Goede service!
Ik had een klacht en deze is super goed en snel opgepakt. Complimenten.
Nicole
Helmond
Laden reviews...
3.084 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 13.701 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie vaak genoemd worden. Het online bestel- en afhaalproces wordt als handig en overzichtelijk ervaren. De Bruna-winkels worden als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Over het algemeen spreken klanten positief over de service.
Ik had een klacht en deze is super goed en snel opgepakt. Complimenten.
Nicole
Helmond
Snel geleverd in de winkel
Dina
Hlem
Het boek was snel binnen en ik werd keurig gebeld dat het er lag. Bij het bestellen op de site stond dat het present ingepakt klaar zou liggen. Dat was niet het geval, ik moest er om vragen. Maar werd wel direct gedaan.
Carla
Heumen
Boek besteld via de site. Kreeg netjes een melding dat het een dag langer zou duren dan gepland. Goed en stevig verpakt Ben zeer tevreden met Bruna
Pieter
Goutum
Niks op aan te merken!
Ilona
Tilburg
Ok
Victor
Amsterdam
Zoals ik het gewend ben van Bruna. Altijd goed verzorgd en zeer betrouwbaar.
ADRIANA MARIA VILE
Sant Just Desvern
Handig om in een vertrouwde winkel m'n spullen op te halen. Vriendelijk behandeld.
Evelina
Wemeldinge
Speciaal met de Bruna in Surhuisterveen
Aukje
Boelenslaan
Bestellen gaat makkelijk en de aflevering is goed. 1 minpuntje bij de vorige boek bestelling werd deze in een kartonnen envelopachtig verpakking geleverd waardoor de rand van het boek licht beschadigd was. Verder fijne site.
Tanya
Roosendaal
Boek besteld en de volgende dag werd ik al gebeld dat het boek binnen was gekomen. Super snel en het werd nig mooi ingepakt ook. Helemaal top!
Birgit
Nijmegen
Leuke site en leuke boeken en altijd uitstekende levering
Ina
Groningen
Gewoon prima en snel (wat je verwacht en hoopt ;- )
Bart
Heemstede
Boek nog steeds niet aangekomen
Ans
Dongen
dom AI boek
Vera van der Zalm
NIJMEGEN
Ik heb het pakketje laten bezorgen in de winkel. Maar het is nooit aangekomen.
Michiel
Duivendrecht
Boek besteld online. Snel geleverd in de winkel.
Dee
Haarlem
Ik heb ze besteld dat ging helemaal prima alleen nu probeer ik al 3 dagen mijn order te annuleren en dat kan steeds niet
Yasmine
Onna
Online boeken besteld voor mijn ereader. Deze zijn betaalbaar en direct te downloaden. Bruna is en blijft een fijne winkel!!
Esther
Soest
Meestal wordt er gebeld als bestelling binnen is. Het wegzetten van de boeken in de winkel (dus het vinden van de juiste titel bij afhalen) kan wel iets beter.
H.A.M. Raap
Veldhoven
Alle boeken die ik nodig heb, heb ik zo in huis door de snelle levering van de Bruna, heel fijn! Kan het eigenlijk altijd de volgende dag al ophalen bij de Bruna bij mij in de buurt :)
Esmee
Utrecht
Beste Esmee,
Bedankt voor jouw review! Super leuk om te lezen dat je zo blij met ons bent, hier doen we elke dag erg ons best voor! Hopelijk zien we je snel weer eens bij ons terug.
Groet,
Inge
Top. Door de boekwinkel werd ik gebeld dat mijn bestelling binnen was. Dat is toch service!
Ineke Van Bakel
Leek
Het is een prachtig boek om voor te lezen aan onze vijfjarige dochter voor het slapen gaan. Werd sneller geleverd dan de indicatie, superfijn!
Vincent
Warnsveld
Heerlijk leesboeken besteld Goed verpakt en snelle levering
M
Ergens
Je besteld zo gemakkelijk niet normaal echt goed
4 October 2026
Sil Kelderman