Makkelijk besteld, vlot geleverd

De bestelling ging heel gemakkelijk en was ook heel snel af te halen in de winkel. Het boekenweekgeschenk was ook automatisch bijgevoegd.

In dank pakketje ontvangen, alleen zag het er niet uit, op de een of andere manier was er te ruw mee

omgegaan met PostNL. De inhoud was niet beschadigd, dat is belangrijk!!!

Snel geleverd, makkelijk om te bestellen

Zeer tevreden.

Snelle levering, uitstekend verpakt.

Makkelijk besteld, netjes bezorgd

Makkelijk besteld, netjes bezorgd. De brievenbus verpakking past alleen nooit goed in de brievenbus zonder te beschadigen. Daarom bellen ze alsnog aan.

Zeer snel geleverd en prima verpakt!

Lokaal kopen, ook online

Ik koop het liefst lokaal. Eerlijk en direct. En online is ook bij Bruna haast alles te bestellen.

Bruna levert vlot!

Bruna heeft mijn bestelling vlot verstuurd, helaas ging het bij post.nl niet goed, kreeg mail als zijnde afgeleverd, maar pakketje nergens te vinden. Twee dagen later kwam een aardige meneer van een paar straten verderop het pakje brengen! Het enige wat klopte was het huisnummer, dankzij hem had ik mijn boeken toch nog gekregen! Uiteraard een klacht ingediend bij Post.nl en zij waren het met mij eens dat dit echt niet kan!

Goede ervaring.

Goede service. Snelle levering.

Geen goede comunicatie

Boeken die besteld had, waren al binnen in de door mijn gekozen filiaal. Ik moest er toevalig iets anders ophalen en maar even gevraagd of de boeken er al waren. Deze lagen al klaar. Misschien waren ze net binnen, want 2 boeken waren niet op voorraad.

Alles wat je zoekt is snel leverbaar tegen goede prijs en een leuke winkel bovendien

Een kwaliteits winkel. Ik ben heel tevreden. Leuk ingerichte winkel, overzichtelijke schappen, netjes ingericht en veel interessante leuke boeken.

Boek

Mijn bestelde boek kwam prima op tijd en netjes verpakt binnen.

Boek besteld en werd de volgende dag netjes geleverd.

Goed verzorgd, snelle levering.

Goede ervaring met Bruna Vaassen. Altijd snel geleverd en goede informatie. Al verschillende keren een boek besteld.

Min bestelling deed ik vrij laat, toch kwam d bestelling de andere morgen goed aan. Dus heb ik geen enkel kritiekpunt. Mijn dank

Snelle goede levering.

Het bestelde boek (mèt Boekenweekgeschenk ) werd snel en goed verpakt thuis bezorgd.

super goed

snel en goed

Goed en snel

Goede kwaliteit, snel geleverd en ruime keuze.

Ik kom zeker weer terug

Overzichtelijke shop, snelle levering, goed verpakt.

Altijd fijn om te bestellen en snel in huis

Goed werk

Bestelling snel verwerkt en volgens afspraak afgeleverd.

Ze doen precies wat ze beloven!! Hier blijf ik zeker bestellen!!

Tevreden klant

Mijn ervaringen met de Brunawinkel zijn altijd fijn. Ze bieden een mooi assortiment, hebben regelmatig leuke acties én het terugverkopen van eenmaal gelezen boeken is een handige optie. Kortom, Bruna is voor mij een hele fijne winkelervaring.

Zeer fijne service in Zeewolde

vriendelijk, geduldig en alles prachtig ingepakt

prima geregeld

geen problemen