Snelle en makkelijke bestelling

Geen verplichtingen om boeken in een tijdsmarge bestellen. Altijd raadplegen welke boeken je al hebt gekocht en je favorietenlijstje inzien.

Zeer goed!

Lieve meedenkend personeel dat zijn tijd neemt om je de aandacht te geven die je soms nodig hebt, zeker rond deze tijd van het jaar.

Snel binnen en keurig gebeld

Prima ervaring

Overzichtelijk en snelle bezorging

Overzichtelijke site met duidelijke informatie, waardoor ik eenvoudig het desbetreffende boek kon vinden en bestellen.

Zeer goed.

Besteld en de andere dag in huis. Goede prijs, keurig verpakt.

Niks ontvangen

Geachte Meneer of Mevrouw,Ik had een boek besteld,met order nummer 0131853488.er staat met track en trace dat het bezorgd is afgelopen vrijdag,maar heb niks ontvangen.bij alle buren na gevraagd,maar nergens te vinden.graag hoor ik hoe en wat?vriendelijke groet Sandra Peters

Alles is zoals beloofd geleverd

Mijn teleurstelling over het niet beschikbaar zijn in de winkel is verdwenen door de correcte levering

Loeizwaar boek zonder gesjouw in huis

Handig dat het boek van Iris van Herpen bij Bruna te bestellen is. Geen gesjouw van De Kunsthal naar huis !

Professioneel

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Keurig op de hoogte gehouden

Mijn vraag aan u is is het niet mogelijk om de bestelling in 1 of 2 x te bezorgen

Snelle vriendelijke service van Bruna voorburg

In deze winkel worden de bestellingen snel geleverd.

Makkelijk bestellen en snelle levering aan de Bruna!

Communicatie goed Ophalen: attent

Online boek besteld, je word netjes per mail op de hoogte gehouden. Bij ophalen was boek netjes ingepakt. Super tevreden.!

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!

Sneller dan de post

Nog voor PostNL zei dat het boek was verstuurd, lag het al op de mat. En gelukkig niet beschadigd toen de postbode het pakket door de brievenbus had gepropt.

Prima snel geregeld

Fijn dat persoonlijke telefoontje dat het boek binnen is. Nu alleen nog kerstpapier inslaan, enige minpuntje. Hoort wel bij de totaal beleving vind ik

Snelle en goede service en levering. Goed en vriendelijk geholpen bij Bruna in de Dorpstraat!

Groot aanbod, snel bezorgd.

Ik heb meerdere boeken besteld en deze kon ik de volgende werkdag al afhalen bij de winkel. En bij de Bruna in Amersfoort Emiclaer is het personeel heel vriendelijk.

Snelle levering en een prima communicatie

Een overzichtelijk site en makkelijk te bestellen. Het boek in prima conditie kunnen afhalen bij het Bruna filiaal.

Fijne zaak, boek opgehaald

Fijne mensen in de winkel. Spullen die ik besteld had werden ook nog netjes ingepakt!

Fijne winkel!

Fijne winkel om te neuzen. Ik bestel wel eens online en ga het dan in deze winkel afhalen.

Heel fijn, ene dag besteld, volgende dag kon ik het ophalen. Ik werd netjes even gebeld dat het klaar ligt. Super fijn!

Het bestelde boek was snel binnen en daar kreeg ik meteen een melding van.

Fijne winkel met heel vriendelijke medewerkers.

Goede en snelle levering.

Prima website en makelijk te bestellen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht