Snelle levering en goed verpakt

Erg slecht

Besteld ivm het Engelse boek geschenk, verkeerde geschenk ontvangen. Contact opgenomen en ze zouden het opnieuw sturen, boek vervolgens nog niet ontvangen en kan niet als nog geleverd worden want het is op. De twijfel is groot of hij echt wel nagestuurd is, zeker aangezien er meerdere mensen tegen het zelfde probleem zijn aangelopen en ook hun boek niet hebben ontvangen. Je hebt “betaald” voor iets wat niet is geleverd en er word niet meegedacht nog word er schuld bekend.

Prima geregeld.

Gewoon een boek besteld, niets bijzonders.

Goed in orde

Het was heel goed verzorgd en een vlotte bezorging !!

Belabberd

Zeer teleurgesteld, boek nooit gekregen. Wel een email ontvangen dat het boek naar de winkel is gestuurd, vervolgens niets meer gehoord. Ook telefoontje naar de vestiging heeft niets opgeleverd. Boek daarom maar bij een andere webshop besteld... en wel ontvangen.

Makkelijk, betere optie dan Bol

Ik kies er regelmatig voor om boeken van goede schrijvers bij Bruna vooraf te kopen (“reserveren”) Voordeel van Bruna is dat als het boek door brievenbus kan, ze met PostNL versturen en als het niet past, dan ontvang je boek met DHL op verschijningsdatum. Enige jammere is dat ik altijd al via decDHLapp gezien heb dat er een boek aankomt en ik pas van Bruna de leverdag een berichtje krijg. Als ik dat de avond ervoor zou weten (de track and trace), dat ik dan levering nog naar de avond door kan zetten. Nu ik dat niet tijdig weet, kan het boek zomaar een extra dag na verschijning pas geleverd worden

Makkelijke manier van boek kopen

had snel een boek nodig: na bestelling de dag erop bericht dat get boek kon worden gehaald bij de winkel om de hoek. Prima ervaring

Snelle levering en vriendelijk personeel!

Snel geregeld en fijne medewerkers

Ontzettend vriendelijke medewerker, winkel is netjes en online is iets makkelijk te bestellen. Ik steun bruna door boeken daar te bestellen ipv b o l

Efficient

Geen prbleem

Duidelijk en snel ik zag alleen geen vervolg m.b.t. het ebook wat er eigenlijk bij zou zijn.maar wellicht heb ik geen geduld genoeg

Helemaal tevreden

Mijn pakketje kwam in een stevige envelop door de brievenbus. Helemaal goed. Ook ben ik goed geinformeerd.

Goed geregeld

Precies wat je kan verwachten

Snel bericht

Het boek was snel binnen, ik werd meteen gebeld dat ik het op kon halen

Binnen 2 dagen kon ik het boek ophalen en werd hierover gebeld

Geen factuur

Jammer dat er geen factuur direct mee wordt gestuurd.

Fijne communicatie

Boek besteld en in de winkel laten leveren. Werd netje door medewerkster winkel gebeld dat het boek binnen was. Top service anno 2025 is telefoneren bijzonder geworden.

Altijd goed bij Bruna Vorden

Snelle service, vriendelijke medewerkers.

Post nl zegt dat deze vandaag is bezorgd. Helaas niks in de bus

We gaan het meemaken

Erg tevreden met mijn boek.

Ik heb maanden geleden via een ander platform de Empyrean editions van Fourth Wing en Iron Flame gepre-ordert. Helaas kwam eentje beschadigd aan. Ik heb online via de Bruna een nieuwe besteld en ondanks dat deze niet op voorraad was, lag het toch de volgende dag om 12 uur al voor me klaar. Hij is in perfecte staat en ik ben er ontzettend blij mee! Ondanks dat ze bij Bruna iets duurder zijn, bestel ik volgende keer rechtstreeks hier.

Super goed geregeld!!!!

Bestelling is super goed verlopen besteld, volgende dag al in de winkel helemaal goed!!!!!!!!!

goede service

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Snelle verzending. Mooi ingepakt

Snelle service, mooi ingepakt

Uitstekende website

Uitstekende website en makkelijk te vinden wat je wilt kopen. Binnen een paar minuten kreeg ik de download link om mijn E-book te downloaden.

Bestelling ging prima

Er was een klein puntje bij de bestelling i.v.m. het kiezen van de juiste cadeaukaart, maar dit was snel opgelost. Daarna ging het vanzelf.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht