Snel en vriendelijk contact
Online besteld en werd de volgende dag nog geleverd in de winkel. Werd netjes opgebeld dat het boek in de winkel lag. Top service!
P
Deventer
Laden reviews...
3.114 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 13.554 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie vaak genoemd worden. Het online bestel- en afhaalproces wordt als handig en overzichtelijk ervaren. De Bruna-winkels worden als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Over het algemeen spreken klanten positief over de service.
P
Deventer
Ik had een boek snel nodig voor m’n werk en binnen 24 uur kon ik het in de winkel ophalen, precies op tijd voor een werkbespreking waarvoor ik het boek nodig had.
Herman
Arnhem
Bruna Nieuw-Vennep is gewoon een super leuke winkel. Een team wat altijd voor je klaar staat.
Danielle
Nieuw-Vennep
zo fijn, dat het boek snel geleverd is. Top.
Wentzel
Amsterdam
Andere bedrijven konen boek niet leveren. Bruna heeft het wel voor elkaar gekregen! Super!
Laura Janssen
Zoetermeer
Duidelijke folder; kreeg direct zin om te bestellen, en dus gedaan. Ging supersnel en gemakkelijk.
linvlinder@50
Zuidlaren
Boek was nog niet door uitgever vrij gegeven. Ik zou gebeld worden wanneer het in de winkel aanwezig was. Keurig én een mailtje én een telefoontje dat het boek binnen was.
Ron
ZEIST
Alles naar wens en snelle levering
wiebren de jong
zwolle
Ik was iets na sluitingstijd, want ik wist niet dat de winkel verhuisd was. Ze hebben me toch heel aardig geholpen. Super!
Rosalinde Kruit
Capelle aan den IJssel
Beste Rosalinde,
Wat fijn om te lezen!
We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer een winkel is verhuisd en je daardoor later aankomt dan gepland. Des te mooier dat onze collega's de tijd hebben genomen om je toch nog te helpen. Bedankt voor het compliment; we geven dit graag aan het team door.
We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Groet, Margo
Erg makkelijke site om boeken te zoeken en te bestellen
Floor Warmerdam
Rijswijk (GLD)
De bestelling had een dag vertraging, dit is direct doorgegeven. De bestelling werd snel geleverd
Rianne Belder
Sliedrecht
Perforator besteld, volgende dag in huis
Koos Gasman
Groningen
Wat een gemak! Deze twee artikelen zijn in de winkel niet op voorraad. Fijn dat jullie ze voor mij verzamelen en naar de winkel van mijn keuze brengen.
Annelies
Ruinen
Ik verwachtte van dit minder courante boek mogelijk iets latere levering, maar niets van dit alles. Dit wijst op ruime voorraad.
Paul
Utrecht
heel snel in huis!
Minne Reuzel
Eindhoven
Donderdagavond rond 20.00 uur besteld vrijdag om 11.00 uur in de bus. Super service.
Inge Remmers
Goor
Nvt
Wendy van Bochove
Zoetermeer
Gisteren besteld, vandaag afgehaald in de winkel. En pas betaald bij afhalen: hoe fijn is dat?
Jan
Engels
Boek met 2-4 weken levertijd binnen enkele werkdagen geleverd in perfecte conditie.
Romée
Stadskanaal
Zoals het hoort te gaan.
Romy
Zwolle
Boek snel gereserveerd via de website. Zodra t in de winkel lag kreeg ik een berichtje.
Marianne
Vlissingen
Netjes verpakt en bezorgd. Goede communicatie over bezorgingstijden en eventuele vertragingen. Zal de online Bruna zeker aanbevelen bij andere mensen.
Marion
Valkenburg aan de Geul (Sibbe)
Ik kom vaker bij deze Bruna en wordt altijd netjes geholpen.
Joren Verver
Tilburg
Heb voor het eerst via het internet bij Bruna iets besteld en had mijn aankoop binnen 2 dagen binnen. Ben dus dubbel en dwars tevreden.
Wil Abdala
's-Gravenhage
Mijn kleinzoon is fan van deze boeken, dus hij was erg blij
Ries Colijn
Zoeterwoude