Gewoon top

Doe gewoon wat ze moeten doen, leukere webwinkel dan die andere

Goede en snelle levering van een bestelling of reservering via de Bruna Winkel

Ik wilde een boek bestellen voor een verjaardag. Bij Bol.com een levertijd van 5 tot 11 dagen bij Bruna kon ik mijn bestelling de volgende dag al ophalen. Het werd nog netjes voor mij ingepakt ook.

Slecht verpakt boek beschadigd

Het lijkt erop dat Bruna voor het eerst een boek verstuurd. Boek in een te grote doos waardoor boek is gaan schuiven in de doos tijdens vervoer. Hoeken beschadigd. Aanbod gekregen voor 14 korting of retour en ruilen. Natuurlijk voor laatste optie gekozen met de vraag nu goed te verpakken en zonodig “ omdopen”. Geeft als consument extra rompslomp ( verpakken,naar post nl ) en nu maar hopen op een nieuw boek zonder beschadigingen

Waardeloos

Ik had het boek besteld zou in de winkel afgeleverd worden. Maar helaas twee keer geweest maar ze hadden daar het boek wel binnen gehad maar gelijk weer verkocht. Dus ik stond zonder boek zaterdag op de verjaardag. Heb hem nu maar bij Bol besteld en die leveren het boek bij diegene af waarvoor het boek bedoeld was.

Prima.

Goede ervaring, makkelijke site, supersnelle verzending!

Reserveren via de site

Regelmatig reserveer ik een boek van mijn favoriete schrijfster als ik via de mail lees dat er weer een nieuw boek aankomt. Dit gaat heel makkelijk. Ik krijg als het boek binnen is gekomen netjes een telefoontje en kan afrekenen bij afhalen in de winkel.

gemakkelijk besteld bij de lokale Bruna

Wat gemakkelijk: vanuit huis besteld en de volgende dag mijn 3 boeken al op kunnen halen bij de lokale Bruna. Daar word ik altijd vriendelijk geholpen! Buiten dat steun ik zo ook de lokale winkel.

Track & Trace for order 0131586337

My order is late so I am requesting a track and trace for it. Thank you.

Altijd bestel ik mijn boeken bij Bruna. De levering is prima ,betaling goed geregeld

Ruime keuze, prima klantenservice

Prettige webshop én winkels. Als het even niet gaat zoals de bedoeling was, wordt het prima naar tevredenheid opgelost. Volgende keer weer Bruna!

uitstekend

goed verpakt en prima afgeleverd

Geen goede service

Boek besteld. Zou volgende werkdag bezorgd worden. Kreeg op de dag van bezorging bericht dat de bezorging meer dan een week later zou zijn. Zonder enige reden of uitleg. Plompverloren!

Ben prima geholpen, vriendelijk personeel.

Zie boven!!

Bij Bruna een boek online bestellen is zeer eenvoudig. Verzending is prima verlopen.

N.a.v. de nieuwsbrief met boekensuggesties een boek besteld. De website is gemakkelijk te volgen. Verzending klopt ook en wordt op beloofde tijd geleverd.

Probleemloos

Snelle levering na bestelling.

Vlot besteld, goed geleverd.

Het bestellen ging simpel en alles werd op tijd en goed geleverd.

Heel snel en netjes geleverd!

Bruna is altijd goed en betrouwbaar!!

Snel en mooi

Op dag van uitgave gebeld dat ik mijn boek kon ophalen

Bestelling is vlot en correct afgehandeld.

Opnieuw is mijn bestelde boek snel en correct geleverd.

Teleurstellend.

Geachte, Omdat ik er vanuit ging dat de Bruna in Elst het boek niet voorradig zou hebben had ik een boek besteld bij u via internet er vanuitgaande dat u het op tijd zou aanleveren zoals op de site vermeld staat. Eigenlijk past dat niet bij me. Alleen ik wilde het op tijd binnen hebben. Bij het bestellen van het boek had ik berekend dat ik ruim voldoende op tijd zou zijn dit als cadeau te kunnen geven aan vrienden die een paar dagen over waren vanuit Frankrijk. De werknemers van mijn Bruna in Elst moesten mij steeds teleurstellen. Iets met de bezorging?? Afgelopen vrijdag kreeg ik een telefoontje dat het boek eindelijk was aangekomen. Dat is jammer omdat de vrienden inmiddels weer zijn vertrokken. Ik wil niet klagen om het klagen, echter omdat u een beoordeling vraagt ben ik toch maar eerlijk. Hartelijke groeten, Anja van Den Bosch

Nieuwe boeken op releasedag in huis

Heerlijk dat Bruna met DHL verstuurt en niet met PostNL zoals bol. dat doet. Nieuwe releases op de releasedatum in huis Helaas was verpakking grotendeels kapot en heeft nieuw boek meteen een ezelsoortje. Zonde van een duur boek

Het bestelde boek lag klaar.

En is heel mooi ingepakt voor mijn kleinzoon.

Gematigd

Mensen worden gevraagd een review te schrijven. Zij kunnen een boekenbon winnen. Maar nooit laat Bruna zien wie die boekenbon heeft gewonnen. Dus van mij maar 3 sterren.

Snelle levering keurig afgeleverd

Hondiuslaan 44