Snelle levering, met zorg gedaan

Een kleurboek besteld bij Bruna dat in dxe winkel niet voorradig was. Aangenaam verrast door de snelheid waarmee het boek naar de winkel is verstuurd zodat om het kon word opgehaald en even verrast door de mooie Sintverpakking. Alles met zorg gedaan.

Het bestellen ging heel soepel. Werd de volgende dag door medewerker winkel gebeld. Snelle levering Bruna is mijn winkel waar ik mijn artikelen in vervolg zal bestellen.

Bruna is gewoon goed

Snelle levering Betrouwbaar en artikel naar wens

Zeer goede service en vlotte levering

Snelle levering, goede service

Besteld en de volgende dag geleverd

Online bestellen, de volgende dag gebeld dat mijn boek al is geleverd en in de winkel afrekenen. Beter dan bestellen bij grote online concerns zodat dit soort winkels blijven bestaan.

De boeken zijn goed verpakt en zeer snel thuis afgeleverd.

Snelle en nette bezorging

Makkelijk bestellen en snelle levering. Keurig op de hoogte gehouden.

Snel en keurig geleverd

Snel en keurig geleverd

Snel en netjes

S'avonds besteld en volgende ochtend kreeg ik een telefoontje dat het boek klaar lag.

Er is ook een Bruna winkel in het Makado-centrum in Schagen daar had ik het liever opgehaald ipv Julianadorp.

Supersnelle levering.

keurig verpakt en in 1 dag binnen .Super.

ik vind het fijn om online de boeken in te zien

Snel, vriendelijk en overzichtelijk.

Grijp nooit mis als ik een boek zoek

Prettige website, makkelijke bestel- en afhaalservice.

Lekker Gronings

Niet alleen bakboek maar zkrs OOK het winkel personeel. Ik wil hier wat emoticons van duimpjes plaatsen maar dat helaas niet. Dat is dan ook wel het enigste nadeel.

duidelijk verloop bestelling en ophalen

Snelle verwerking van het door mij bestelde boek van LoisDodd

Niet best

Ik bestel een boek, waar een boekgeschenk bij zit. Op=op, prima. Dag voor bezorging krijg ik een mail dat BEIDE ARTIKELEN onderweg zijn. De vgende ochtend krijg ik een telefoontje dat het geschenk er toch niet was en het boek dat ik besteld had was niet de sprayed edges editie zoals op de foto eerst wel te zien was, maar nu als je dat boek aan klikt niet meer.

Netheid.

Beveel ik ook anderen aan.

Vanaf het moment dat ik het item wat ik nodig heb, heb besteld werdt ik keurig dmv diverse mailtjes netjes op de hoogte gehouden, en ze houden zich ook netjes aan de levertijd die op de website zichbaar is. Ik had een artikel met de belofte voor 15:00 u besteld morgen in huis en dan was ook zeker het geval, netjes verpakt ontvangen, enige wat wel anders kan en mag is nagaan of de doos waarin het pakket ook daadwerkelijk zo groot moet zijn, ik kreeg het pakket met een plat item maar in de doos kon dit zeker x5, dus misschien in de toekomst kijken naar de verpakking

Blij dat de Bruna Ebooks verkoopt! Hier koop ik liever dan bij Bol.

Groot assortiment in Ebooks.

Snel, netjes en makkelijk

Zie boven

Prima, geen bijzonderheden.

Goede communicatie over vertraging bestelling. Verder is alles naar behoren en naar wens verlopen.

Top geregeld

Geen bezorgkosten. En een mooi ingepakte verrassing voor de jarige job.

Leuke medewerkers, altijd behulpzaam, snelle levering, prima service.

Gisteren besteld, vandaag afgehaald in de winkel.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht