Boek lag de dag na de bestelling al klaar in de winkel.

Snelle bestelling

Kon mijn bestelling al snel ophalen in de winkel.

Slechte ervaring via de webshop van Bruna

Post.NL gaf aan dat het bestelde boek was bezorgd. Helaas dus niet. Ik meld dat en krijg een automatische mail. Drie dagen later valt het boek in de bus. Boek is op de rug zeer licht beschadigd, ook de omdoos was beschadigd. Gooi en smijtwerk. Ik doe dit dus nooit weer!

Boek besteld, was niet beschikbaar, toen toch afgeleverd 1 maand later.

Ik bestelde een boek, kreeg een mail met ‘bedankt voor je bestelling’, dagen later kreeg ik nog een mail met ‘artikel die je hebt besteld is bij ons niet beschikbaar’. Dus ik liet het gaan, het boek elders besteld. Maand later weer een mail met ‘je bestelling is onderweg naar de winkel’. Diezelfde dag word ik nog gebeld met ‘je bestelling ligt bij ons klaar, kom je hem halen?’. Ik hoef het boek niet meer maar word nog steeds gebeld…. Verder kan ik nergens aangeven dat ik het boek niet meer wil.

Boek stond in herdruk, zodra het er was werd het netjes thuisbezorgd

Goed gedaan

Maar nog geen reactie!!!!

Altijd lekker vlot

Als ik iets bestel is het er altijd snel. Website is zeer toegankelijk en erg duideijk

Top geregeld!

De bestelling was snel binnen bij de winkel, ik kreeg ook gelijk een bericht zodat ik de bestelling snel op kon halen, top!

Nog maar 2 van de 3 bestelde boeken ontvangen

Nog maar 2 van de 3 bestelde boeken ontvangen. Status onbekend???

Fijn winkel die ook de webshop op orde heeft

Boek besteld, snel geleverd. Ik ontving echter het verkeerde boek. Maar dat was niet echt een probleem. Contact gehad via de chat en werd direct hersteld. Het juiste boek werd direct opnieuw verzonden en het verzoek of ik het verkeerde boek dan wilde retourneren. Top oplossing!

Niet echt klantvriendelijk.

Personeel achter de balie was niet echt gezellig. Kijk en wees wat vrolijker is ons advies , dat geeft een betere beleving als je iets koopt , de klant komt dan een volgende keer terug.

Makkelijk te bestellen. Snel op te halen en betalen in de winkel.

Goede communicatie en snelle en vriendelijke service.

Super snelle levering

Het bestellen op de site ging super makkelijk. Ik betaalde met een vvv cadeaukaart. De bestelling was er de volgende dag ondanks dat 1 boek een langere levertijd zou hebben. Super goed ervaring.

heel goede sevice

geweldige ervaring mijn boeken kwamen uit het buitenland en dat was totaal geen probleem.de boeken werden snel en tiptop geleverd.ik ga zeker vaker gebruikmaken van hun diensten

snelle levering, alles netjes geregeld.

snelle levering, alles netjes geregeld.

Lang wachten op een tegenvallend boekje

Boekje The ultimate guide to ChatGPT valt zwaar tegen. Saaie tekst zonder plaatjes voor € 23,50. Bijna 3 weken levertijd. Het is dat terugsturen me teveel moeite en ergernis kost.

Besteld en opgehaald

Ik had een fout gemaakt bij t bestellen, deze werd gelukkig door personeel van bruna ontdekt, top!

Prima zo, heel tevreden

Het gaat altijd zoals je hoopt qua bestellen. Ik weet dat het ook heel anders kan gaan. Voelt heel vertrouwd! Dus, bedankt daarvoor. Groeten, Ellen

Prima geregeld zoals beloofd

Zie boven

Snel binnen en vriendelijk personeel

Het boekje wat ik wilde hebben was niet direct leverbaar. Stond 1-2 weken levertijd. Netjes binnen die tijd geleverd en werd gebeld dat ik hem kon ophalen. Was goed gecommuniceerd!

Winkel dicht

Wat een flater, kom je boeken ophalen/kopen. Zijn ze dicht ivm balansen. Doe dat lekker als de winkel dicht is. Nu mijn boeken online gekocht. Vind je het gek dat men online gaat kopen

Doen wat is beloofd!

Bestelling vlgs afspraak geleverd. Vriendelijk personeel.

Herl goed

Heel gord zoals het hoort

Prijzig en traag

Boek gekocht met een bon en kon deze nergens anders gebruiken.... Boek flink aan de prijs en trage levering

goede klantenservice

Ik had een boek via pre-order besteld zodat ik deze zou krijgen op de dag dat deze uit zou komen. Ik kreeg het boek thuis geleverd, helaas zat er een flinke snee in de sleeve van de kaft. Alsof door een mes gemaakt. Na contact met het Bruna filliaal in de buurt, kon ik hem gewoon komen omwisselen zonder extra gedoe! Erg fijn! Ongelukje kan gebeuren en het is fijn hoe ik snel geholpen was!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht