Snel geleverd en alles netjes binnen gekregen.

Weer prima ervaring met Bruna

Besteld, snel geleverd, weer top!

Goed geholpn

Wordt altijd correct geholpen.

Optijd bezorgd, maar licht beschadigd

De levering vond plaats binnen de aangegeven termijn, wat ik waardeer. Helaas zat er geen beschermingsmateriaal in de doos, waardoor de boeken vrij konden bewegen tijdens het transport. Dit heeft geleid tot lichte beschadigingen aan de boeken.

Jammer

De bestelling werd steeds uitgesteld en uiteindelijk onbekende levertijd. Het was bedoeld als cadeautje, maar als dat zo lang duurt heb ik er niks aan.

Ik ben goed op de hoogte gehouden over de levering

Het door mij bestelde boek werd snel en keurig geleverd. Ik had een bepaalde pen nodig en ook daar werd ik uitstekend over geïnformeerd

In een zin STOP ermee

Ik vind het belachelijk dat als ik 1x iets bestel gelijk z’n stomme beoordeling moet invullen .Hou daarmee op ! Jullie weten heel goed hoe jullie zijn ,ben er gelijk klaar mee bestel niets meer en ga gewoon naar de winkel , daar hoeft deze onzin niet

Snelle bezorging

Nog snel twee boeken besteld voor de vakantie. De volgende dag al netjes thuisbezorgd. Heel snel en fijn!

Boek online op voorraad en op tijd geleverd

Ondanks wat ouder b oek 2009 toch op voorraad en binnen 2 dagen geleverd.

Makkelijk kopen

Makkelijk een ebook kopen. Eenvoudig te downloaden.

Altijd goed

Altijd de nieuwste e.boeken Makkelijk besteld afgerekend en je kunt gelijk gaan lezen. Top ik koop nooit paperbacks

Simpel online bestellen

Het was erg simpel om bij Bruna online een boek te bestellen.

Heel behulpzaam

Het online bestelde boek bleek niet direct geleverd te kunnen worden. De Bruna medewerker van de vestiging in Uithoorn belde naar de uitgever om te informeren wanneer het boek geleverd kon worden. Het boek bleek in een herdruk te zijn en zou na 2 weken geleverd worden. Na een week belde ze mij op dat het boek was aangekomen en afgehaald kon worden. Heel fijn afgehandeld door Bruna in Uithoorn.

Snelle verzending, makkelijk om te bestellen

Goed geregeld, snelle verzending en gemakkelijk om te bestellen.

Gemakkelijk

Bestellen, downloaden en op je ereader zetten en dan veel lees plezier Super makkelijk

Pakket is niet bezorgd, zou gisteren bezorgd moeten zijn.

dus onvoldoende

Geweldige winkel

Altijd blij als ik in de Bruna ben

Supersnel

Geweldige service De avond ervoor besteld en ik werd voor de middag gebeld dat het boek was gearriveerd. Opgehaald, mooi ingepakt en cadeau gegeven aan een blije vriendin.

Blij met Bruna die boeken voor ons regelt

Besteld, afgehaald, allemaal zonder hassle. Heerlijk. Dank je, Bruna.

Eerst niet voorradig, keurig bericht toen het er wel was, snel besteld, snel betaald, snel bezorgd! Ik blij met een mooie aanbieding!

Fijne winkel. Bestelling was volgende dag al binnen

Mijn ervaring met U is altijdgoed

Mooie boeken, snel geleverd en een extra cadeautje erbij

Ik zocht een speciaal boek, wat ik ergens anders nergens kon kopen en bij Bruna vond ik het online. De volgende dag werd het sl bezorgd.

Blij met Bruna

De optie om het in de winkel af te halen vind ik handig. Ik hoef niet thuis op het pakje te wachten, ik kan gaan en staan waar ik wil of gewoon mijn afspraken na komen. Bruna heeft vaker artikelen die andere winkels niet hebben. En als ik eenmaal toch in de winkel ben, dan is iets extra's zo meegenomen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht