Laden reviews...
3.202 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie vaak genoemd worden. Het online bestel- en afhaalproces wordt als handig en overzichtelijk ervaren. De Bruna-winkels worden als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Over het algemeen spreken klanten positief over de service.
Zeer goeie service . Makkelijk te bestellen , een geweldig boek ! Kortom zeer tevreden!
Marian
Hilversum
Heel tevreden met de aankoop en snelle en goede levering
Liselot
Alkmaar
Nadat ik mijn bestelling heb gedaan, zijn zij er direct mee aan de slag gegaan. Een paarden laat had ik het boek wat ik besteld hand in huis. De verdere begeleiding na mijn bestelling was voortreffelijk
Han Maas
Wateringen
Makkelijk via online bestellen. En je wordt op de hoogte gehouden als het verstuurd wordt.
Anja
Alkmaar
Het boek werd op tijd geleverd en was netjes verpakt
Lydia
Roosendaal
Ik ben al behoorlijke tijd met voeding bezig en ook met afvallen. Ik weet er al best veel van en dit boek zorgt voor mij net voor de puntjes op de I om nu echt door te zetten waar ik paar maanden mee gestart ben. De eerste kilo’s lukt altijd wel maar dan… Het boek overtreft mijn verwachtingen!
Saskia
Ijsselstein Ut
Het bestellen ging erg gemakkelijk. De bestelling kwam precies op de uitgave datum! Ik werd erg vriendelijk gebeld en bij afhalen betaald ook vriendelijk personeel!!
RJNS
Krommenie
Ik had het nieuwste boek van Lot Beukers als pre-order besteld en zodra deze beschikbaar was kreeg ik al een mail dat het boek onderweg was. Kwam netjes binnen en ziet er top uit!
Marloes
Malden
Kon geen digitale bon inleveren Nu kan ik niet iemand sturen het op te halen
Netty Braaksma
Voorhout
Bedankt voor je feedback, Netty.
Om wat voor digitale bon gaat het?
Wil je alsjeblieft contact opnemen met onze klantenservice? Dat kan via WhatsApp of e-mail. WhatsApp nummer Bruna 06 3982 7908 en e-mailadres [email protected]
We kijken uit naar je bericht.
Antoinette
Het product wat ik besteld heb was snel in de winkel. Prettig geholpen door de medewerkers.
Beveelt niet aan
Janneke
Nunspeet
Ontvangen in goede orde
Linda
Klijndijk
Bij mijn DE account aangemaakt, zodat ik barcode kreeg waarmee ik bij Bruna mijn punten kon inleveren. Daar waren de zakjes niet groot genoeg. Inloggen om in twee gedeeltes te doen lukte niet.. Wel vriendelijk geholpen en oplossingsgericht toch voor elkaar gekregen. In mijn DE staat het saldo, maar om te bestellen moest in een Bruna account aanmaken. Dit stond niet duidelijk weergegeven bij DE uiteindelijk is gelukt. Nu wachten op de bestelling!
Beveelt niet aan
B
Brielle
Bedankt voor je feedback.
Wat jammer om te vernemen dat je het proces als moeilijk ervaart. Om een bestelling te plaatsen via de website is het niet noodzakelijk om een account te maken. Ook niet als je wilt betalen met D.E waardepunten.
Antoinette
Het boek "Beukers Menuboek" dat ik had besteld, kon ik bij de lokale Bruna winkel ophalen. Ik werd gebeld dat het voor me klaar lag. De eigenaar/verkoper nam de tijd om me te helpen en was geïnteresseerd in mijn verhaal waarom ik zo enthousiast was (en nog ben) over dit nieuwe Menu boek van Lot Beukers. Er waren ook nog andere klanten die geholpen werden terwijl ik nog even door de winkel struinde en ook zij hadden de onverdeelde aandacht van de verkoper. Fijne zaak om terug te komen. Ze hebben behalve veel mooi gepresenteerde boekentafels ook veel andere leuke en handige school- schrijf en kantoor spullen en leuke (verjaardag)kalenders etc.
Helena
Soest
Zowel qua inhoud als vormgeving een prachtig kado voor jezelf! Lot en Else hebben zichzelf weer overtroffen. Hopelijk bereiken ze met dit nog veel meer mensen en inspireren ze hen om bewust te kiezen voor een gezonde leefstijl.
Karin
Voorschoten
Helaas is het boek dat ik heb besteld beschadigd. Dat vind ik erg jammer omdat het een boek is dat dagelijks moet worden gebruikt. Verder koop ik graag bij Bruna hoor.
Bianca
Ede
Wat vervelend dat je een beschadigd boek hebt ontvangen, Bianca.
Wil je een foto sturen naar onze klantenservice. Dat kan via WhatsApp 06 3982 7908 of door te mailen naar [email protected]
Antoinette
Boek gepre-ordered, Bruna medewerker belde de dag dat het boek er was. Zelfde dag opgehaald en het boek lag netjes klaar.
Dineke
Den Helder
Het boek zit mooi in elkaar. Eerst de goede uitleg en daarna recepten . Mooie foto s. Duidelijke taal. Al hoewel ik sommige recepten nog niet geprobeerd heb en ik een beetje moet wennen aan de ingrediënten die er in staan. Sommige ingrediënten nog nooit van gehoord. Hahaha maar het ziet er allemaal lekker uit.
Brenda Zinger
Hoorn
Ik heb het boek wat ik wilde zo gevonden en binnen een dag lag het al op de mat :)
Anke
Lent
Ik ben niet gebeld maar zou gebeld worden bij de pre order werd dat vermeld Dus ik maar wachten op mijn boek Ben naar de winkel gereden en gelukkig was mijn boek wel Achter gehouden . Maar niet handig zo
Brigit
Almere
Bedankt voor je feedback.
Wat vervelend dat je niet gebeld bent, Brigit. We nemen dit op met de areamanager ter verbetering van het proces.
Antoinette
Goede levering, pre-order besteld en ook in diezelfde week dat het boek van Lot Beukers uit kwam (Het Beukers Menuboek) werd het ook netjes bezorgd.
Denise
Dongen
Heel tevreden leveren snel en ruime keuze
Henriette
Gorinchem
Presale boek aangeschaft, op datum van uitkomen in huis.
Janneke Jager
Boijl
Super blij met dit handige boek. Geeft fijne handvatten om mijn leefstijl te verbeteren en af te vallen. Als je Lot's tips echt volgt en in praktijk brengt val je echt duurzaam af!
Elsa
Ede