Volgens afspraak optijd geleverd

Goede snelle levering en service

De boeken waren eerder geleverd dan ze aangaven. Zeer tevreden. Zal zeker vaker bestellen bij de Bruna.

bestelling vlot bezorgd

6 boeken besteld met de mededeling op de site dat het 2-3 dagen kon duren voor het werd bezorgd. Het werd echter 1 dag later al bezorgd in de Bruna winkel en alle boeken waren keurig ingepakt in Sinterklaas papier! Personeel was heel aardig en bedankte me voor de bestelling via hen.

Supersnelle levering.

Op uw website twee boeken uitgezocht, om mijn boekenbon op te kunnen maken. Levertijd 2 a 3 dagen, maar de volgende dag al in huis. Perfect

Geen betaling mogelijk, geen duidelijke bevestiging dat ik het boek wanneer kan afhalen.

Geen goede boodschap wanneer ik het bestelde product kan ophalen, de ene keer lees ik binnen 2 weken de andere boodschap is na 3-5 werkdagen. Ergens zag ik betaalmogelijkheden voorbij komen, na het aanklikken van “ideal” kwam ik daar niet in… ik moet blijkbaar mijn e-mail in de gaten houden of en wanneerhet product kan worden opgehaald in de lokale boekhandel. Dus ik heb de indruk dat uw bestelstroom niet zo soepel loopt.

Levering na 2 weken

Het leveren van een vriendenboekje voor mijn kleindochter duurde 2 weken en arriveerde te laat voor Sinterklaas. Bestelling was ruim op tijd geplaatst Hoe kan het zijn dat er niet ingespeeld wordt op Sinterklaasdrukte? Iets later leveren in drukke tijden is acceptabel maar 2 weken???

Verbazingwekkend goed!

Super snelle levering, zonder vooruitbetaling. Keurig gebeld toen de bestelling klaar lag.

Goed geregeld allemaal

Via de website de bestelling geplaatst en de volgende een telefoontje ontvangen dat het klaar ligt in de plaatselijke runa. Top. Gezellig ingepakt kon ik het meenemen, Super toch!

Wouw.

Ik bestelde online 2 boeken als Sint cadeau. Op het moment dat ze onderweg waren naar Bruna Rhenen werd ik al geïnformeerd via een mail. Sint is onderweg! Kort daarna werd ik keurig gebeld dat mijn boeken er waren. Ook werden de boeken keurig ingepakt met een Sint kenmerkje. Dit noem ik nog eens service. Dank je wel Bruna en vestiging Rhenen.

Tot nu toe goed.

Het zou fijn zijn als er een mogelijkheid was om e-books voor derden ( cadeaus) te bestellen door een ander emailadres in te voeren. Ook zou ik het leuk vinden als ik een kaartje bij een bestelling zou kunnen meesturen. Ik woon in Mexico en ben heel blij dat ik vía Bruna boeken, kalenders etc. kan kopen voor familieleden en vrienden i.v.m. verjaardag, Sinterklaas en andere gelegenheden.

Snel en goed

Snelle levering! Ik ben netjes gebeld dat mijn boek klaar lag. Top service

Levering binnen een dag

Snelle en vlotte levering

Boek optijd geleverd.

Vriendelijk en super advies

De medewerkers van filiaal Vught zijn altijd vriendelijk en super behulpzaam. Ze hebben veel verstand van het assortiment en kunnen goed inhoudelijk advies geven op de boeken. Het lijkt alsof ze bijna alles ook zelf hebben gelezen. Super fijn!

Behulpzaam

Fijn geholpen, meedenkend.

Fijne winkel en vriendelijk personeel

Fijne winkel en vriendelijk personeel

Ik koop geen boek meer voor mijn Kobo van Bruna

Het lukt niet om het boek naar mijn Kobo Colour ereader over te zetten. De beschrijving ‘hoe’ is te beknopt.

Fijne site

Snel te vinden op de site wat je zoekt

Ik had in de avond mijn boek besteld en ik had em de volgende ochtend al in bezit, super snel, fijne service

Ik had een kado besteld voor mijn ouders. Ikzelf woon niet in Nederland maar het was wel mogelijk om dit voor mijn ouders te organiseren vanuit het buitenland. Snelle en correcte levering. Enige puntje wat ik als tip wil meegeven (of ik heb deze mogelijkheid gemist) ik had graag een bericht bij de zending willen toevoegen (bv dmv een klein kaartje) waarop ik informatie had kwijt gekund. Buiten dit was alles uitstekend

Het artikel is goed echter dit zou binnen 2-3 werkdagen geleverd worden.

Artikel te laat voor cadeau te geven.

Vlotte levering

De bestelde Kunstkalender is binnen de aangegeven tijd keurig en stevig verpakt bezorgd.

Snel in huis

netjes afgeleverd

Snellere bezorging dan verwacht, zeer positief. Makkelijk te bestellen via de website.

Jammer dat dhl niet sneller is

Het boek zou ba bestelling de volgende dag arriveren. Helaas werkt dat niet via DHL. Sowieso vind ik DHL niet betrouwbaar.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht