makkelijk een boek bestellen en komt op tijd

We bestellen een boek bij voorkeur direct bij Bruna. Eenvoudig via de site en komt altijd op tijd.

Het boek staat op mijn iPad maar wil hem ook op mijn iPhone

Hoe krijg ik dit voor elkaar

Ophaal locatie

Fijn dat ik kan bestellen en ophalen in mijn dorp, alleen de ophaallokatie was nog niet zo makkelijk, wel intoetsen maar die stap geeft ie niet zo gauw vrij dat je daarna naar de volgende stap kunt. Was bijna afgehaakt maar misschien voor jullie it afdeling even een punt van aandacht, vooral in deze drukke periode.

een 'uitgelezen' ervaring

Mijn logistiek: digitaal bestellen op de Bruna website, laten bezorgen bij de Bruna shop in mijn woonplaats, gebeld worden door de winkel, ophalen en betalen. Zo gepiept, zo gedaan!!

Leuk en zeer gevarieerd boek!

Soms grappig. Soms ontroerend. Steeds de moeite waard.

Goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie, Vriendelijk personeel in winkel

Snel en vakkundige service

Product snel en accuraat geleverd

Uitmuntend...Toppers

.ik vind de BRUNA een TOP winkel..de ebooks die ik koop altijd prima geregeld! De winkel vind ik een heerlijke neuze winkel, Ik hou ervan...dikke poen..

Onnodig moeilijk om te retouneren

Ik stond in de winkel met mijn bestelling en orderbevestiging en kon het nieteens terugbrengen.

Op eenvoudige wijze een e-book bestellen

Het is prettig een e-bok te kunnen bestellen zonder een verplichte e-reader te moeten installeren op mijn android.

Leuk boek

Goede en snelle service Vriendelijk personeel Uitgebreid assortiment

Pakket snel ontvangen, netjes verpakt. Boek in perfecte staat ontvangen.

Pakket snel ontvangen, netjes verpakt. Boek in perfecte staat. Ben er heel blij mee.

bestelling op tijd geleverd

Engelstalig boek besteld, wat alleen verkrijgbaar was bij Bruna ! De levering was zelfs eerder dan de aangegeven verwachte datum

Makkelijk en snel

Makkelijk besteld en paar dagen kon ik het op halen in de winkel.

Bestellen ging soepel, ik werd gebeld en gemaild op de dag dat mijn bestelling was aangekomen. Goed geregeld.

Fijn op tijd geleverd binnen 1 dag supersnel

Heel fijn dat het netjes geleverd werd binnen 1 dag.

Fantastische service

Bestelling gedaan en kreeg volgende dag meteen een bericht dat het klaar lag in de winkel!

Uitstekende ervaring

2 boeken besteld en zonder beschadigingen snel geleverd gekregen. Kan niet beter.

Zeer snelle en nette levering

Fijne winkel en vriendelijk personeel

Bestelling snel aanwezig in de winkel. Vriendelijk personeel.

perfect

Gewoon simpel en goed.

Een zeer klantvriendelijk gerichte winkel.

Ik ben al jaren een klant van Bruna-Hoofddorp. Ik wordt er altijd vriendelijk geholpen. Men weet mijn voorkeur en wanneer ik er kom ligt soms al een boek voor mij klaar. Er is ook tijd, als het in de winkel niet al te druk is, voor een inhoudelijke boekbespreking of krijg ik tips over een nieuw uitgebrachte of een binnenkort uit brengen boek. Meer dan tevreden dus.

altijd oké

Het bestellen, ontvangen etc. verloopt altijd goed. Vol van vertrouwen bestellingen bij/via jullie!

De eerste keer prima

Hondiuslaan 44