Altijd vlotte levering. Hoeft niet van mij, maar meestal kan ik mijn bestelling al na één of twee dagen afhalen.

Bestelling correct afgeleverd

Boek wat niet op voorraad was, is op tijd aan mij afgeleverd rond de drukke kerstdagen.

Voldoet volledig aan de verwachting

Twee boeken besteld en opgehaald in de winkel. Flora Deventer. Nette winkel en fijn personeel. Liever hier dan de Primera.

Onbeschofte benadering over de voicemail

Ik ben afgelopen dinsdag door de dag heen 3 keer gebeld over dat mijn bestelling klaar lag.Ik was aan het werk en mijn telefoon is niet in mijn beurt dus ik heb niet de gelegenheid gehad om op tenemen. Aan het einde van mijn werkdag zag ik dat ze me kort geleden hadden gebeld en een voicemail hadden achtergelaten en deze heb ik geluisterd hierin werd gezegd dat ik al heel de dag niet opneem en dat ik zogenaamd nooit bereikbaar ben deze mederwerkster heeft waarschijnlijk niet doorgehad dat ze in de voicemail was geland want hij werd abrupt beëindigd. Ik heb meteen terug gebeld maar nu namen ze zelf niet op. Later op de avond werd ik weer gebeld door het filiaal waarna ik heb gezegd dat ik me bestelling niet meer hoef want als medewerker zo achter de rug om van een klant spreekt vind ik zeer zeer zeer onbeschoft en dan hoef ik mijn geld niet te geven aan zo winkel. Vooal nu in de kerstperiode is het niet echt sfeervol. Als er na een aantal keer niet word opgenomen mail dan inplaats van zo domme niet bedoelde voicemail achterlaten. Erg jammer kwam graag in de winkel maar nu voel ik het niet meer om daar langs te komen.

Gebeld, zodra binnen

snelle bezorging en vriendelijke, behulpzame medewerkers

De bestelling was snel in de winkel van Bruna en de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.

Keurige service, op tijd gebeld

Fijne ervaring bij Nruna

geweldig

Prima en persoonlijke service.

Alles naar tevredenheid! Had 3 boeken besteld maar wilde bij het ophalen toch een boek omruilen wat totaal geen probleem was.

Vlotte verzending, fijne winkel.

vandaag besteld, morgen halen

Ik had twee boeken bij de Bruna online besteld. De volgende dag kreeg ik al een bericht dat ik de boeken kon afhalen.

Gemakkelijk ophalen in winkel

Hadden per ongeluk 2 exemplaren besteld. Hadden maar eentje nodig. Deed personeel in de winkel niet moeilijk over. Vriendelijk personeel. Snel geleverd.

perfect verpakt en op tijd

zodanig verpakt dat het in de brieven bus kon. klasse

Snel bezorgd!

Snel bezorgd en in mooie staat!

ZO als het hoort

Boek bijzonder snel ontvangen.

meestal goed

2 van de 3 boeken zijn goed gedownload, de derde kan ik niet openen op mijn ereader

Gewoon top

Via Bruma een boek besteld. Aangezien de ouderwetse boeken winkels in het straat beeld verdwijnen. Na drie dagen kon ik het boek ophalen in een Bruna vestiging.

Geweldig!!

Geweldig!!

Goede service en vriendelijk personeel

fijn bestelproces, goede service

Bovenop de verwachte leverdatum ben ik ook netjes gebeld door de winkel dat het bestelde boek klaar lag. Afrekenen in de winkel vindt ik super bij Bruna. Handig voor mij en goed voor de ondernemer (denk ik?)

Makkelijk uitzoeken.

Makkelijk thuis uitzoeken, bestellen en in de winkel afhalen.

Prettig en snel geleverd

Fijn personeel

Makkelijk en tevreden mee

Perfect en snel bezorgd ondanks de drukke Sinterklaas - en Kerstperiode

Snelle levering. Netjes binnen gekomen. Top!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht