Vlotte service

Betrouwbaar, vlot en correct.

boeken mooi op tijd geleverd

Al meerdere keren boeken besteld, nooit problemen gehad bij de bezorging

Klant voorrang geven

Er staat een lange rij en iemand (2e persoon) staat sigaretten bij te vullen. Wat is belangrijk?

Ik ben klantvriendelijk geholpen.

Mijn eiken werden snel geleverd, bij binnenkomen winkel kreeg ik hierover een mail en een telefoontje, en bij ophalen werden ze netjes ingepakt.

Uitstekende ervaring.

2 boeken besteld via de website van Bruna. Boeken waren zeer snel in de door mij gekozen plaatselijke Bruna. Na een telefoontje kon ik deze ophalen.

Snelle afhandeling

Allemaal behulpzame mensen, persoonlijk maar ook via de telefoon.

Ik ben een beetje bevooroordeeld omdat ik daar gewerkt heb, maar nu met het personeel die voor mij nieuw zijn kom ik daar heel graag en voel ik me altijd heel welkom.

Mijn bestelling is heel snel afgeleverd in de winkel. Er is ondanks de drukte een passend cadeaupapier om het boek gedaan.

Een boek bestellen bij Bruna, afhalen in de winkel. Dan heb je een prettig contact. Een praatje over het boek, of over het weer. Dat is zoveel persoonlijker als een bezorgdienst.

keurig verzorgd

Bestelling geplaatst en vlot naar de juiste afhaalwinkel verzonden. Daar werd het bestelde kinderboek met zorg ingepakt.

Goede en snelle service

Er was iets mis gegaan bij de vervoerder en mijn pakket was niet compleet. Na een mailtjes met Bruna was t snel en soepel opgelost. Heel fijn

Snelle en nette bezorging

Snelle en nette bezorging

Vriendelijke en deskundige snelle service

Bij vragen een duidelijke uitleg. Ook bij bestellingen van boeken of aflevering van pakketten hulpzaam op rustige manier.

Bestelling geplaatst en deze was zeer snel geleverd. Telefoontje gekregen van Bruna Weert, dat de bestelling binnen was. Zeer vriendelijk geholpen en goede service bij Bruna in Weert

Top geregeld

Uitstekende zaak

Sinds mensenheugenis een rotsvast begrip!

Prima levering, op tijd

Geen afhaal

Ik had een puzzel besteld en die wilde ik afhalen in de winkel. Ik ben nooit gebeld of gemaild door de winkel dat ik de puzzel kan ophalen. Dit doe ik dus nooit meer, puzzel inmiddels ergens anders gekocht.

Betrouwbaar

Goede service en betrouwbaar

Om 10 uur besteld volgende dag in huis.

Ongelooflijk!

Duidelijk, overzichtelijk en snel bestelproces!

Ik ben erg tevreden over de webshop van Bruna. We hebben een Bruna hier in de buurt dus dan is het extra handig om het online te bestellen en daarna op te halen in de vestiging, dat scheelt toch behoorlijk qua extra bezorgkosten. Al met al dik tevreden!

Boek veels te laat

Ik had een boek besteld voor mijn opleiding die ik over een week nodig had. Op jullie site stond de snelste levertijd dus heb ik bij jullie het boek besteld. Echter kreeg ik een vaag mailtje dat mijn boek vertraagd was en jullie niet wisten waar dat die was. Achteraf pas na 2 weken het boek ontvangen. Na mijn tentamen :(. Achteraf had ik dus beter me boek ergens anders kunnen bestellen. Voor de rest is het boek wel in goede staat dus dat is wel heel fijn.

Het liep vloeiend.

Snel en goed

Snelle bezorging bij de Bruna winkel. Vriendelijke mensen en zelfs enthousiast over de boeken die ik kocht (fourth wing serie).

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht