Fantastische, klantgerichte service

Fantastische, klantgerichte en vriendelijke medewerkers.

Super verzorgt.

Netjes gebeld dat het binnen is. Zodat ik wist wanneer ik het kon komen halen. Gewoon goed.

Geweldig geregeld!

Beter bij de lokale winkel besteld, dan via Bol, zelfde prijs maar de service van Bruna.

heel tevreden!

ik had op het laastste moment nog een boek besteld na een interview van de auteurs op de radio. had wel gehoopt het voor de kerst binnen te krijgen maar verwachte het niet. Was heel blij dat het op tijd is bezorgd. de ontvanger is er heel blij mee :)

Prima verzorgd

eenvoudig en duidelijk te bestellen. Geen gezeur aan de deur ohalen bij Bruna werkt vlekkeloos en is nog gezellig ook door bezoek aan winkel.

super

makkelijk te bestellen en betalen snel geleverd

Onverschilg personeel

Boek besteld online, door zakenreis enkele dagen na telefoontje opgehaald in winkel. Boek is beschadigd, ligt dus enkele dagen zo in de winkel, dit vind ik echt verbazingwekkend. Een boek komt beschadigd binnen, en men zorgt niet dat er een onbeschadigd exemplaar binnenkomt. Boek was kerst kado, dus geen tijd om een nieuwe te bestellen.

Ik had een boek besteld en de volgende dag werd ik al gebeld dat ze het binnen hadden. Top service!

Makkelijk te bestellen naar de winkel van je keuze. Snel geleverd. En gebeld worden als het er is! Dus Super

topservice!

Bestellen verliep probleemloos. Kreeg een belletje dat mijn boek klaar lag.

Betelling verloopt zonder enig probleem.

En de aflevering was heel correct en snel.

Boek was een dag na bestelling al in winkel

Boek was een dag na bestelling al in winkel. Werd persoonlijk bericht met track en trace en kreeg een telefoontje toen het boek aan gekomen was.

Vlekkeloos

Ging prima geen problemen met levering

Slecht

Heel lang wachten op de bestelling.

boek besteld via webshop, snel geleverd

Zeer snelle verzending, en netjes verpakt!

Online boek besteld en in winkel opgehaald. PERFECT!

De Bruna winkel in Zwolle Zuid is al jaren een familie gedreven winkel. Het is daar altijd gezellig, ontzettend leuke mensen achter de balie. Toplocatie.

Duidelijke website en snelle levering

Altijd vlotte levering. Hoeft niet van mij, maar meestal kan ik mijn bestelling al na één of twee dagen afhalen.

Bestelling correct afgeleverd

Boek wat niet op voorraad was, is op tijd aan mij afgeleverd rond de drukke kerstdagen.

Voldoet volledig aan de verwachting

Twee boeken besteld en opgehaald in de winkel. Flora Deventer. Nette winkel en fijn personeel. Liever hier dan de Primera.

Onbeschofte benadering over de voicemail

Ik ben afgelopen dinsdag door de dag heen 3 keer gebeld over dat mijn bestelling klaar lag.Ik was aan het werk en mijn telefoon is niet in mijn beurt dus ik heb niet de gelegenheid gehad om op tenemen. Aan het einde van mijn werkdag zag ik dat ze me kort geleden hadden gebeld en een voicemail hadden achtergelaten en deze heb ik geluisterd hierin werd gezegd dat ik al heel de dag niet opneem en dat ik zogenaamd nooit bereikbaar ben deze mederwerkster heeft waarschijnlijk niet doorgehad dat ze in de voicemail was geland want hij werd abrupt beëindigd. Ik heb meteen terug gebeld maar nu namen ze zelf niet op. Later op de avond werd ik weer gebeld door het filiaal waarna ik heb gezegd dat ik me bestelling niet meer hoef want als medewerker zo achter de rug om van een klant spreekt vind ik zeer zeer zeer onbeschoft en dan hoef ik mijn geld niet te geven aan zo winkel. Vooal nu in de kerstperiode is het niet echt sfeervol. Als er na een aantal keer niet word opgenomen mail dan inplaats van zo domme niet bedoelde voicemail achterlaten. Erg jammer kwam graag in de winkel maar nu voel ik het niet meer om daar langs te komen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht