Laden reviews...
3.543 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie vaak genoemd worden. Het online bestel- en afhaalproces wordt als handig en overzichtelijk ervaren. De Bruna-winkels worden als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Over het algemeen spreken klanten positief over de service.
boek lekker op tijd op kunnen halen netjes ingepakt vriendeljike mensen fijne winkel om rond te kijken
Marja
heteren
Vrijdag rond 10 uur besteld, zou dus zaterdag binnen moeten zijn. Nu dinsdag 23 uur nog steeds niets ontvangen.
Coen v d Brink
Smilde
Boeken besteld en waren vrij snel binnen . Ben gebeld dat de bestellinyklaar lag
Miranda
Raamsdonksveer
Bestelling makkelijk kunnen plaatsen via de website. In de plaatselijke winkel laten komen en daar al heel snel op kunnen halen.
Patricia
Prinsenbeek
Een boek besteld en dat was keurig bezorgd. Het was voor een verjaardag dus een nette bezorging was belangrijk.
Albert
LEERDAM
Is heel gemakkelijk
Els
Mierlo
Heel fijn om een boek makkelijk en snel te kunnen bestellen via Bruna, zowel online als in de winkel. Prettig personeel dat in tijden van Sinterklaas mee helpt dichten! ;-)) En deze zomer kreeg ik een leuk boekje cadeau toen ik mijn bestelling in de mooie winkel op Amsterdam CS ging ophalen.
Dianne
Amsterdam
Had een boek besteld voor mijn schoonzoon, helaas had de postbode het boek half door de brievenbus gedrukt, boek nat geregend. Bruna gebeld, per direct nieuw exemplaar opgestuurd gekregen. Chapo Bruna. Heidy
Heidy
Den Haag
Het bestelde boek werd snel geleverd en de communicatie over de levering klopte helemaal.
Jeroen
Bergeijk
Zeer snelle en goede levering ( ‘s avonds besteld, de volgende dag in huis)
Patricia
Tiel
Een paar bladzijden in een boek kunnen lezen maken voor mij een enorm verschil bij een aankoop. En Bruna biedt dat. Soms is het onderwerp heel interssant, maar de schrijfstijl niet....Door even te kunnen lezen voorkom je een verkeerde keuze en dus ook de retourzending van het boek. Goed gedaan Bruna.
Jimmy
Amsterdam
Mijn boek is nog niet eens geleverd….
Minke
Zevenaar
Goeie service Snelle bezorging
Emerentia
Meppel
Ik werd gebeld door Bruna, maar kon helaas niet opnemen. Geen voicemail achtergelaten en de volgende dag ook niet meer gebeld. Bij de online bestelling stond duidelijk dat er een gratis boekje bij zou zitten, maar helaas was dit niet het geval en de medewerker wist nergens van. Pas bij navraag andere collega werd het boekje toegevoegd.
Linda
Zaandam
Duidelijke beknopte samenvattingen van de inhoud
Gaby
Cadier en Keer
Te moeilijk voor mij , kan het boek alleen op de laptop lezen.
Tineke
Delden
Slechte ervaring , kan het boek niet op mijn ereader zetten. Maar kan hem ook niet op mijn telefoon lezen. 10beuro weggegooid.
Helen dijkxhoorn
Naaldwijk
Makkelijk te vinden op de website, bestellen ook. Niks negatiefs op aan te merken dus geen verbeterpunten. Zo houden!!!
Angelique
Nuenen
- De website is duidelijk; - De reactiesnelheid is goed; - Kwalitatief goed; - Keuze goed.
Alfons
Nieuwerkerk aan den IJssel
Bijzonder vriendelijk personeel, ik word altijd goed en gezellig geholpen!
Anita
Leeuwarden
Boek online besteld. Snelle service, duidelijke communicatie, prettige medewerkers
Luciano
Amsterdam
3 boeken besteld online. Kreeg keurig bericht dat de boeken waren gearriveerd. Op maandagmiddag lagen de bestelde boeken keurig klaar in de winkel op City Plaza.
Klaas
NIEUWEGEIN
Altijd goed om rechtstreeks bij een boekhandel te bestellen. Bruna is ook een fijne winkel. Deze keer online besteld, dat ging heel soepel.
Susanne
Amsterdam
altijd goede verzorging en bezorging zoals afgesproken
M
St.Annaparochie
Geweldig en ook als er iets niet goed is wordt het gelijk goed opgelost.
Janny
Tilburg