd snel en netjes verzonden.

Snelle levering ,goed verpakt

gemakkelijk en duidelijk

Ik koop altijd mijn e books bij Bruna. Direct na de betaling komt de download binnen in mijn mailbox en altijd snel en goed op mijn E reader (MyStories) te krijgen.

Prima maar niet super verzending

De algehele online ervaring was prima, ze hadden een ietswat niche boek voor een prima prijs, maar de verzending was wel wat matig. Het boek zat onbeschermd in een doos, waardoor hij ook een kleine buts heeft opgelopen. Niet iets om het boek om te retourneren maar wel jammer. Maar super snel verzonden en uiteindelijk super blij!

Snelle bezorging en goede verpakking

makkelijk en snel

Makkelijk zoeken en duidelijk en snel door de procedure van het bestellen heen gekomen.

Supersnel geleverd!

‘S avonds om 22 uur bestelt. Ochtend erna al kunnen ophalen in de winkel.

Makkelijk

Erg eenvoudig om iets digitaal te bestellen alleen alweeer een account aanmaken.....

Altijd vriendelijk personeel en een keurig nette winkel

Ik word altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Jullie winkel ziet er uitnodigend, overzichtelijk en gezellig uit. Ik word altijd blij als ik bij jullie binnenkom.

Uitgebreide keus aan boeken

Een uitgebreide keus aan boeken, makkelijk te zoeken en snel geleverd.

Snelle reactie

Treinvaart

Mooi boek besteld ,netjes verpakt en volgende dag gekregen .

Online besteld en in de winkel opgehaald. Na 2 dagen. Betaatld met mijn V.V.Vbon en wat eigengeld. Goed geregeld.

De volgende dag in de winkel, zonder bestel kosten en ik werd nog gebeld dat book gearriveerd was. Zo hoef je niet de hele dag zitten wachten

Deze bestelling.

Gedaan wat er is gezegd. Op tijd geleverd en mooi in gepakt.

Mwawwww

Kon ‘s-avonds mijn e-boekenbon niet activeren; 3 keer geprobeerd. Vanmorgen lukte het wel.

Klantgericht

Het boek zou op een bepaalde datum uitkomen en verstuurd worden. Dat werd later; hierover ben ik tijdig en goed geïnformeerd.

Online een bestelling gedaan kreeg melding over de status ervan en wanneer t verzonden werd en wanneer je t thuis kunt verwachten heel huid bezorgt

Snel en betrouwbaar!

Goed boek/ keurig verpakt

Mooi boek Keurig verpakt Snel verzonden

Het boek was er keurig op tijd

Ik bestel een boek, en de volgende ochtend ligt het in de bus. Beter kan niet.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht