Toch niet voorradig

Bewust hier besteld want zij hadden het wel voorradig. Op dag van levering mail ontvangen dat het vertraagd is niet voorradig, levering onbekend. Alsnog geleverd maar enkele dagen later.

Prettige eerste ervaring

Voor het eerst aankopen gedaan op de Bruna site ( e boeken). Helder uitgelegd en toegankelijke weg naar hertaling en uiteindelijke download

Snel en vlekkeloos

Gemakkelijke, duidelijke bestelwijze met vlotte afhandeling.

Lekker snel

Uitstekende site. Bestellen gaat snel.

Snel geregeld!

Fijn winkelen, vooral ook makkelijk om het snelbinder de winkel af te halen.

Geweldig.

Zeer goede service en prima zaken doen. Dankjewel.

Snelle levering in de winkel en gewoon met contant geld kunnen afrekenen.

Hier kom ik graag weer terug.

Onduidelijk tijdsduur van bezorging

Bestelling vrijdag gedaan. Zaterdag mail gekregen dat het pakket is afgegeven aan de bezorger. Het is nu donderdag en ik heb nog niet vernomen dat ik het kan ophalen. Vanmiddag gebeld met het filiaal Bruna Landsmeer waar ik het pakket zou ophalen zodra het binnen is. De verkoper vertelde dat hij voor mij nog geen pakketje binnen had gekregen. Het zijn 2 kinderboekjes voor mijn kleindochter. Ik ben nu wel heel benieuwd wanneer ik ze kan ophalen. Wel vervelend dat het niet duidelijk is wanneer ik het kan verwachten. Met vriendelijke groet, Margaret Schwegler

Waardeloos slecht - echt waardeloos beoordeling -0

Waardeloos Werkelijk waar : ik wacht al 6 dagen op de bestelling en antwoord op mn vragen in plaats daarvan wordt mij gevraagd een review te schrijven ? Waar is mijn bestelling Geachte heer/mevrouw, Op [datum van bestelling] heb ik via uw webshop een bestelling geplaatst ter waarde van €22,99. Het bedrag is op [datum afschrijving] van mijn rekening afgeschreven. Tot op heden heb ik echter geen enkele bevestiging van de bestelling ontvangen, geen track & trace-code, geen afleverinformatie en de bestelling is niet geleverd. Ik heb inmiddels vier e-mails gestuurd naar uw klantenservice, maar tot op heden heb ik geen enkele reactie ontvangen – ook niet in mijn spamfolder. Dit is zeer teleurstellend en onprofessioneel. Ik verzoek u dringend om: 1. Binnen 5 werkdagen te reageren op dit bericht; 2. Mij een volledige terugbetaling van €22,99 te doen indien de bestelling niet direct alsnog geleverd kan worden; 3. Mij duidelijkheid te geven over de status van mijn bestelling. Indien ik geen reactie ontvang, zie ik mij genoodzaakt aangifte te doen van oplichting en diefstal, en zal ik tevens een melding maken bij ConsuWijzer en andere relevante instanties. Ik verzoek u vriendelijk, maar dringend, om dit spoedig en correct af te handelen. Met vriendelijke groet, [ Boek Ryan Holiday : De hindernis is de weg Gekocht voor mijn Schoonzusje als geschenk.

Snelle verzending, slechte verpakking.

Boek werd in veel te grote doos verstuurd en zat volkomen klem, heb doos, in brievenbus, open moeten knippen om boek te “bevrijden” en restant verpakking uit brievenbus te kunnen halen. Boek was prima.

Amstelplein uithoorn

Hele fijne en leuke bruna. De medewerkers zijn altijd aardig en vrolijk. Ze werken ook nog eens hard en blijven klantvriendelijk.

Snelle levering met 1 minpuntje.

Het boek kwam snel en belandde in de brievenbus. Daarvoor was het pakketje eigenlijk te groot, het was wrikken. Een flinke deuk in de kaft. Omdat ik niet weet waar de oorzaak ligt heb ik het niet teruggestuurd. Aandachtspunt voor de volgende keer?

Super snel

In de middag een bestelling gedaan en de volgende dag in de brievenbus! Geweldig.

Duidelijke communicatie, snelle levering!

Wat later dan gepland

Boek zou er zaterdag zijn maar het werd woensdag. Jammer, had het zondag aan iemand kado willen doen.

Boek besteld nooit meer iets gehoord daarna

Boek besteld om hem in de winkel op te halen, ik kreeg alleen de optie om hem dan ook in de winkel te betalen. Nou helemaal prima! Alleen daarna heb ik nooit meer wat gehoord..

Vriendin blij gemaakt

Zelf ben ik niet zo'n lezer,maar m,n vriendin wel. Heel blij mee,en het is goed geschreven en spannend volgens haar

Ik heb in april 2 boeken besteld en er is maar 1 geleverd…

Ik heb in april 2 boeken besteld en er is maar 1 boek bezorgd. Geen mail waarom het andere boek niet is geleverd en ook nog geen geld terug gekregen.

Overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Ik zocht een e-book. Dit is makkelijk te vinden en binnen een paar minuten na aankoop en installeren kun je al beginnen met lezen.

was prima

Vlug besteld, snel geleverd!!!!!

Helemaal naar wens verlopen

Snelle levering vandaag besteld morgen ophalen in winkel. Helemaal super.

Gezocht, gevonden en besteld!

Daarna kwam al snel de bevestiging dat het bestelde verzonden werd naar de opgegeven Bruna vestiging. Een dag later gevolgd door een telefonisch bericht dat het boek opgehaald kon worden. Allemaal prima en volgens afspraak verlopen.

Prima !

Mijn bestelling geplaatst en de volgende dag opgehaald - prima !

Nette en super snelle levering

Mijn bestelling kwam netjes verpakt, en super snel thuis bezorgd.

Bestellen vanuit e-reader was een ramp, toen maar via de website

Ik probeerde vanaf mijn e-reader Pocketbook Verse-Pro een boek van John Grisham te bestellen. Dat was een ramp. De website van Bruna functioneert op de e-reader slecht. Steeds weer een home-page die een foutmelding geeft, geen keuze tussen Nederlands en Engels. Toen ik uiteindelijk een boek had uitgekozen en dit in de winkelmand had geplaatst, gaf deze voortdurend een foutmelding en kon ik niet in het betaalproces komen. Toen maar via de website van Bruna besteld. Dat ging heel snel. Maar ja, dan moet het boek daarna weer worden overgezet naar de e-reader vanaf de PC. Bruna, doe iets aan je bestelprocedure vanuit de e-reader!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht