Laden reviews...
3.205 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie vaak genoemd worden. Het online bestel- en afhaalproces wordt als handig en overzichtelijk ervaren. De Bruna-winkels worden als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Over het algemeen spreken klanten positief over de service.
Epubs van Bruna worden niet ondersteund op mijn nieuwe Kobo Libra, Mijn gebruikelijke leverancier had deze titel niet. Uren klooien om het toch in orde te krijgen bleken vergeefs. Jammer en zonde van mijn centen. Bij Bruna kan je een krant kopen, maar dan wel graag een fysiek exemplaar.
Merijn
Zwolle
Bruna adverteert met: vandaag besteld, morgen in huis, maar helaas was dat niet het geval. Ik had het boek besteld als cadeau en was bang dat het niet op tijd zou komen. Klantenservice was wel vriendelijk maar dat neemt niet weg dat jullie deze belofte niet hebben waargemaakt.
Anita
Oudendijk
Aangezien ik altijd per mail een e-book bestel, kan ik binnen een paar minuten al met lezen beginnen, super!!
Ellen
Bilthoven
Ik wilde graag voor het feestje van mijn zoon Pokemon stickers bestellen. Ten eerste was de kids & teens bon die ik daarvoor wilde gebruiken niet online in te wisselen. Zeer onhandig, waarom koppel je je dan als bedrijf aan zo'n bon? Bij het invoeren van de cadeaucode werd de korting nog wel verrekend in mijn winkelwagen, maar daarna volgde er een foutmelding zonder verdere info.. Pas na bellen met de klantenservice kwam ik erachter dat het door die bon kwam. Op aanraden van de klantenservice heb ik gekozen voor bestellen en betalen in de winkel, zodat ik daar de bon kon inleveren. Zo gezegd zo gedaan, alleen is de verwachte bezorgdatum nu pas na 2 weken(!). Komende zaterdag is het feestje en de stickers komen dus te laat. Online staat dat ik mijn bestelling nog kan annuleren, dus drukte ik daarop. Je raadt het al.. weer een foutmelding. Kortom een online bestelling doen bij Bruna is traag en allesbehalve klantvriendelijk. Verbeter je processen Bruna!
Suus
Castricum
Supersnelle levering ; binnen 16 uur en goed verzorgd
Petra Haan
Rijnsaterwoude
Zie hierboven
Thea
Haelen
Kwamen ongeïnteresseerd over , deden geen enkele moeite
M.
Rotterdam
Oog voor de klant, prachtige ruime winkel, top van een eigenaresse.
Jule
Nieuwegein
Altijd vriendelijk en attent.
Ingrid
Amersfoort
Via de vriendelijke winkelier komt het altijd goed.
Geert
Espel
Het downloaden van mijn boeken ging heel gemakkelijk.
Marianne
Oldenzaal
Ik vind het niet overzichtelijk je ziet je DE punten eerst nergens pas op het laatst je weet dan niet voor hoeveel je kan bestellen
Miranda
Roelofarendsveen
Snelle service en goede bediening.
Katja
Amsterdam
Je besteld en kan 1 dag later het artikel ophalen. Betalen bij ophalen is voor mij een positief punt. Er wordt meteen gevraagd of het een kado is en wordt netjes ingepakt. Helemaal top
Mau
Best
Het boek (een cadeau) was de dag na bestelling in goede orde ontvangen. Niks op aan te merken!
Miranda
Soest
Het bestelproces werd duidelijk aangegeven
Ria
Den Haag
Voor t eerst gedaan maar was top
Yvonne
Haarlem
Mijn boek opgezocht op internet en deze gevonden bij Bruna. Makkelijke site en te bestellen. En een snelle levering
Manuela
Ameide
Heel soepel en gemakkelijk
Annemiek de jong
Amstelveen
Afspraak = afspraak, op een vriendelijke wijze. Dat werkt!
Arjen
De Lier
Via internet besteld. Late bleek het bestelde boek niet wat we hadden verwacht. Telefonisch contact gezocht en prima geholpen. Belofte keurig nagekomen, afhandeling retourneren begrijpelijk.
Willy
Enschede