Laden reviews...
3.270 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie vaak genoemd worden. Het online bestel- en afhaalproces wordt als handig en overzichtelijk ervaren. De Bruna-winkels worden als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Over het algemeen spreken klanten positief over de service.
De Bruna-winkel aan de Dobbe in Zwolle is een echte aanrader: leuke keuze aan boeken en waarom juist deze Bruna: aardig, behulpzaam en bijzonder vriendelijk personeel!
corien
Zwolle
Ik had bij een andere website 2 weken moeten wachten voor dit boek en uiteindelijk werd deze alsnog na die periode van wachten geannuleerx. Maar bij Bruna binnen 1 week kon ik deze jn Uden, Passage 7 ophalen! Heel blij mee.
I.Sdrakas-Verleun
Geffen
Zeer snel geholpen
Sake
Surhuisterveen
Prettig kontakt en goede service
7 August 2026
jan paul Stuij van den herik
BURGH-HAAMSTEDE
Bruna is ok
Danielle Van Nunen
Zevenaar
Bestellen ging vlot en was niet moeilijk. Heel duidelijk
Anita
Breda
Ik wilde het graag bij de winkel laten bezorgen vanuit duurzaam oogpunt, maar ik kreeg de winkel helaas niet aangepast. Wellicht omdat ik op dit moment vanuit het buitenland bestel.
Paula
Meppel
Super fijn dat ze je even persoon opbellen dat de bestelling (boek) klaar ligt en opgehaald kan worden. Hoe vaak zie je dat nog.
Anna
Deventer
Binnenkomen bij de Bruna Dronten geeft mij altijd het gevoel dat ik bij een oude vriend op bezoek ben. Je wordt altijd oprecht vriendelijk en behulpzaam geholpen. De medewerkers maken een praatje met je of je nou een pakketje komt versturen of een nieuw boek zoekt.
Nicolien
Dronten
Ik heb een boekje besteld als verjaardagscadeau en werd inderdaad dede volgende dag al gebeld dat hij binnen was. Fijn dat je dan ook nog gewoon in de winkel kan betalen en dat het ook nog ingepakt wordt. Al met al een snelle en goede service.
Thea
Zeewolde
Fijne, snelle verzending van het door mij bestelde boek!
Maria Koelmans
Vreeland
Heel goed service
Marc Verhage
MELISKERKE
Heel handig, gratis bezorging in het de dorp.
GT
Zuidlaren
Boek besteld, was op voorraad, kwam op tijd, goed verpakt, niet beschadigd, bezorging ging goed, betaling ook.
Maurice
Utrecht
Ik kon dit product via verschillende leveranciers krijgen. Dan vindt ik het fijn dat het via Bruna kan, daar heb ik een vertrouwd gevoel bij.
Sjef
Boxtel
Mijn bestelling was weken geleden. ik heb nog niets mogen ontvangen/afhalen.
Beveelt niet aan
Peter van de Stadt
Zoetermeer
Beste Peter,
Niet leuk dat je zo lang moet wachten. Het boek is naar de winkel verstuurd. Je kunt het beste met hen contact opnemen.
Alvast veel leesplezier!
Groet,
Margo
Online besteld volgende dag konden we het al ophalen, super!
Patty Gijzen
Dordrecht
Fijn dat ik het bij mijn favoriete Bruna kon afhalen en betalen. Het was snel geleverd.
Mariska
Loosdrecht
Boek besteld en snel telefonisch bericht ontvangen. In de winkel snel en netjes geholpen!
Eline
SPRANG-CAPELLE
Fijne informatie over nieuwe boeken. En snel geleverd.
Maria
Wessem
Bestellingen komen snel binnen, vriendelijke verkopers die altijd tijd hebben een leuk praatje, mooie winkel - kortom, ik ben supertevreden met onze Bruna in Baarn.
Ewa Maria Wagner
Baarn
Veel leesplezier weer gehad
Fennie
Meppel
Alles liep goed. Een dag voor de uitgave datum kreeg ik één email dat het boek onderweg was naar de winkel van mijn keuze. Een dag later kreeg ik een mail dat het boek klaar lag
Peggy
Axel
netjes gebeld dat het boek binnen was. top!!
4 August 2026
j.beugels
emmen
Bestellingen worden snel verwerkt en geleverd. Altijd een vriendelijke stem die mij verteld dat mijn bestelling binnen is. En bij afhalen altijd gemeende interesse in wat ik nu weer heb aangeschaft
4 August 2026
Monique