Laden reviews...
3.193 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie vaak genoemd worden. Het online bestel- en afhaalproces wordt als handig en overzichtelijk ervaren. De Bruna-winkels worden als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Over het algemeen spreken klanten positief over de service.
Het product wat ik besteld heb was snel in de winkel. Prettig geholpen door de medewerkers.
Janneke
Nunspeet
Ontvangen in goede orde
Linda
Klijndijk
Bij mijn DE account aangemaakt, zodat ik barcode kreeg waarmee ik bij Bruna mijn punten kon inleveren. Daar waren de zakjes niet groot genoeg. Inloggen om in twee gedeeltes te doen lukte niet.. Wel vriendelijk geholpen en oplossingsgericht toch voor elkaar gekregen. In mijn DE staat het saldo, maar om te bestellen moest in een Bruna account aanmaken. Dit stond niet duidelijk weergegeven bij DE uiteindelijk is gelukt. Nu wachten op de bestelling!
B
Brielle
Het boek "Beukers Menuboek" dat ik had besteld, kon ik bij de lokale Bruna winkel ophalen. Ik werd gebeld dat het voor me klaar lag. De eigenaar/verkoper nam de tijd om me te helpen en was geïnteresseerd in mijn verhaal waarom ik zo enthousiast was (en nog ben) over dit nieuwe Menu boek van Lot Beukers. Er waren ook nog andere klanten die geholpen werden terwijl ik nog even door de winkel struinde en ook zij hadden de onverdeelde aandacht van de verkoper. Fijne zaak om terug te komen. Ze hebben behalve veel mooi gepresenteerde boekentafels ook veel andere leuke en handige school- schrijf en kantoor spullen en leuke (verjaardag)kalenders etc.
Helena
Soest
Zowel qua inhoud als vormgeving een prachtig kado voor jezelf! Lot en Else hebben zichzelf weer overtroffen. Hopelijk bereiken ze met dit nog veel meer mensen en inspireren ze hen om bewust te kiezen voor een gezonde leefstijl.
Karin
Voorschoten
Helaas is het boek dat ik heb besteld beschadigd. Dat vind ik erg jammer omdat het een boek is dat dagelijks moet worden gebruikt. Verder koop ik graag bij Bruna hoor.
Bianca
Ede
Boek gepre-ordered, Bruna medewerker belde de dag dat het boek er was. Zelfde dag opgehaald en het boek lag netjes klaar.
Dineke
Den Helder
Het boek zit mooi in elkaar. Eerst de goede uitleg en daarna recepten . Mooie foto s. Duidelijke taal. Al hoewel ik sommige recepten nog niet geprobeerd heb en ik een beetje moet wennen aan de ingrediënten die er in staan. Sommige ingrediënten nog nooit van gehoord. Hahaha maar het ziet er allemaal lekker uit.
Brenda Zinger
Hoorn
Ik heb het boek wat ik wilde zo gevonden en binnen een dag lag het al op de mat :)
Anke
Lent
Ik ben niet gebeld maar zou gebeld worden bij de pre order werd dat vermeld Dus ik maar wachten op mijn boek Ben naar de winkel gereden en gelukkig was mijn boek wel Achter gehouden . Maar niet handig zo
Brigit
Almere
Goede levering, pre-order besteld en ook in diezelfde week dat het boek van Lot Beukers uit kwam (Het Beukers Menuboek) werd het ook netjes bezorgd.
Denise
Dongen
Heel tevreden leveren snel en ruime keuze
Henriette
Gorinchem
Presale boek aangeschaft, op datum van uitkomen in huis.
Janneke Jager
Boijl
Super blij met dit handige boek. Geeft fijne handvatten om mijn leefstijl te verbeteren en af te vallen. Als je Lot's tips echt volgt en in praktijk brengt val je echt duurzaam af!
Elsa
Ede
Zie boven
WFJ
Utrecht
Anna
Nijmegen
Boek was netjes ingepakt en bezorgd zoals afgesproken.
Astrid
Delft
Levering in de winkel is heel snel! Je kunt dit letterlijk de volgende dag ophalen
Kady
Amsterdam
Het bestellen ging goed, heb het ebook ook daadwerkelijk even gezien. Daarna was hij weg en heb ik een aantal keer opnieuw geprobeerd om hem binnen te halen, en dat heeft ervoor gezorgd dat ik hem nu helemaal kwijt ben. Het zal wel aan mij gelegen hebben maar ik ga geen boeken meer aanschaffen bij Bruna
Cindy Vrijburg
Lisserbroek
De bestelling was in een mum van tijd geplaatst, echt ideaal.
Caroline
Zeist
Per vergissing het verkeerde boek gekregen: zelfde titel, maar andere schrijver. Geen probleem om deze om te ruilen en het juiste boek te kunnen kopen.
Lia
Uithoorn
Ik was erg blij dat ik een boek kon bestellen dat nergens anders verkrijgbaar was, en het werd ook nog eens sneller geleverd dan verwacht. Het was een nieuw boek met prijskaartjes, maar helaas was er één ding dat ik niet prettig vond: de achterkant was een beetje verbogen. Ik verzamel graag boeken en ik bewaar ze altijd in perfecte staat, dus dit vond ik wel jammer. Maar aangezien dit boek nergens anders te koop was en ik er erg naar uitkeek, had ik geen andere keus dan het te accepteren.
Hanna
Spijkenisse
Op de site: vandaag besteld morgen in huis. Dan denk ik: als het morgen bij mij thuis geleverd kan worden dan ook op het adres van de winkel. Vrijdag besteld, zaterdag geen bericht, maandag geen bericht, dinsdag geen bericht. WOENSDAG een telefoontje uit de winkel dat het boek dinsdag laat door hen was ontvangen. Zet het soort info wat jullie nu plaatsen niet meer op de site, pas het aan met de werkelijkheid. Over de winkel Wagnerplein ben ik zéér tevreden. Maar als in de toekomst een boek niet in de winkel aanwezig is ga ik naar boekhandel Mutsaers Gianotten in Tilburg!
Miek
Korsmit
Bedankt voor je feedback, Miek.
Je hebt op vrijdagmiddag bestelt en de levering was voorzien op zaterdag de 22ste. Wat ik uit jouw verhaal begrijp is het pas dinsdag geleverd. Ik heb intern navraag gedaan wanneer de e-mail is gestuurd dat het pakje verzonden is, dat was 22 augustus 6.30 uur. Waar het nu precies fout gaat in de communicatie, is nog even lastig te achterhalen. Is er vertraging geweest bij de bezorgdienst? Vanwege de aflevering in de winkel, kan ik dat stukje helaas niet achterhalen.
Hoe dan ook snap ik dat je teleurgesteld bent. We doen er alles aan om de communicatie te verbeteren.
Excuus voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Antoinette
Nvt.
T.G.J. Vermeulen
WIJDENES
Makkelijk te bestellen. Service is top! Je wordt wel meerdere keren gebeld dat de bestelling klaar ligt :-) Alsof ze geen notitie voor elkaar noteren. Maar personeel is superaardig.
Rita
Schenk