Snelle en beleefde afhandeling en bezorging in Nuenen.
Ria
Laden reviews...
3.098 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 13.598 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie vaak genoemd worden. Het online bestel- en afhaalproces wordt als handig en overzichtelijk ervaren. De Bruna-winkels worden als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Over het algemeen spreken klanten positief over de service.
Snelle en beleefde afhandeling en bezorging in Nuenen.
Ria
Fijne behulpzame medewerkers
Paul Schermerhorn
UITHOORN
De service is altijd snel en de boeken zijn altijd in goede staat. Het personeel in de winkel is vriendelijk en behulpzaam!
Kirsten
Oude-Tonge
Ik bestel bewust mijn boeken bij de lokale bruna vestiging. Dus online via de website van bruna vraag ik de boeken aan die ik wil hebben en kies dan voor mijn gewenste vestiging + betaalmethode in de winkel. Op deze manier hoop ik de lokale winkeliers te kunnen helpen. Tegelijkertijd kan ik mijn boeken heel snel ophalen, soms dezelfde dag (als deze in de winkel liggen) en anders al 1 a 2 dagen later. Dus ik ben hier erg tevreden over.
Nisrin
Leiden
Bestellen ging heel gemakkelijk
Theo
‘S-Hertogenbosch
Heel vriendelijke personeel en altijd wat leuks te vinden in de winkel.
Lisa
Nuenen
2 boeken besteld waren al een week onderweg ,gebeld en de volgende dag al nieuwe binnen. Net op tijd om aan mijn vriendin te geven voor haar verjaardag. De 2 andere boeken zijn nog steeds onderweg.Dankjewel
A van Beek
Eindhoven
Volgens de website was mijn bestelling op voorraad en was de levertijd max 5 werkdagen. Dit was de reden dat ik hem hier besteld heb. Helaas duurde de levering ruim 2 weken waardoor we op school veel minder tijd hadden om gebruik te maken van dit boek bij ons thema.
Beveelt niet aan
Iris
Enschede
Beste Iris,
Wat jammer dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten dan beloofd is.
Excuses voor het ongemak, zeker omdat jullie de boeken nodig hadden voor een schoolproject.
Met vriendelijke groet, José
Netjes en vlot afgewerkt. Vriendelijke bediening in de winkel
Truus
Urecht
Ik heb een boek besteld, tijdens het bestelproces werd vermeld dat het meer werkdagen in beslag zou gaan nemen. Maar het was er de volgende dag al, echt top! Ik ben gebeld en kon het boek bij het filiaal ophalen.
Irene
Zaandam
Prima communicatie en levering vanuit de Bruna Dronten.
Maria
Dronten
Had online een puzzelboek besteld. Kreeg een telefoontje toen het boekje klaar lag. Opgehaald in de winkel en daar werd het netjes voor me ingepakt.
Karin
Den Bosch
Altijd hebben ze de juiste keuze in boeken die je wilt hebben en voor een goede prijs is dit altijd wel mooi meegenomen
Corona
Hapert
Ik ben vriendelijk geholpen, na telefonisch bericht dat mijn bestelde boek aanwezig was en opgehaald kon worden
Lisa
Angeren
Goede service ,en heel behulpzaam personeel.
Rumi
Aalsmeer
De titel van het kleurboek 'Dino-kleuravonturen' en ook de voorkant doen vermoeden dat er dinosauriërs op de platen staan. Maar het zijn AI gegenereerde draken, gekke hagedissen, en andere fantasiedieren. Duidelijk zonder enige passie in elkaar geflanst. De AI trekt lijnen niet door. Het maakt onlogische afbeeldingen waarbij je de helft van de tijd niet snapt wat je nu precies aan het inkleuren bent. Als pluspunt: de afbeeldingen zijn fantasierijk en er valt veel te kleuren. Maar dinosaurusfans kunnen beter een ander boek zoeken.
Beveelt niet aan
Martijn
Amsterdam
Beste Martijn,
Wat jammer dat dit kleurboek niet voldoet aan de verwachtingen die de titel en omslag wekken. Als dinosaurusliefhebber verwacht je natuurlijk echte dinosauriërs, en dan is het teleurstellend om vooral fantasiedieren en onduidelijke illustraties tegen te komen.
Fijn dat er veel te kleuren valt en dat de tekeningen creatief zijn, maar we begrijpen goed dat dit voor echte dinofans een tegenvaller kan zijn.
Bedankt voor het delen van deze eerlijke ervaring.
Groet, Margo
Wordt altijd goed geholpen , jammer alleen dat er geen bruna meer in Purmerend zit.
Raquel
Purmerend
Bestelling gedaan, een fluitje van een cent !! Afhalen in een Bruna winkel scheelt ook verzendkosten
Evie Jacob
Rotterdam
Bij Bol kon ik een paar boeken niet downloaden. Bij Bruna ging dat downloaden probleemloos.
Ruud
Vogelenzang
Eerdere bestellingen altijd goed. Nu echter iets voorbesteld....een dag later kijk ik in mijn mail en zie geen afbeelding bij dat item staan en een andere naam. En wat ik wilde hebben staat er gewoon nog op en ineens 2 euro goedkoper. Dus contact klantenservice, annuleren, werd geregeld....maar niet het juiste item, dus die zal ik opnieuw moeten bestellen....en er wat bijzoeken zoals ik al gedaan had om geen verzendkosten te hebben....grrr vooruit maar. Nog een dag later....oh sorry het kon niet meer tegengehouden worden, retour maar als het er is. Bijzonder slecht...wordt ook steeds erger met online winkels/bestellen, niet alleen bij Bruna. Beetje jammer. Hopelijk blijft het bij dit.
J
Rond Amsterdam
Beste J,
Wat vervelend dat een eenvoudige voorbestelling uitmondde in zoveel onduidelijkheid en extra gedoe. We begrijpen goed hoe frustrerend het is wanneer een bestelling niet blijkt te kloppen, een annulering niet meer mogelijk is en je uiteindelijk alsnog een retour moet regelen. Zeker omdat eerdere ervaringen juist altijd positief waren.
Bedankt dat je dit deelt. We hopen dat alles verder soepel verloopt en dat dit een eenmalige tegenvaller blijkt te zijn. 😊
Ter compensatie heb ik 2,95 voor gratis verzending in je account gezet, zodat je bij de nieuwe bestelling geen verzendkosten hoeft te betalen.
Groet, Margo
Ik wilde een e-book bestellen voor mijn nieuwe pocketbook Era Lite. Het was even zoeken maar eenmaal gevonden doet een kind de was. In de winkelmand doen, betalen met een boekenbon en een paar tellen later binnen staat hij bij de bestellingen. e-Book downloaden en op het pocketbook Era Lite zetten. Lezen maar binnen een paar minuten. Simpel toch.
Sander Blankestijn
Kruiningen
Het bestellen ging eenvoudig en was snel geregeld
Henry
Kampherbeek
Mooie weekkalender voor het nieuwe jaar, mooi verpakt en snel bezorgd
Margriet
Krimpen aan den IJssel