Geweldige winkel
Altijd hebben ze de juiste keuze in boeken die je wilt hebben en voor een goede prijs is dit altijd wel mooi meegenomen
Corona
Hapert
Laden reviews...
3.107 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 13.586 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie vaak genoemd worden. Het online bestel- en afhaalproces wordt als handig en overzichtelijk ervaren. De Bruna-winkels worden als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Over het algemeen spreken klanten positief over de service.
Corona
Hapert
Ik ben vriendelijk geholpen, na telefonisch bericht dat mijn bestelde boek aanwezig was en opgehaald kon worden
Lisa
Angeren
Goede service ,en heel behulpzaam personeel.
Rumi
Aalsmeer
De titel van het kleurboek 'Dino-kleuravonturen' en ook de voorkant doen vermoeden dat er dinosauriërs op de platen staan. Maar het zijn AI gegenereerde draken, gekke hagedissen, en andere fantasiedieren. Duidelijk zonder enige passie in elkaar geflanst. De AI trekt lijnen niet door. Het maakt onlogische afbeeldingen waarbij je de helft van de tijd niet snapt wat je nu precies aan het inkleuren bent. Als pluspunt: de afbeeldingen zijn fantasierijk en er valt veel te kleuren. Maar dinosaurusfans kunnen beter een ander boek zoeken.
Beveelt niet aan
Martijn
Amsterdam
Wordt altijd goed geholpen , jammer alleen dat er geen bruna meer in Purmerend zit.
Raquel
Purmerend
Bestelling gedaan, een fluitje van een cent !! Afhalen in een Bruna winkel scheelt ook verzendkosten
Evie Jacob
Rotterdam
Bij Bol kon ik een paar boeken niet downloaden. Bij Bruna ging dat downloaden probleemloos.
Ruud
Vogelenzang
Eerdere bestellingen altijd goed. Nu echter iets voorbesteld....een dag later kijk ik in mijn mail en zie geen afbeelding bij dat item staan en een andere naam. En wat ik wilde hebben staat er gewoon nog op en ineens 2 euro goedkoper. Dus contact klantenservice, annuleren, werd geregeld....maar niet het juiste item, dus die zal ik opnieuw moeten bestellen....en er wat bijzoeken zoals ik al gedaan had om geen verzendkosten te hebben....grrr vooruit maar. Nog een dag later....oh sorry het kon niet meer tegengehouden worden, retour maar als het er is. Bijzonder slecht...wordt ook steeds erger met online winkels/bestellen, niet alleen bij Bruna. Beetje jammer. Hopelijk blijft het bij dit.
J
Rond Amsterdam
Ik wilde een e-book bestellen voor mijn nieuwe pocketbook Era Lite. Het was even zoeken maar eenmaal gevonden doet een kind de was. In de winkelmand doen, betalen met een boekenbon en een paar tellen later binnen staat hij bij de bestellingen. e-Book downloaden en op het pocketbook Era Lite zetten. Lezen maar binnen een paar minuten. Simpel toch.
Sander Blankestijn
Kruiningen
Het bestellen ging eenvoudig en was snel geregeld
Henry
Kampherbeek
Mooie weekkalender voor het nieuwe jaar, mooi verpakt en snel bezorgd
Margriet
Krimpen aan den IJssel
Top!!!
21 September 2026
R.
Elst
Jeanne
Eersel
Mijn e-books bestellen op mijn e-reader gaat bij Bruna wel heel traag. Het werkt, maar je moet wel veel geduld hebben.
Mathilde
Middelburg
Ik zocht een bepaald kleurboek. Die lag niet in de winkel. Het winkelpersoneel vertelde dat je het online kunt bestellen en dat het de volgende dag geleverd wordt. Zo gezegd, zo gedaan. Je kunt direct betalen of bij het ophalen in de winkel.
Jeannet
Zwolle
Was ff zoeken maar eigenlijk is alles heel duidelijk en is het makkelijk om mijn bestelling te doen.
Paulien
Gouda
Het bestellen ging heel eenvoudig.
Jan
Alkmaar
Snelle levering echter beschadigd maar prima opgelost de volgende dag had ik een nieuwe binnen.
Marjan
Westkapelle
3 kinderboeken besteld, snelle reactie, en snelle levering
Netty
Etten-Leur
Eind van de middag per mail besteld en de volgende dag in de winkel . Ik kreeg een mailtje dat het klaar lag. Het werd keurig in cadeau papier verpakt . Mijn kleinzoon was heel blij met de reisgids .
Tineke
Veenendaal
Goede vindbaar op de site
Martien
Ommeren
Mijn ervaring met Bruna is dat ze zeer klantvriendelijk zijn, grote selectie hebben en snel leveren
Mary-Ann Brown
Hoorn
Ik heb hele goede ervaringen Met het bestellen Levering supersnel en je word ook goed op de hoogte gehouden Ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker kopen Top assortiment
Jennie
Ederveen
Bestelde boeken komen altijd in perfecte staat aan en zeer snelle levering bij gekozen filiaal.
Angelique van Essen
ANGEREN
Kom snel vinden wat ik zocht en zeer snel geleverd
Dorien
Blaricum