Teleurgesteld

Mijn ebook is bedoeld om te lezen op ereader. Zonder waarschuwing alleen te lezen op laptop. Geen service .

Snel, helaas iets minder netjes ingepakt

Bij mijn boek was een hoek van de kaft helemaal omgebogen bij het verpakken, dat is geen grote ramp maar wel jammer.

Koop graag bij Bruna

Meestal bezoek ik de winkel in Ouddorp. Wordt er altijd zeer prettig geholpen.

Niet duidelijk dat je het boek niet kunt uploaden via wifi

Het is niet mogelijk het boek via wifi op je kobo te zetten jammer voor niks dit boek gekocht.

online bestelling keurig afgehandeld

Online 3 boeken besteld en binnen enkele dagen keurig bericht ontvangen dat boeken in de opgegeven winkel afgehaald konden worden. Top geregeld.

Boek besteld met ophalen in winkel. Snel geleverd en in goede staat.

Prima site. Mogelijkheid voor het kopen van e-books is handig en makkelijk. Downloaden gaat ook prima.

Kopen en downloaden van een e-book gaat heel gemakkelijk

Hele goede ervaring

Goeie service

Mega

snelle en correcte zending

Mooi assortiment, snel geleverd en goed tracing via PostNL

Snel geleverd, duidelijke communicatie

Snel geleverd, duidelijke communicatie

Prima !!!

Snelle bezorging. Netjes ingepakt.

Prima geregeld en snel geleverd,

Het ging me om een serie van drie e-books en dat ging van een leien dakje. Heel blij mee. en nog een gratis boekje erbij ook. De volgende serie gaat eveneens hier besteld worden.

Op tijd in winkel en vriendelijke medewerkster

Snel

Snel geleverd, goed verpakt. Vooral volhouden zo!!

Heb een goede ervaring, ondanks dat dit de eerste keer is

I bestel een boek die ik graag wilde hebben. Werd gezegd dat ik hem de volgende dag in huis had. De afspraak die gemaakt is komen jullie na. Perfect ga zo door zal zeker vaker bij jullie bestellen

Jammer van de verpakking

Vorige keer was mijn bestelling keurig verpakt, dus helemaal tevreden. Maar nu helaas niet… Een stevige maar te grote envelop zorgt ervoor dat bij het bezorgen de rug toch beschadigd (gedeukt) raakt… echt zo jammer!

Mijn boek werd snel geleverd dus uitstekend.

Boeken uit verleden in heden te verkrijgen bij Bruna

Handig bij Bruna om digitale mogelijkheid om boeken die je in het verleden gelezen hebt te checken of het desbetreffende boek nog beschikbaar is in het heden, dat was zo en direct besteld en met de mogelijkheid om het boek in de Bruna winkel in Geleen af te halen na zelfs een telefoontje met het bericht dat het boek er is. Door deze service om af te halen in de Bruna winkel ook nog de mogelijkheid gehad om even tussen de boeken te kunnen snuffelen en met 6 boeken naar huis te gaan . Keigaaf keileuk en constructieve mogelijkheden bij Bruna.

Bestelling goed verlopen en vlot bezorgd

Fantastisch.

Fijne winkel met zeer vriendelijk personeel, wordt altijd goed geholpen en geadviseerd! Iets reserveren een boek en dergelijke gaat altijd soepel en je wordt netjes gebeld als het binnen is,kortom een aanrader deze winkel.

Snelle levering en goed verzorgd!

Zeer snelle service, groot assortiment.

Top service.

In de avond besteld en had het al volgende dag in de middag thuis.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht