Genoeg keuze

Duidelijke beknopte samenvattingen van de inhoud

Ik krijg hem niet goed gedownload, het wordt een zip bestand , ik krijg het niet veranderd.

Te moeilijk voor mij , kan het boek alleen op de laptop lezen.

Slecht

Slechte ervaring , kan het boek niet op mijn ereader zetten. Maar kan hem ook niet op mijn telefoon lezen. 10beuro weggegooid.

Snel te vinden

Makkelijk te vinden op de website, bestellen ook. Niks negatiefs op aan te merken dus geen verbeterpunten. Zo houden!!!

Makkelijk om iets te bestellen.

- De website is duidelijk; - De reactiesnelheid is goed; - Kwalitatief goed; - Keuze goed.

Bijzonder vriendelijk personeel, ik word altijd goed en gezellig geholpen!

Snel en goede service

Boek online besteld. Snelle service, duidelijke communicatie, prettige medewerkers

Positief

3 boeken besteld online. Kreeg keurig bericht dat de boeken waren gearriveerd. Op maandagmiddag lagen de bestelde boeken keurig klaar in de winkel op City Plaza.

Bruna is een fijne winkel ook online

Altijd goed om rechtstreeks bij een boekhandel te bestellen. Bruna is ook een fijne winkel. Deze keer online besteld, dat ging heel soepel.

altijd goede verzorging en bezorging zoals afgesproken

Geweldig en ook als er iets niet goed is wordt het gelijk goed opgelost.

Duidelijke informatie en snelle levering.

Afspraak = afspraak

Boek de volgende dag na de bestelling kunnen afhalen.

Mijn bestelling duurt nog wel een paar weken

Via de whatsapp_chat dagelijks om een update gevraagd. Vanuif Bruna via de Mail steeds te horen dat het vetraagd is. Uiteindelijk te horen gekregen dat het nog wel 2 tot 3 weken kan duren. Uiteindelijk wordt er een pakketje opgestuurd ter compensatie Hopelijk wordt wel alles opgestuurd

Snelle levering en uitgebreide website

Lekker dichtbij en erg vriendelijk personeel.

Makkelijk besteld en dag later al binnen

Echt super fijn gegaan en snel geleverd

Precies volgens verwachting

Heb m’n boeken op tijd afgehaald

top

Geweldige service het boek lag al de volgende dag in mijn brievenbus.

Snel en vriendelijk

Het was een snelle levering en altijd een vriendelijke medewerker

Volgende dag NIET geleverd

Volgende keer weer Bol

Online boek besteld en de volgende dag aanwezig.

Snelle levering, goede ervaring met klantenservice

3 boeken besteld, zou een zomerboekgeschenk krijgen, deze werd door fout bij inpakken niet geleverd. Met klantenservice geappt en binnen een week keurig nabezorgd.

in de winkel " cadeautje?" dan pakken we het mooi voou in

Prima betrouwbare zaak als vanouds

Via Whatsapp snel antwoord gekregen. Echt ter reden

Hondiuslaan 44