Bruna Heemstede is top

Bruna Heemstede: vriendelijk en behulpzaam!

Snel geleverd en bestelling prima in orde

Mijn bestelling werd op tijd geleverd en het boekje was goed verpakt en daardoor in goede staat aangekomen. Communicatie over de zending was prettig

Normaal shop ik toch liever gewoon in een Bruna winkel maar heb je toch een keer een cadeau nodig en je kunt de deur niet uit dan de is website van de Bruna een uitkomst snel besteld en nog sneller in huis. Top

Snel

Overzichtelijke webshop, snel geleverd.

Snel en voor n goeie prijs

Snel en ook nog met korting, goede service, niet lang zoeken

bestelling was gemakkelijk te plaatsen en het afleveren was ook zeer vlot!

vlotte levering van bestelde boek

Het vriendelijke personeel Bruna Boxtel handelt iedere on line bestelling van boeken vlot, (en feestelijk verpakt) af en is hiermee een welkome leverancier van boeken waarvoor je anders in Eindhoven of Den Bosch moet zijn.

Helemaal top

Ze helpen je altijd goed

Pakketje later aangekomen dan aangeven

Op de website was aangeven dat het product voor Kerst zal worden geleverd. Het product was 20 euro duurder dan bij de concurrent. Maar omdat het voor de kerst kon worden geleverd, heb ik de bestelling gedaan. Na de bestelling werd de leveringsdatum al vrij snel aangepast tot na de kerst. Uiteindelijk heb ik het artikel mogen ontvangen op 9 januari. Het product is goed en netjes geleverd, alleen jammer dat het niet voor de Kerst was.

Bestelling kwam veel later dan aangegeven

Toen ik het product bestelde, stond er ‘levertijd 1 tot 2 weken’. Uiteindelijk heeft het pakket er een maand over gedaan. Toen was mijn kind al jarig geweest. Dat was wel erg jammer….

Bruna Vlissingen is mijn tweede huis.

Aangezien ik gek op boeken ben liep ik regelmatig een boekenwinkel hier in Vlissingen binnen. Echter, mijn smaak was blijkbaar niet literair genoeg dus al snel voelde ik mij hier niet thuis. Totdat ik bij Bruna Vlissingen binnenstapte. Er was qua thrillers genoeg uitzoek en zeker toen Peter en Elles de boel overnamen en naar een nieuw pand verhuisde werd het alleen maar beter. Een brede collectie en alles is te bestellen. Het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Mensen die laag dunkend over de Bruna zijn zouden hier een kijkje moeten nemen; dit is niet zomaar een Bruna maar een Bruna waar je gezien wordt als klant en mens.

Snel besteld en af te halen in winkel

Ik had snel artikel nodig en kon het fijn afhalen en betalen in de winkel

Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Makkelijk zoeken, bestellen en bezorgd

Vriendelijk personeel

Mij bestelling kon ik al snel ophalen. En alles werd heel mooi ingepakt in vrolijk papier.

Snelle levering, vriendelijke service.

Goeie snelle service. Had het volgende dag al in huis. Voor herhaling vatbaar.

Super traag

Bestelling geplaatst op 18-12. De boeken ontvangen op 11-01. Ruim 3 weken dus. Op de website stond van Bruna 1 tot 2 weken. Na 2 weken heb ik de klanten service gebeld. De boeken moesten nog in de bestelling bij de Amerikaanse toeleveraars. Kon nog tot 4 weken duren! Mijn klacht aan hen was voornamelijk dat nemend heeft bedacht dat toen dat niet ging lukken om zich aan de geadverteerde levertijd te houden om dan zelf even iets te laten weten. Op 6 januari kreeg ik een mail... helaas was de levering vertraagd. Nieuwe levertijd was verschoven naar: onbekend! Fijn de klanten service had het blijkbaar begrepen en liet nu uit zichzelf iets weten.... Op 7 januari (1 dag later dus) weer een mail. De bestelling is onderweg naar u. Waarschijnlijk hebt u het morgen in de bus. Oké, dat werd iets later maar dat was de sneeuw daar kon niemand iets aan doen. Dus binnen 1 dag en van geheel onbekende leeftijd naar het is al aan u verstuurd. Blijkbaar is de klantenservice er alleen maar om je met een kluitje in het riet te sturen en niet voor daadwerkelijke correcte informatie. Overigens hebben dezelfde boeken bij Bol.com een levertijd van 1 tot 2 DAGEN. Gewoon op voorraad dus. Het was dat ik een cadeaubon had. Dit was eens maar nooit meer, ik kies de volgende keer wel een andere bon.

Fijn

Het is fijn dat je ook vanuit het buitenland een e-book kan kopen. In het buitenland een Nederlands boek kopen is bijna onmogelijk en duur. Heerlijk om te lezen in je eigen taal.

Prima, alles volgens afspraak.

In de winkel was het altijd al gezellig. Maar helaas door ziekte kan ik voorlopig niet naar de winkel. Gelukkig bevalt deze mogelijkheid ook goed.

Uitstekend geholpen!

Vlot, vriendelijk en correct geholpen!

Goede service, boek werd met zorg prachtig ingepakt,de ontvanger van het boek was verrast door deze mooie verpakking.

super

Boek was snel en goed geleverd

Ik ben goed geholpen, door heel vriendelijk personeel!

Ik wil zeggen dat ik het heeeeel erg vind dat de winkel op Reigersbos per maart gaat sluiten!!!! Dit is een enorm verlies voor de buurt en zorgt voor een mindere leefbaarheid. DOE HET NIET! KOM IN AKTIE!

Hele mooie kalender en fijne service

Het bestelproces is heel makkelijk en door het in de winkel te laten bezorgen weet ik zeker dat mijn artikel er is. De kalender is echt prachtig en van mooi, stevig papier gemaakt.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht