Snelle levering van Bruna

Werkt super simpel. Je hebt betaald en ontvangt het boek direct in je mail. Echt een top systeem

Het duurt te lang...

Ik heb 11 dagen geleden een duur boek gekocht. Het is nog niet binnen.

Uitstekend!

De aankoop van e-books is heel gemakkelijk en heel snel.

Slecht. Heb het bestelde boek over vliegtuigbouwer De Havilland nog steeds niet ontvangen en ook nie

Niet best. Het bestelde boek is nog steeds niet ontvangen en ik heb ook niets van jullie vernomen omtrent eventuele vertraging in de bezorging. Op zich is vertraging helemaal niet erg, maar communiceer dat dan met de besteller.....

Snel

Betrokken

Gemakkelijk te bestellen en downloaden

Was zo klaar. Bestellen en downloaden.

makkelijke website :)

Snelle correcte levering

Bij Bruna is het makkelijk bestellen en de levering is steeds correct en snel. Weer iets nodig, dan weet ik het wel!

Zeer goede klantenservice

Het boek dat ik had besteld was niet terechtgekomen. Ze hebben zeer snel een nieuw boek geleverd.

Groot aanbod en snelle levering

Hele goede ervaring met Bruna, heb ik normaal ook al in de winkel in Bovenkarspel zelf, nu met een cadeaubon online 2 boeken gekocht en de volgende dag al in huis. Topservice.

Wederom zeeeeeer late bezorging

Voor een 2e keer blijkt dat BRUNA op haar website niet aangeeft of een product al dan niet op voorraad is. Gevolg, zeer late bezorging. 2x gebeurt nu. Ik bestel niet meer bij uw bedrijf.

Snel en betaalbaar

Door een blessure kon ik niet naar de fysieke boekwinkel. Gelukkig is Bruna ook online beschikbaar. En net zo service gericht en gemakkelijk.

Altijd fijn om te bestellen een é book

Snel en lekker lezen !

Alles is naar wens verlopen .

Uitstekende levering

Op tijd en goed verzorgde aflevering van de bestelling.

Alles in deze winkel klopt

Dat de service pico bello voor elkaar is, staat buiten kijf, maar dat hebben meer zaken. Waar dit filiaal van Bruna in Laren met hoofd en schouders bovenuit steekt is de sfeer in de winkel dankzij de opgewekte en buitengewoon klantvriendelijke medewerkers.

een aanrader!

Ik heb zelfs een zeldzame boektitel gevonden :") Mijn Prof. Mearsheimer boeken collectie is compleet!

Toppie

Duidelijk en snel antwoord op een door mij gestelde vraag

Precies volgens het boekje

Het geleverde boek kwam precies zoals vermeld op de website, vandaag besteld, morgen in huis. Besteld, bevestigd, update in mailbox, belletje van de winkel en binnen 16 uur in huis. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ps. Winkelpersoneel verdient ook een pluim, vriendelijke ontvangst en correcte afhandeling

Enorm vriendelijk geholpen

We kwamen met een vraag in de winkel en daar zijn we door de medewerker op een zeer vriendelijke wijze geholpen

Na 14 dagen nog geen verzending

14 dagen geleden een boek besteld maar nog steeds geen bericht dat het is verzonden

een ramp

ik bestelde 50xwaterverf, maar wilde het als cadeau. kreeg ik het om te downloaden. ik wilde het als cd. moest ik het downloaden en kon de email niet doorsturen naar de jarige. nu maar hopen dat ik het heb????

Ik heb een boek besteld en werd de volgende dag al gebeld, door de vriendelijke medewerkster van de Bruna op t Marsmanplein, dat mijn boek binnen is gekomen.

Veel keus, makkelijk bestellen

Snel gevonden wat ik zocht en soepel naar de bestelling en afreken site geloosd.

Snelle levering.

Prettige zaak om wat te kopen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht