Mijn bestelde boek werd de volgende dag, keurig en degelijk verpakt, bezorgd. Alles prima.

correcte snelle levering op bezorgadres

Bestelling en aflevering verliepen goed

Uitstekend!

Probleemloze bestelling én bezorging!

Probleemloos

Boek snel gevonden, probleemloos besteld en bezorgd

Zeer vlotte behandeling van mijn bestelling die de dag erna al thuis werd bezorgd.

Ook deze keer leverde Bruna weer kwaliteit!

Elke keer als ik een boek zoek dat ik wil kopen kijk ik eerst even bij Bruna. En tot nu toe kan Bruna steeds weer snel en accuraat leveren. Ik laat de boeken bij de Bruna winkel afleveren en diezelfde dag krijg ik een bericht dat ik de boeken kan afhalen en aldaar betalen. Perfect geregeld! Bedankt Bruna!

Geweldige service!

Direct een seintje gekregen toen het boek weer op voorraad was en het is keurig en supersnel thuis bezorgd!

Uitermate betrouwbaar en eerlijk!!

Het boekje was nog niet eens uitgebracht maar heb het wel besteld en betaald. Op het moment als het wel beschikbaar was heeft men het meteen gestuurd. Het maakt blij dat het op deze manier puur op vertrouwen heden gaat! Een dank voor deze leuke ervaring!!!

Nog sneller dan snel geleverd

Site werkt super en levering is ongelofelijk snel

Beter dan Bol

Snel, duidelijk

leuk

artikel aankomst telefonisch gemeld , vriendelijk afgehandeld ( zoals altijd in deze Bruna !)

zeer tevreden

zie boven

Boek

Ik vind dat, Bruna de boeken netjes en vaak de volgende dag al levert en dat vind ik prettig. Fijn om te kunnen winkelen bij Bruna online of bij de boekenwinkel. In Delft.

Snel maar slecht verpakt

De boeken zaten niet in een cellofaan, maar los in een kartonnen doosje. Dat is bij de pakketdienst nat geworden, waardoor mijn boeken vochtschade hebben. Verder was mijn bestelling speciaal in de week van het Engelse boek, maar i.p.v. het Engelde boekje, kreeg ik het kinderboekenweek geschenk, wat ik al heb. Jammer dat dit niet overlegd is.

Makkelijk Engelse boeken bestellen

Ik lees voornamelijk Engelse boeken, en die kan ik makkelijk via de website bestellen en dan in de winkel in mijn woonplaats ophalen. Zo kan ik mooi mijn boekenbon gebruiken!

Mijn boek snel geleverd

Prima website eenvoudig bestellen en betalen. Snelle levering.

eigenlijk prima

over het algemeen ben ik prima tevreden, deze keer duurde het een beetje lang en was ik bijna vergeten dat ik iets besteld had, maar het boekje was uitverkocht...kan gebeuren!

Snelle bezorging van mijn boeken.

Mooie boeken die perfect verpakt waren heb ik snel thuis gekregen.

Snelle correcte levering

Correctante levering

Een preorder gedaan en via de mail goed op de hoogte gehouden. In de winkel super geholpen door de medewerkster.

Leuke winkel en aardig personeel

Heel netjes

Echt heel netjes

goede en snelle afhandeling

de bestelling is correct en snel afgehandeld.

Prima service, vriendelijk personeel

Fijne winkel