Correct en duidelijk

Vanaf het moment van de bestelling tot aan het moment van de levering is alles correct en duidelijk gecommuniceerd en verlopen.

Prettige winkel.

Ik kwam bij Bruna in Rijssen om de DE zegels in te leveren. Wat een fijne winkel! Ruime keuze aan boeken. Vriendelijke personeel! Helaas kon ik de zegels niet voor boeken inwisselen. Dat had ik wel ergens op internet gelezen, maar dat blijkt helaas niet waar te zijn. Dat is enorm jammer, want doe DE dingen vind ik minder aantrekkelijk. Maar daar kan het Bruna personeel natuurlijk ook niets aan doen.

Bestel procedure en de afhandeling na aankomst in de winkel zijn prima geregeld.

vlekkeloze bestelling, ontvangst en betaling

Ik heb een boek besteld, binnen een dag een bevestigingsbericht en binnen 2 werkdag kon ik het ophalen. Superservice van de Bruna Zeewolde.

Bruno levert goed en snel het gevraagde boek

Ik heb een boek besteld, wat niet in de winkel in voorraad was. Het boek werd besteld en was er heel snel

Bruna heeft veel keuze, de jouwe morgen in huis.

Bruna heeft wat boeken betreft veel keuze. Jammer is dat het aanbod in de winkels minder is. Maar bestel je bij Bruna, de volgende dag in huis.

Snel, betrouwbaar, top service

Boek besteld online, opgehaald in de winkel

Goede informatie over mijn bestelling. Vriendelijk. Top winkel

Makkelijk

Makkelijk bestellen, snel op te halen, en leuke boek ideeën in de nieuwsbrief

Ik bestel mijn boeken graag online en laat ze dan afleveren in een lokaal filiaal zodat de lokale ondernemer er wat aan heeft in plaats van alleen een groot concern. Ik betaal dan in de winkel. En dat gaat prima.

Snel verstuurd en netjes ontvangen.

❤️

Goed!

Snel en gemakkelijk geleverd

Boeken kado geven is vaak een zoektocht in een winkel. Nu lag alles al keurig klaar.

Werd keurig op de afgesproken tijd geleverd

Helemaal ok

Vriendelijk personeel

Praktische aankoop

Goede communicatie en makkelijke bestelling!

bestellen makkelijk en afhalen in de winkel heel prettig

Online cadeautje besteld, goede communicatie via e-mail en telefoon en leuk om het pakketje op te halen bij Bruna Anklaar (mooi ingepakt).

Prima geregeld pakketje was gauw geleverd b

Pakketje was snel geleverd prima

Er is niks misgegaan.

Bestelling was op tijd en de boeken zagen er perfect uit.

De bestelling verliep vlot

Maar ik heb geen bericht van de winkel gekregen dat het boek bij hen was afgeleverd en dat ik het boek op kon halen.

Onmisbare winkel!

Voor tijdschriften, kranten, kaarten om te verzenden en het verzenden van post. Vriendelijk personeel, gemotiveerd en altijd behulpzaam. De winkel ziet er altijd piekfijn uit, moet ook gezegd worden.

Keus gemaakt, besteld en de volgende dag keurig in huis!

Tot nu altijd alles keurig verpakt de volgende dag de boeken in huis.

Vriendelijk, snel, TOPPERS !!

Fijne winkel, fantastische medewerkers

Snel in huis

Altijd goed verzorgd en netjes ingepakt.

Snelle levering.

Eerste bestelling bij Bruna! Erg tevreden over afhandeling en levering!1