Super makkelijk

Wilde een e-book bestellen en dat ging zo makkelijk...... Ik weet voortaan wel waar ik moet zijn: bij Bruna natuurlijk.

Super snelle en goede service!!

Online plaats ik de bestelling dit gaat soepel en snel. Zodra het bij de winkel is aangekomen wordt je netjes gebeld en houden ze het voor je achter. Echt klant vriendelijke.

Netjes gebeld dat de bestelling in de winkel was en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk en accuraat.

Boek besteld, moest uit t buitenland komen dus was wat langer onderweg maar daar had ik op gerekend.

positive

alles goed verlopen - afgehaald van vriendin

Goede boekhandel

Boeken zijn makkelijk te vinden en ook het selecteren ebook of hardcover en het instellen van de taal gaat makkelijk. Ebooks krijg je meteen na het betalen door middel vn een goed werkende link. Alles prima dus.

Snel en goed geïnformeerd over de bestelling

Ik had online een boek besteld en gekozen om deze later op te halen in de winkel. Al de volgende dag lag de bestelling in de winkel, waarover ik keurig werd gebeld.

Vriendelijke medewerkers online die mij hielpen uitzoeken of ik mijn cadeaubonnen kon gebruiken. Via Click&Collect geregeld, volgende dag lag het al klaar. Opgehaald en geholpen door een vriendelijke medewerkster, betaald en met een blij gevoel de deur weer uit en nieuwe boeken in the pocket.

Helemaal goed, fijne organisatie

Altijd prima! De service is goed, ze reageren snel en leveren kwaliteit.

Kan mijn boek nergens vinden.

Een paar uur werk maar geen boek.

Helemaal in orde

Geen bijzonderheden, snel verzonden/ontvangen, tevreden

in een woord PRIMA

fijn geholpen snelle sevies en nog mooi ingepakt ook.

Prima en snel verzorgde bestelling.

Boek dat nog wel bij Bruna te verkrijgen was daar besteld en laten bezorgen bij winkel in de woonplaats. Top en snel, binnen 2 werkdagen, geregeld.

Goede snelle service bij levering van e-books

Gisteren de laatste van Rob van Essen gedownload op mijn e-reader tijdens vakantie in Spanje. Meteen lekker lezen!

Ruime keus, snelle levering

Prima boekenwinkel

Top Service

Zeer Nette Levering & Berichtgeving,Bedankt

Alles op tijd Boeken goed verzorgd

Vlotte afhandeling

Goed geholpen door de medewerker van Bruna. Artikel makkelijk te bestellen, via de DE punten. Mooi product.

Niks op aan te merken

Telefoontje dat de boeken geleverd waren. Ging allemaal prima. Goed om bij lokale boekwinkel te blijven kopen. Er is meer dan bol.com

İk ben in het ongewisse gelaten

Boek besteld, bevestigingsmail gekregen waar zogenaamd een link naar track en trace is, maar in werkelijkheid niet is. Na een week totaal onbekende status.

Goede service, makkelijk en snel geregeld.

Makkelijk en snel geregeld, goede service. Fijn om zelf te kunnen afhalen en ruim de tijd hiervoor.

ik krijg de acsm niet aan de praat

Tot mijn verdriet kwam ik er achter dat dit geen epub maar een (ouderwets!) acsm bestand was. Ik wil dit ebook lezen op mijn remarkable, dat kan dus niet. Zelfs in adobe digital editions (waar ik jaren geleden eindelijk afscheid van heb kunnen nemen) opent ie niet, iets met licentieserver en bestand niet gevonden. Erg vervelend!

Makkelijk bestellen, snel in huis

Boek besteld, snel binnen.

Lievelingswinkel

Goede service,fijn personeel.Veel keus.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht