Ik bestel mijn boeken graag online en laat ze dan afleveren in een lokaal filiaal zodat de lokale ondernemer er wat aan heeft in plaats van alleen een groot concern. Ik betaal dan in de winkel. En dat gaat prima.

Snel verstuurd en netjes ontvangen.

❤️

Goed!

Snel en gemakkelijk geleverd

Boeken kado geven is vaak een zoektocht in een winkel. Nu lag alles al keurig klaar.

Werd keurig op de afgesproken tijd geleverd

Helemaal ok

Vriendelijk personeel

Praktische aankoop

Goede communicatie en makkelijke bestelling!

bestellen makkelijk en afhalen in de winkel heel prettig

Online cadeautje besteld, goede communicatie via e-mail en telefoon en leuk om het pakketje op te halen bij Bruna Anklaar (mooi ingepakt).

Prima geregeld pakketje was gauw geleverd b

Pakketje was snel geleverd prima

Er is niks misgegaan.

Bestelling was op tijd en de boeken zagen er perfect uit.

De bestelling verliep vlot

Maar ik heb geen bericht van de winkel gekregen dat het boek bij hen was afgeleverd en dat ik het boek op kon halen.

Onmisbare winkel!

Voor tijdschriften, kranten, kaarten om te verzenden en het verzenden van post. Vriendelijk personeel, gemotiveerd en altijd behulpzaam. De winkel ziet er altijd piekfijn uit, moet ook gezegd worden.

Keus gemaakt, besteld en de volgende dag keurig in huis!

Tot nu altijd alles keurig verpakt de volgende dag de boeken in huis.

Vriendelijk, snel, TOPPERS !!

Fijne winkel, fantastische medewerkers

Snel in huis

Altijd goed verzorgd en netjes ingepakt.

Snelle levering.

Eerste bestelling bij Bruna! Erg tevreden over afhandeling en levering!1

Ik ben tevreden maar, maar.

Het boek ziet er goed uit. Maar toch 2 kleine minpuntjes. Het kaft daar zat een vrouwtje in. 3 bladzijdes waren gevouwen, ik heb dat 2de euveltje met een strijkijzer, met handdoek uiteraard weer goed.kunnen krijgen. Deze keer niet helemaal tevreden. Maar voor de rest prima op tijd bezorgd, geen klagen.

Super simpel

Je maakt een account aan, zoekt je boeken op, bestellen, dan op je account downloaden en klaar om te lezen, En altijd nette prijzen

Erg eenvoudig

Makkelijk en snel, gaan we meer doen.

Snel een e-boek besteld

Voor de eerste keer hier een e- boek besteld. Dat was snel geregeld!

Snel en makkelijk

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Grote keuze aan boeken, die eenvoudig te bestellen zijn en snel geleverd worden

Heel fijn

Avonds bestels andere dag al tel dat ik het kon ophalen En zo mooi verpakt

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht