Super snel levering

Snelle levering, leuk personeel

Per ongeluk 2 dezelfde boeken besteld. Netjes een telefoontje gekregen van de eigenaar of dit misschien wel de bedoeling was. Dus direkt opgelost. Heel tevreden over Bruna Groenlo.

snel contact en vlot geleverd

Vlekkeloos door bestelproces gelopen

Ik kon simpel en makkelijk mijn e-book bestellen.

Prima ervaring

Snel en goed verzonden

Onze Bruna op het Belgieplein is een fijne handige en noodzakelijke winkel voor de buurt. Altijd vriendelijk personeel.

Uitstekend gegaan. Puzzels waren goed verpakt en daardoor onbeschadigd aangekomen.

Goede snelle levering

Bestelling ging makkelijk en de bezorging was snel in de winkel

Bestelling

Eenvoudig en gemakkelijk

De bestelling was eenvoudig en gemakkelijk, vervolgens alleen nog ophalen bij mijn vaste lokale Bruna. Ligt altijd zoals beloofd de andere dag klaar, altijd netjes verzorgd.

Snel en boeken altijd in perfecte staat

Boeken bestellen en in de winkel ophalen werkt perfect. Altijd binnen een paar dagen beschikbaar en de boeken zijn altijd in perfecte staat. Winkelpersoneel is ook zeer vriendelijk.

Snel binnen en altijd even aardig in het filiaal in Dongen.

Boek goed en snel geleverd

Altijd ongedwongen service.

Vriendelijke en meedenkende service.

Zeer snel in de winkel

Mijn bestelling was er heel snel

GE-WEL-DIG

De ene dag besteld, gewoon WEL de volgende dag geleverd, klasse!!!!

Geweldige service

Ik had 3 dezelfde artikelen besteld. Bij het afhalen hiervan bleek ik niet de juiste boeken te hebben besteld. Deze boeken waren speciaal voor mij door Bruna besteld dus kon ik ze eigenlijk niet teruggeven. De dames hebben aangeboden te zien wat er mogelijk was. Hierna heb ik niets meer gehoord dus kennelijk hebben ze de boeken toch kunnen retourneren. Ik ben dus erg blij

Bestelde boek opgehaald - vriendelijke service

Nadat het kinderboek dat ik had ge-pre-orderd binnen was, kreeg ik een vriendelijk mailtje van Bruna op Amersfoort CS. Bij het ophalen was de medewerker heel positief over hoe het betreffende boek eruit zag. Fijne ervaring!

alles snel en zorgvuldig geregeld

online bestelling gedaan, gebeld vanuit de winkel dat de boeken zijn aangekomen, betaald met o.a. boekenbon. Alles prima!

Prima verlopen

Makkelijk besteld via de website, ik ben gebeld toen het klaar lag en de cadeautjes zijn met liefde ingepakt door de medewerkster in Druten.

Snelle levering groot assortiment boeken en verwanten artikelen.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Boek goed, maar kon mijn cadeaubon niet inleveren

Het boek was er snel, maar ik had gevraagd of ik de VVV bon kon inleveren, daarom heb ik het boek daar besteld. Deze bon werkte wel en er zat tegoed op, maar de winkel had de zaken niet voor elkaar. Het lukt al niet op het boek te scannen dus eindelijk was het boek handmatig ingevoerd om te betalen en toen kon de VVV bon niet worden gescand bij de kassa. Als ik dat had geweten had ik het boek ergens anders gekocht. Maar ik wilde de winkel niet laten zitten met de bestelling. Maar blij was ik er niet mee. Nu moet ik de bon maar ergens anders voor gaan gebruiken.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht