Gebruiksvriendelijk, efficiënt en prima, snelle bezorging.

Zie boven.

Fijne winkel.

Na al een aantal boeken te hebben gekocht blijkt de winkel prettig en betrouwbaar. De bestelling verloopt makkelijk en verzending gaat vlot. Alles is tot nu toe zonder problemen of schade aangekomen. Als ik een verbetering zou willen, zou dat een uitgebreider filter zijn om de juiste boeken te vinden.

Een hele fijne winkel.

Ik kom er regelmatig en vind het leuk om er rond te kijken. Als ik iets wil kopen of ik zoek iets speciaals, dan kan ik het meeste bestellen. Het is er dan binnen een paar dagen. De medewerkers bellen mij gelijk op als het binnen. Zezijn allemaal zeer vriendelijk en service gericht.

Veel mails geen leverdatum

Ik heb al een paar mailtjes ontvangen dat de er een nieuwe leverdatum is, maar er staat geen datum bij. Vervelend aangezien de verjaardag morgen is en ik nog niets ontvangen heb..

mijn ervaringen digitaal is nieuw, maar prima en in de winkel altijd in orde zowel in Zaandam als Koog aan de Zaan. Bij beide vestigingen fijn personeel. Houden zo zou ik zeggen

Alweer een ebook besteld. Veel keus.

Heel handig om een ebook te bestellen.

Super geregeld

Gisteren besteld, vandaag afgehaald in de winkel

Super snel en zeer goed verpakt

De levering was erg snel maar met name de goede verpakking maakt dat het boek onbeschadigd arriveerde. Top!

Super service

De levering van mijn boek had helaas wat vertraging, maar ik werd super vriendelijk geholpen wanneer ik ernaar informeerde. Toen ik hem op kon halen, maar toch onverhoopt in de file stond waardoor ik net na sluitingstijd zou arriveren bleven ze zelfs nog even wachten tot ik er was. Hele fijne service!

Mijn bestelling was vertraagd ,ik kreeg keurig een mail dat het niet optijd zou komen. Ik kreeg ook weer keurig een mail dat t onderweg was.

10 out of 10!

Hele fijne service. Heel erg snel. Werd ook persoonlijk gebeld vanuit de winkel. Super lieve mensen ook in Geldermalsen. Heb ze ook daar een compliment over gegeven. Top Bruna ❤️

Super snelle levering, gemakkelijke site

Als het kan, haal af

De ervaringen met Bruna zelf zijn heel goed. Meestal kies ik er voor om mijn producten op te halen in de winkel. Als dat niet haalbaar is voor mij, laat ik ze bezorgen. Het enige jammere is, dat ze gebruik maken van de diensten van DHL, deze doet heel erg afbreuk aan de service van Bruna.

Super snel en voordelig.

Geleverd op gegeven datum zonder enig probleem. Ik vindt het alleen zo zonde dat een boek in een lange platte doos wordt verstuurd. Kon makkelijk door de brievenbus.

Goede producten

Alles correct, goede product, alleen lang voordat het afgeleverd is soms. Ze geven wel aan dat het lang duurt voordat het afgeleverd is, maar nog steeds kan 3 weken duren.

Heel prettig

Boek besteld. Ik werd gebeld dat het binnen was en dat ik het kon halen. Het ophalen verliep ook vlot.

Na bestelling snel geleverd en goed verpakt. Heel tevreden

Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle levering. Verpakking is netjes.

Snel bezorgd, keurig verzorgd, kan niet beter!

Makkelijk

Wilde graag een reisgids van corsica. Gelijk op de website gekeken of deze in de winkel beschikbaar was. Dit was niet het geval. Online aangegeven dat ik deze graag zou willen hebben en toen in de winkel betaald. Dit heeft mij onnodig een rit naar de stad bespaard. En je weet zeker dat je product niet ergens zoek raakt tussen alle pakketten.

Lange bezorgtijd

Voor mij is vandaag bestellen en morgen bezorgd niet nodig, maar de bezorging van Bruna heeft wel erg veel tijd(ruim een week) nodig. Verder tevreden met de bestelling.

Bruna levert snel en de verpakking is van goede kwaliteit.

Optie niet tonen als die niet werkt

Ik wou een boek halen bij de winkel en had de winkel bekeken en daar stond die op voorraad. Ik netjes gereserveerd zodat het boek achter zou worden gehouden want er stond wel dat er een laag aantal van dat boek zou zijn. Maar toen ging ik naar de winkel en was het boek nooit op voorraad en was de reservering niet gelukt. Nou bedankt Bruna voor het goed op orde hebben van jullie inventaris en reserveer systeem

ik heb nog steeds geen boek ontvangen

ik heb een boek besteld maar hij is nog steeds niet binnen gekomen. kunnen jullie mij helpen?

Heel makkelijk!

Een bestelling plaatsen bij Bruna is heel makkelijk. Wat je zoekt is er gewoon en je kan het in de plaatselijke winkel afhalen. Super geregeld.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht