Prima assortiment

Hebben praktisch ales wat je zoekt en nog ippies toe!!!

Heel goed hij was Optijd binnen voor de verjaardag

Een boek wat mij terug brengt naar een intense periode razend snel geleverd.

Deel bestelling nog niet ontvangen

Deel van bestelling nog niet ontvangen,is vorige week vrijdag besteld en nog niet binnen

Fijne winkel met vriendelijk personeel Kom er graag Laat ook altijd daar de pakketjes bezorgen, omdat ik het daar prettig vindt

Vervelend

Ik had een boek besteld voor €18,50. Ik heb 25 minuten gelopen door de sneeuw naar de Bruna! Daar aangekomen kreeg ik het boek niet mee, want het was duurder geworden en ik moest het volle bedrag betalen! Ik zei: "Mevrouw, dit is de mail, ik heb hem voor €18,50!" Ze deed niet eens moeite en wilde niet eens kijken naar mijn mail! Ik zei: "Ik ga niet in discussie" en ben weggegaan zonder het boek te kopen! Ik word 2 dagen later gebeld dat ik het boek alsnog mag komen halen voor dat geld! Nee, moet ik weer tijd en energie door de sneeuw, woensdag met code oranje, even het boek gaan halen. Sorry, mevrouw aan de telefoon was vriendelijk, maar niet op de hoogte van wat er was gebeurd! En mevrouw in de winkel, sorry, zij mag echt wat klantvriendelijker zijn! Voor mij geen BRUNA meer!Voorlopig!

Snelle bezorging, netjes geleverd, goed product.

Fijne agenda, geen onnodige fratsen erin. Fijn met urenindeling. Mooie buitenkant. De agenda is wel iets breder dan ik had gedacht. Had voor mij niet gehoeven, maar het is ook geen probleem.

Goed aanbod en makkelijk te bestellen

Goed aanbod en makkelijk te bestellen

En in goede orde ontvangen.

Alles prima vanaf bestelling tot ophalen.

Prima service, alles is goed verlopen.

Altijd de beste service!

Ik had een boek besteld om in de winkel op te halen. Dit ging vlug en de personen die ik aan de telefoon heb gesproken waren allemaal heel vriendelijk en behulpzaam. Het ophalen ging ook top! Snel, goed en aardig geholpen.

Altijd tevreden

Bestelling is prima verlopen, netjes gebeld voor ophalen, altijd klantvriendelijk personeel in de winkel.

BRUNA is PRIMA

Boek besteld en snel geleverd. Snelle afhandeling en perfecte plaats om op te halen. (centraal station)

goede ervaring

ik ben tevreden

Gaaf boek en snelle levering

De titel zegt het al.

Goeie service en vriendelijk personeel

Altijd goed en vriendelijk geholpen

Super service van Bruna Voorthuizen

Zelfs in de drukste periode van het jaar was mijn boekbestelling bij Bruna Voorthuizen supersnel binnen. Bedankt voor deze super service

Fijn en snel bestellen

2 boeken besteld vokr mijn e reader. Makkelijk te bestellen, meteen link in mail. Top

Zeer snel bezorgd

In verband met oud en nieuw zou de bezorging 2 tot 3 werkdagen duren. Echter werd mijn, niet bepaald gangbare, boek de volgende dag al bezorgd.

Heel eenvoudig te verkrijgen

Het boek aanschaffen ging heel gemakkelijk en ook de aankoop doen met een VVV bon was geen probleem. Alleen lukt het mij nu niet om mijn Kobo te koppelen aan mijn laptop en vraag ik mij af of je ook via Internet het boek op je E-reader kan verkrijgen.

Zeer vlotte levering

Boek bestelt en ondanks de Kerstdrukte, snel in huis!

Grote letter agenda planner

Grote letter agenda planner besteld via de website. De volgende ochtend kreeg ik al telefoon dat de agenda klaar lag. Top!

Hele fijne winkel, goede service, goed gevarieerd aanbod

Leuke eigenaresse, altijd goed te spreken, en een leuke uitstraling. Aanbod is geweldig hoop te vinden en voor iedereen wat wils en vernieuwend.

Bestellen bij Bruna Emmen-Valkenveld

Als je via internet bestelt bij Bruna en het in de Bruna winkel in het winkelcentrum De Rietlanden te Emmen laat afleveren word je meestal de volgende dag al plezierig geholpen als je dan langs komt om het bestelde op te halen en te betalen.

Bij de Bruna in Schoonhoven is het altijd gezellig winkelen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht