Prima ervaring bij BRUNA winkel gehad.

Boek besteld. Binnen een week kwam er een telefoontje dat het klaar lag in de winkel. Na een paar dagen naar de BRUNA winkel gegaan waar het boek op me lag te wachten.

Redelijk

De bestelling is goed gegaan de levering ook, maar de verpakking waarmee het boek word verzonden zou beter kunnen. Namelijk het boek is licht beschadigd bij ontvangst

Heel erg positief.

Ik bestel regelmatig via de Bruna webshop stripboeken in de pre-order en laat die dan afleveren in de Bruna winkel in Harderwijk. Krijg altijd keurig netjes per mail bericht dat de bestelling onderweg is naar de winkel. Wordt altijd geappt of gebeld als het binnen is. Loopt allemaal erg soepel en altijd op de verschijningsdatum. Erg fijn.

Niks op aan te merken

Simpel om online te bestellen, je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang en gebeld als je bestelling klaar ligt bij de locatie die ik van te voren heb geselecteerd! TOP

Super service!

Online boek besteld en bij locale Bruna winkel binnen een dag kunnen afhalen!

Super service en fijn personeel

Echt een winkel waarbij ik het gevoel heb dat ik goed wordt geholpen door kundig personeel. Daarnaast is er altijd wel iets leuks te scoren

Meerdere boeken besteld tegen een goede prijs snel geleverd, kijk uit naar een volgend boek

's Avonds besteld, de volgende dag geleverd.

Ik heb nog nooit zo snel een bestelling ontvangen. Gelukkig paste het pakket door de brievenbus.

Geweldige service

Wat afgesproken wordt omtrent bestelling, wordt gedaan.

Snel, adequaat en super vriendelijk!

Heerlijke winkel, ook online! Groot assortiment al zijn voor mij de boeken het belangrijkst!

Goede, uitstekende service

Gewoon prima!

Ik kon het bestelde boek binnen 24 uur afhalen bij de dichtstbijzijnde Bruna waar ik door uitermate vriendelijk personeel te woord werd gestaan.

Het downloaden gaat heel simpel

Je hoeft geen nerd te zijn om het te kunnen begrijpen.

Bestelling gedaan en alles ging perfect

Ik heb een bestelling gedaan. Het boek was nog niet in de handel, dus ik wist dat ik er nog een poosje op moest wachten. Ik kreeg netjes een email, zodra het boek er was en ik het op kon halen. Helemaal perfect.

Snelle bezorging.

Boek besteld dat de volgende dag bezorgd werd, top!

Geleverd volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak, prima dus

Netjes en snel!

Een boek bestelt, welke direct aan het te koop komen bezorgd werd! Supersnel, prima verpakt.

Beter dan bol.com!

Netter geleverd en geen verzendkosten. Ben nu aan het genieten van mijn nieuwe boek!

Super vlug in huis , goed verpakt.

Ik ben heel tevreden en bestel graag bij jullie. De keuze is overzichtelijk , bestellen en betalen simpel.

Snel en netjes geregeld

Snel en netjes afgehandeld

Bestelling snel in de winkel.

Mijn bestelling was erg snel op te halen in de winkel (Woerden). Ik werd netjes gebeld en men was erg vriendelijk tijdens het ophalen van de boeken.

Altijd perfect geregeld!

Uitstekend.

Goede informatie tijdens proces, alles zoals afgesproken.

Beschadigd ontvangen

Een duur boek online gekocht van 69,95. Deze kwam al in een rommelige en beschadigde doos binnen, wat uiteraard de verantwoordelijkheid is van de bezorger. Maar het boek zat in een te grote doos waardoor hij in de doos is gaan schuiven en er allemaal dikke grote krassen zitten op de kaft. Daarnaast is de losse papierkaft die eromheen zat verkreukt, dubbelgevouwen en beschadigd. Ik heb een melding gemaakt, maar niets meer van vernomen. Voor een boek van 69,95 had ik iets meer zorg verwacht.

Fijn zo'n Nederlands bedrijf met ouderwetse service

Bruna is een bedrijf waar ik graag boeken bestel. Gewoon echt Nederlands en ze doen wat ze beloven. Prijzen zijn goed en leveringstijd is prima. De ene keer volgende dag en anders dag later, maar dat wordt wel bij het artikel vermeld.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht