zeer goed

Goede service en snelle levering

Duurt te lang

Levertijd 1-2 weken. Maar twee weken zijn voorbij. Was voor nieuwjaar. Erg jammer. Ook geen update of excuses. Zelf naar winkel moeten gaan om te horem dat bestelling vertraagd is. Slechte service.

Ideaal

Makkelijk simpel en snel

Prijs online en in winkel niet zelfde

Ik bestelde een boek online en kon dat een aantal dagen later afhalen in de winkel. Maar de prijs online was lager dan wat ik moest betalen bij het ophalen in de winkel.

Boek was snel aanwezig in de winkel

Zelfs tijdens de feestdagen kon ik het boek na een dag al ophalen in de winkel. En ik word altijd netjes gebeld zodra de bestelling binnen is. Fijne winkel op de Heyhoef in Tilburg met een ruim assortiment.

Aankoop niet te downloaden

Info zegt mijn aankoop is corrupt! Waarom wordt mijn aankoop niet als een ready file aangeleverd?

Mooi goedkoop e-book van Harlan Coben

Mooi e-book voor en zeer lage prijs besteld

heel aardig personeel

ondanks de drukte in december blijven ze attent en denken ze mee

Makkelijk bestellen, je krijgt bericht als het in de winkel ligt. Alle lof

Heel snel geleverd ondanks drukte van de kerstdagen. Helemaal top!

Eind goed al goed

De aflevering is niet vlekkeloos verlopen. Na een e-Mailbericht dat het boek geleverd was, bleek dit niet het geval. De klantenservice pakte het adequaat aan zodat ik mijn boek een dag later toch nog ontvangen heb. Het is onduidelijk hoe je een verhuizing moet doorgeven. Dat kun je omzeilen om een ander afleveradres in te vullen, maar dat vind ik wel wat knullig. Ook de adreswijziging werd door de klantenservice geregeld.

Vriendelijke en dienstbare medewerkers

Personeel belde me toen pakket opgehaald kon worden.

Bestellen en ontvangst prima

Bestellen en ontvangen bestelling prima

duidelijk

Op de website is het makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Zoals beloofd binnen een dag bezorgd!

Boek in goede conditie ontvangen en binnen 24 uur bezorgd!

Goed geregeld en snel bezorgd

Was makkelijk en snelle service bezorgen.

Altijd uitstekende service

Geweldig personeel, altijd correct en vriendelijk

Bestelling heel snel in de winkel; telefoontje toen het binnen was en gemakkelijk afrekenen in de winkel

Zekerheid en Kwaliteit.

Al meer dan 25 jaar een meer dan tevreden klant bij Bruna Oosterwolde. Uitstekende adviezen, vriendelijke en adequate service en vlotte afhandeling.

Makkelijk bestellen en ophalen

Snelle levering. Op tijd voor de kerst

Prima ervaring

Ik bestel regelmatig producten die ik vervolgens bij de Bruna winkel in het dorp afhaal. Het is er altijd gezellig, je wordt vriendelijk en snel geholpen. Minder verkeer door de straat, geen dozen voor je deur (dan ziet iedereen dat je niet thuis bent) en dus een vriendelijke en persoonlijke ervaring.

Snelle levering en fijn personeel

Boek is prachtig en was blij met de snelle levering en medewerkers zijn altijd vriendelijk , ga graag naar deze Bruna

Vlot geleverd

Bestelling is vlot uitgeleverd.

Maandag 22-12-2025 aan het begin van de avond een een handboek sterrenkunde besteld en betaald. Direct daarna een bericht dat de order is ontvangen. Na een paar uur een bericht van Bruna dat de volgende dag het handboek zal worden . Op 23 -12 -2025 omstreeks 12.00 uur wordt het boek keurig ingepakt afgeleverd, dus nog voor de kerstviering. Zo snel en adequaat heb ik na heelveel bestellingen nog niet meegemaakt.

Netjes en snel

Mooie boek, netjes en snel afgehandeld.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht