Beschadigd boek

Ik heb het boek vanochtend als cadeau gegeven aan mijn vriendin en deze blijkt beschadigd te zijn

Iedereen kan ebook’s bestellen en downloaden.

Super Makkelijk

Heb boek besteld... Netjes optijd binnen.. Netjes opgebeld om te zeggen Dat het binnen was ! Ook netjes ingepakt.... Dus alles ✅✔✅✔✅

Gezellige winkel en fijn personeel!!

Nvt

Prima Netjes gebeld dat mijn boek er was

Hele fijne service

Ik heb een kinderboek gekocht en ik vond het heel.prettig dat er uit verschillende leeftijdscategorieën te kiezen viel op de website. Dat vergemakkelijkte de keuze enorm. Verder werd het snel bezorgd.

Fijne service

Boek kwam snel en ophalen ging vlot

goede communicatie en service

Bezorging en levering volgens afspraak. Prima communicatie zowel digitaal als fysiek.

Vriendelijk winkelpersoneel

Ik ben netjes en vriendelijk geholpen bij de Bruna winkel in Zevenbergen De boekjes die ik had besteld zijn mooi ingepakt in sinterklaaspapier

Was een cadeau en is goed bezorgd.

Boek was pas uit maar toch op voorraad.

Vlotte zorgvuldige behandeling

Boek was in de winkel niet te koop dus besteld. Het was er binnen drie dagen

betrouwbaar

snelle bestelling, degelijk verpakt, kan verpakkingb hergebruiken

Nette bezorging

Al even geleden had ik het boek van Emma Heesters op pre-order gedaan. Op de dag dat het boek uit kwam heb ik deze ook in zeer nette staat mogen ontvangen.

Correcte afhandeling!

Snelle levering van mijn pakket en fijn dat ik het bij Bruna Boterhoek n Best de volgende dag al op kon halen!

Alles liep gesmeerd, de bestelling, de verwerking, de berichtgeving, mooi ingepakt voor Sinterklaas

Mijn ervaring met het bestellen van het stripboek over David Bowie was in één woord prima.

Goed en snel.

Goede ervaring met mijn boek ophalen . Was allemaal zo gefixt

Altijd snelle bezorging.

Heb tot nu toe geen slechte ervaring gehad met Bruna.

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en betalen (deels met cadeaubon) en snel geleverd. Top!

Zeer vriendelijk geholpen

Servicegericht, vriendelijk. Ondanks rij achter mij bleef ik op dat moment de " enige klant"

Makkelijk

Het was makkelijk om mijn vooraf gereserveerde boek op te halen en naast dat ik een mailtje kreeg, ben ik ook nog gebeld om te laten weten dat hij klaarligt. Makkelijk op deze manier en fijne service.

Het is een fijn gemakkelijk en duidelijk serves.

Boek is geleverd, maar....

Maar helaas in een kartonnen verpakking waardoor het boek helemaal vochtig was. Heb het moeten drogen tussen 2 zwaardere boeken om het weer in model te krijgen. Dit had makkelijk voorkomen kunnen worden.

Fijne medewerkers, goede service

Fijne medewerkers, goede service.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht