Goede website, snelle levering.

Het gewenste boek snel gevonden, eenvoudig kunnen bestellen, de volgende dag al kunnen ophalen. Top!

website is makkelijk te gebruiken

Boek is perfect en snel aangekomen

Ik had een boek uit het buitenland besteld op de webshop. Was nergens anders zo goedkoop. Het kwam na 8 dagen binnen. Nieuw en verzegeld. Prima!

Toppie

Snel en goed verzorgd

Een boek bestellen gaat gewoon goed

Mijn boeken bestel ik bij Bruna, omdat ik graag wil dat de Bruna in mijn dorp blijft bestaan. Online geef ik door wat ik wil hebben, en Bruna laat mij weten wanneer ik het boek kan afhalen in de winkel. Heel blij mee!

Bruna geeft mij de rust die ik vroeger van bol kreeg

Vroeger bestelde ik lukraak overal omdat ik wist alles komt toch in een goede dikke doos terecht. Helaas zijn de meeste webshops dunne te grote kartonnen zakjes gaan gebruiken, puur uit geld (ze zeggen vanwege duuraamheid, maar daar geloof ik geen snars van). Bruna is zo geweldig om de trend niet te willen volgen en mijn bestellingen, vooral limited edition boeken, in een dikke stevige doos te versturen. Ikzelf bestel daarom vaker bij Bruna, wat je ook besteld, het komt heel aan. Helaas laat DHL hier letterlijk nog steken vallen (en pakjes op de grond liggen) maar dat staat los hiervan. Bruna, houd de stevige dozen en veel meer bestellingen zullen volgen.

Vriendelijke service, snelle levering van mijn bestelling.

Ik wilde een boek dat niet op voorraad was maar wél leverbaar. De volgende dag een telefoontje dat het klaar lag in de winkel.

goede service

Ik heb een Australisch boek besteld wat overal al uitverkocht was. Maar bij Bruna kon ik het nog bestellen en dus direct gedaan. Het duurde even, maar ik heb het boek ontvangen. Hartelijk bedankt!

Goed en correct afgeleverd.

De geleverde boekensteun hout is van superkwaliteit; heel blij mee!

De boekensteun hout is van superkwaliteit, prachtige houtsoort, zeer goed en professioneel afgewerkt. Een sieraad in mijn huiskamer. Heel blij mee!

Prima service.

De zending was mooi op tijd en netjes verpakt.

Mooi prenteboekje makkelijk in een tas mee te nemen

Was heel makelijk en snel thuis bezorgt

Snel en goed

Conform informatie geleverd. Cadeaubon 'lees' kunnen gebruiken.

Ik had online een boek besteld en zou deze afhalen in de winkel. Enkele dagen later werd ik al gebeld dat het boek op voorraad was in de winkel. Ik ben tevreden!

beetje jammer

Snel en op.tijd geleverd, maat Atlas had wel een ezelsoor.

Zeer snel geregeld. Product was precies zoals ik het las op de webshop

Makkelijk en snel je eboek op je tablet

Makkelijk en snel je ebook op je tablet.

Goed en snel geholpem

Boek online besteld, netjes op de hoogte gehouden dat het binnen was en bij afname keurig voor me ingepakt als cadeau. Top!

Altijd boeken die je uitzoekt zijn altijd wel te vinden

Fijne winkel genoeg te kiezen wat je wilt kopen en altijd fijne prijs voor de kosten van het boek

Uitstekende service

Had een boek besteld en de volgende dag lag ie al klaar in de winkel. Dank hiervoor.

Fijn net als de winkel.

Voor boeken en kantoorartikelen ga ik altijd naar Bruna. Normaal ga ik naar de fysieke winkel, gewoon omdat ik het leuk vind om er lekker rond te struinen. Ditmaal heb ik een keer on-line besteld. De door mij bestelde order kwam netjes op tijd aan, en was gewoon goed verpakt. Natuurlijk ga ik liever naar de fysieke winkel.

Snelle levering, uitgebreid aanbod

Fijne ervaring. Snelle levering van boeken en toen ik een boek terug ruilde had ik het geld ook snel terug op mijn boekenbon.

Duidelijkheid in alle vormen

Het bestellen van het reisboek ging al heel eenvoudig. De informatie over ‘wanneer de levering’ was ook zeer duidelijk dus super tevreden.

Gebruiksvriendelijk, efficiënt en prima, snelle bezorging.

Zie boven.

Hondiuslaan 44