Laden reviews...
3.529 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie vaak genoemd worden. Het online bestel- en afhaalproces wordt als handig en overzichtelijk ervaren. De Bruna-winkels worden als betrouwbaar en klantgericht beschreven. Over het algemeen spreken klanten positief over de service.
Het aanbod is zeer uitgebreid, zeker voor wat betreft mijn voorkeur voor E-boots. Bijna altijd leuke aanbiedingen in alle genres!
Reint Mellema
Heerhugowaard
Reint,
We zijn dankbaar voor jouw vriendelijke woorden.
Vriendelijke groeten,
Inge
De ene dag besteld de volgende geleverd, daar is waar Bruna voor staat. Met plezier mijn nieuwe aankoop nu al gelezen.
Willem
Groningen
Bestelling goed gelukt! Kon het ophalen in de winkel zonder probleem
Beveelt aan
Ik zocht een (redelijk)oud boek. Maakte niets uit. Binnen twee dagen op de mat. Helemaal top.
Walter
Steenwijk
Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering en prima verpakt.
Arianne
Zeewolde
Boek besteld. Snelle, goede en vriendelijke service. Aanrader.
Rob
Leiden
Ik bestel altijd mijn e-books bij Bruna. Zodra ik ze besteld heb krijg ik ze binnen en kan ze direct downloaden en lezen
Els
Dijk en Waard
wanneer gaat u bestelling leveren?
Beveelt niet aan
M. Zonstra
HEEMSTEDE
Beste Maria,
Wat spijtig dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen.
Ik heb het voor je nagekeken. Helaas is de levertijd 2 tot 4 weken. Deze informatie staat op de website op het moment van bestellen en ook in de orderbevestiging. Kan gebeuren dat je hier overheen leest. Uiterlijk eind augustus kun je het boek verwachten.
Met vriendelijke groet, José
Pakjes ophalen of wegbrengen? Altijd vriendelijk en goed geholpen, zeer tevreden!
Mieke
Dordrecht
1e keer via Bruna online besteld en prima en vlotte service
Henri
Vaassen
Boeken zoeken : makkie. Boeken bestellen : makkie. Boeken (Epub) leveren : makkie. Dus die 5 ☆ : makkie
Nic
Oldemarkt
Je wordt er goed geholpen-denken met je mee. Goed en breed assortiment. Vriendelijk personeel-nét dat woordje meer (“ enne..fijne vakantie hoor”).
Truus
Veenendaal
Heel goede ervaring
Yvonne
NOORDWIJKERHOUT
Tja, de titel dekt de lading volledig: altijd vriendelijk en behulpzaam!
Ton
Alkmaar
Prachtige boeken en zaten netjes in een doos. Jammer dat op elk boek een korting sticker zat wanneer drie ging er lastig af.
Hanneke De Keijzer
Rosmalen
Blij met de geplaatste bestelling. Snel geleverd en leuk ingepakt. Top service.
Inge Wiegers
Lieren
Snel en het telefonisch bericht dat mijn boek was aangekomen was prettig.
Erik
Heemstede
Pam
Alkmaar
Ben al jaren klant bij Bruna Heyhoef in Tilburg maar bestel online wanneer een boek niet op voorraad is. Ik kies er altijd voor het boek dan op te halen in de winkel. Supervriendelijk personeel en ik word altijd netjes geholpen.
Suzan
Tilburg
Gemakkelijk en goed
Arnold
Horn
goed te doen bij bruna , makkelijk bestellen , betalen , wordt goed op de hoogte gehouwen over je bestelling
Ellen van der weerden-harks
Geldrop
Duidelijke info, goede website, vriendelijke en behulpzame klantenservice. En telefonisch bereikbaar.
Piet
Bavel
Geen probleem met downloaden, perfect!
Monique
Maassluis
Goede service, snelle levering
Elisabeth
Zoetermeer
Het bestelde boek werd na 2 dagen geleverd (ik had gekozen 'afhalen in de winkel'). In de winkel werd ik snel en klantvriendelijk benaderd en geholpen.
Robert
Maastricht