Goede en betrouwbare service.

Mijn bestelling betreft een niet alledaags boek en moest besteld worden. En dan kun je in de winkel betalen als het er is. Boek was er eerder dan verwacht en regelmatige updates over de bestelling. Super !

Aankoop ging prima

Weer een fijn e-book aangeschaft

Klant gericht

Ze hadden smorgens al een keer gebeld en belde mij later nog een keer terug om mij te informeren dat mijn bestelling binnen was

Naar wens geholpen.

Naast het telefonische contact als in de winkel naar wens geholpen.

Uitstekende bestelaervice!

De Brunawinkel kan niet alles in de winkel hebben, maar even bestellen en de volgende dag al ophalen in de lokale winkel. De winkelmedewerker belde zelfs om te melden dat de bestelling binnen was, top!

Snelle levering, ruime keus

Zeer tevreden klant

Bruna heeft een mooi en goed gesorteerd aanbod. De levering is snel en zorgvuldig. Ik ben daarom een zeer tevreden klant en zal hier zeker vaker bestellen.

Geweldig! Bestelde boeken zeer snel geleverd.

‘s Middags twee boeken besteld. De volgende morgen werd ik vroeg gebeld, dat de boeken waren aangekomen.

Ben blij met Bruna

"Mijn " Bruna is vlakbij en ik kom er vaak: voor boeken uiteraard maar ook voor kaarten, cadeaubonnen en pakjes halen. Fijn personeel, als je iets bestelt is het snel binnen. Ik zou niet zonder kunnen!

Keurige boeken maar werd niet gebeld

Ik had boeken besteld maar kreeg geen bericht of telefoontje dat de winkel ze binnen had gekregen. Toen ik het verzoek om een review kreeg, ben ik gaan bellen en bleken ze vergeten te zijn om mij te bellen. Ook jammer dat Bruna Rijswijk al om 17.30 uur sluit. Voor de werkende mens zou 18.00 uur prettiger zijn. Ook jammer dat ze niet op koopavond open zijn.

Het is allemaal prima verlopen. Vandaag besteld,en morgen al in huis. TOPPIE.

Jammer

Boeken keurig conform bestelling, en aan onze kant waren we voorbereid op vertraging bij de bezorging. Helaas is de bestelling later dan toegezegd aangeleverd bij de bezorgdienst en was de bestelling dus al met al te laat. Jammer. Niet beloven wat je niet waarmaakt.

correcte afhandeling

Ik werd steeds goed geïnformeerd over het traject van het bestelde!

Altijd goed, altijd vriendelijk

Boek besteld via internet en dan word ik altijd keurig gebeld door de Bruna winkel als het boek binnen is. Altijd vriendelijk, altijd goed. Soms nog met suggesties.

Afgehaald bij onze fijne Bruna in Heerhugowaard

correcte en vlotte afhandeling

snelle en goede communicatie / service

Mijn ervaring is prima.

Prettige bestelprocedure

Ik kon mijn bestelling netjes ophalen in de winkel na 2-3 dagen. Ik werd keurig gebeld door de winkel dat mijn bestelling klaar lag. Zeer vriendelijk personeel en bestelling was in uitstekende staat.

Mijn pakketje kwam mooi op tijd en in goede conditie dus een prima ervaring.

Super snel

Erg snel

Snel en goed

Complete site, heerlijk veel boeken , reserveren, op favorieten lijst zetten, en volgende dag bezorgd! Heerlijk.

Super service

Ik ben zeer tevreden met Bruna, goede service, vriendelijke medewerkers, denken me je mee

Veel te laat geleverd

Het boek zou binnen 2 weken leverd worden, krima als Kerst cadeau. Helaas was het boek pas half jan.’26 beschikbaar. Wel ben ik goed op de hoogte gehouden.

Bestelling werd correct en op tijd geleverd.

Bestelling werd correct en op tijd geleverd.

Super fijn

Snel en ik werd zelfs netjes gebeld dat mijn product er was

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht