Makkelijke website, goede communicatie.

Twee Amerikaanse kalenders besteld die binnen 10 dagen kwamen.

Lemniscaatkalender besteld via Bruna. De levering was gratis en snel via de winkel. kalender goed (beschermend) ingepakt. Product opgehaald en klaar!

Bestelling snel geleverd en probleem met bestelling werd snel opgelost.

Super goed

Snelle levering in de winkel Klant vriendelijk en mooi ingepakt

Uitstekende service

De eboeken waren zeer makkelijk te downloaden.

Vlotte levering van boeken.

Een boek bestellen eenvoudig en levering van de boeken is snel.

Zoals altijd zijn de e boeken snel verstuurd en makkelijk te downloaden via de bruna site

Fijne winkel, fijn personeel

Altijd leuk om binnen te stappen, zelfs als je niets koopt maar alvast rondsnuffelt word je vriendelijk behandelt.

Fijne winkel, vriendelijke, behulpzame medewerkers.

“Mijn” Bruna in Vlaardingen op de Loper voelt als een soort thuis. Zo vertrouwd. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en heel behulpzaam. Dit stel ik erg op prijs en daarom koop ik als het even kan het liefst alleen daar de spullen die ik nodig heb.

Boek besteld, vlot geleverd, werd gebeld toen hij er was. Fijne service!

Boek besteld, vlot geleverd, werd gebeld toen hij er was. Fijne service!

Wederom tot in de puntjes geregeld

Alles klopt zoals beloofd. Vandaag besteld morgen in huis

Snelle en goede service

Mooi boek, snelle levering

Ik had een bestelling geplaats, deze kwam gauw binnen. Ik werd netjes gebeld dat mijn bestelling binnen was en kon het ophalen. Tijdens het ophalen werd ik snel en vriendelijk geholpen.

Supersnel

Ik had het gewenste boek snel gevonden. Kon eenvoudig betalen en mijn e-boek meteen downloaden, echt top

Prettig en adequaat personeel

Gewoon een fijne winkel waar het aanbod heel divers en actueel is.

Zeer vlotte en nette bezorging

De bezorging was meteen de volgende dag, ondanks een bericht van Bruna dat het 2 tot 3 werkdagen zou duren. Het kookboek was netjes verpakt.

Snelle bezorging mooie boeken

Ik had een aantal boeken besteld netjes verpakt en snel geleverd.

Makkelijk bestellen en gebeld dat de bestelling er is. Super.

Geweldig boek

Alleen al de omslag van "Mate" sprak mij aan. Het valt in mijn lievelingscategorie.

Did if

You did what you were meant to do!

Sneller thuisbezorgd dan beloofd

Ik vind dat Bruna een goede service geeft. Snelle levering. Er stond bezorgd binnen twee tot drie werkdagen en het lag de volgende dag al in de brievenbus.

Prima levering

Snel geleverd!

bestelling ging prima

makkelijk bestellen en gegevens in te vullen.

De bestelling was snel binnen en ik werd zelfs gebeld dat deze binnen was. Ook het bestelde memoryspel is heel leuk!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht