Laden reviews...
3.229 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie vaak genoemd worden. Het online bestel- en afhaalproces wordt als handig en overzichtelijk ervaren. De Bruna-winkels worden als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Over het algemeen spreken klanten positief over de service.
Op Station Sloterdijk is een boekwinkel. Ik heb daar een boek opgehaald wat ik besteld had. Prettige bediening. Het boek is mooi ingepakt! Het kostte mij wel heel wat moeite om die winkel te vinden. Google Maps hield er geen rekening mee dat de boekwinkel midden in het stationsgebouw zit, het leek alsof ik er met de fiets naar toe zou kunnen gaan.
Sjoerd
Amsterdam
De indruk was, na een eerdere poging op een andere website, dat het betreffende boek wat moeilijk leverbaar was. Wij waren dus blij dat we het boek uiteindelijk zonder verdere problemen konden afhalen bij onze Bruna in Zuidlaren.
Paul
Hagel
Ria
Ederveen
Bestelling is snel, netjes en gratis geleverd in de Bruna winkel. De service voelt "ouderwets" goed --> een appje van het winkelpersoneel dat de boeken klaarliggen om opgehaald te worden. Haast kneuterig in de huidige tijd, maar ook verfrissend en persoonlijk. Personeel is erg vriendelijk (Deventer centrum)
Eva
Deventer
DE punten bijschrijven; vriendelijk en netjes geregeld. Bestelling product, met iets vertraging, vlot opgestuurd.
Maria
Schoonhoven
Mooie aanbieding, Betalen makkelijk Down loaden vlot
Anja
Roosendaal
Alles prima gegaan. Zeer tevreden.
Annelies Van t Hul
Hoogvliet Rotterdam
Snel en correct geregeld, bijzondere waardering voor de altijd vriendelijke mensen in de winkel in Bennekom!!!
Piet v d sluys
Bennekom
Ik had een boek besteld wat snel is geleverd en het zag er tiptop uit. Netjes verpakt zodat hij niet kon beschadigen. Alles heel snel en goed afgehandeld.
Petra
De Rijp
Uitstekende service!
A
Rijs
Het lag weer netjes klaar en het werd gemeld zodat je het op kan halen. 1 ding was misgegaan door het systeem maar ook dat is goed gekomen. Fijn personeel.
Paula
Gemert
Boeken makkelijk te vinden en goed geprijsd
Willem
Haarlem
Makkelijk bestelproces en de volgende dag het boek in huis.
Floor
Heusden
Prijs is gelijk aan andere aanbieders Kopen, downloaden werkt altijd goed. Zelfs in het buitenland. En dat is fijn als je een nieuw boek op je e-reader wil als je op vakantie bent. Hier laten andere sites het nog wel een liggen. Prima dus. En in het handige epub bestandstype dus ik heb geen laptop nodig om het boek op mijn Pocketbook te zetten
16 August 2026
Marcel
Ede
Tevreden over product bestelling en levertijd. vriendelijk personeel zowel aan telefoon als in winkel
16 August 2026
angelina
roermond
Bestelling geplaatst, snel geleverd
Ans
Hilversum
Snelle levering en netjes verpakt.
Maria
Rotterdam
Eerst bestelling maar ik kom ook terug.
Vera
Bergschenhoek
Één van mijn lievelingswinkels. Bij welke Bruna je ook komt je wordt altijd vriendelijk geholpen. Boeken, tijdschriften, kantoorartikelen, leuke kleine cadeautjes...volop keuze.
Marion
Huizen
Mensen lokken met gunstige levertijden op website en meteen na bestelling een mail krijgen dat de bestelling veeeeel later komt.
Beveelt niet aan
Agnes Koert
Berkenwoude
Beste Agnes,
Wat jammer dat 1 boek van je bestelling langer op zich laat wachten.
Ik begrijp je teleurstelling.
Deze zeer populaire titel wordt zoveel besteld bij ons, dat de website helaas af en toe niet up to date is.
Het boek is inmiddels in herdruk genomen. Sorry voor deze vertraging.
Met vriendelijke groet, José
U hebt datgeene geleverd wat vooraf afgesproken was! Super
Jan Hendrik de Vries
Oldehove
Ik heb een bestelling uitgezet van 2 boeken die volgens de website voorradig zouden zijn. Nu blijkt een van de boeken ineens in herdruk en pas in september beschikbaar. Fijn dat daar vooraf over is gecommuniceerd... niet blij mee.
Beveelt niet aan
Kelly
Nieuwegein
Beste Kelly,
Wat jammer dat 1 boek van je bestelling langer op zich laat wachten.
Ik begrijp je teleurstelling.
Het boek is inmiddels in herdruk genomen. Sorry voor deze vertraging.
Met vriendelijke groet, José
Goed geregeld en snel bedankt
Jos
Wassenaar
De nieuwste quizpuzzelboek van De Wit en Swierts op voorraad en snel geleverd. Lag klaar bij terugkomst van vakantie :)
Denise
Zwolle