Topp

Supersnel geleverd.

Snelle levering. Vlg keer graag een kleinere verpakking, die door de brievenbus kan. Dan hoef ik niet thuis te blijven

Vriendelijk en deskundig.

De mevrouw, die mij hielp, luisterde goed naar wat ik wilde, zocht het op en binnen een dag had ik de bestelling in huis. Prima service!!!

Veel te laat ontvangen en minimale communicatie

Boek besteld eind december en pas half januari via de post ontvangen. Hier werd pas over gecommuniceerd 2daten nadat ik het boek al binnen had horen te hebben.

Super snel

Ik 3 boeken besteld en de volgende dag jon ik ze al ophaelen

Cadeau voor zus

Ik ben heel blij dat ik dit cadeau kan geven , daar heb ik het voor besteld.

Aardige mensen van de winkel en goede levering

Hou hiermee op!

Ik heb geen zin om op elke aankoop te reageren; houd daarmee op

Snel en goed...

Supersnel geleverd. En goed verpakt.

Geen verzendbevestiging ontvangen vandaag!

Ik had vandaag de verzendbevestiging verwacht!

Bruna winkel=ja bruna online=nee

Lange levertijden die vaak worden verlengd. Boekje was slecht verpakt en zag er niet meer helemaal netjes uit hierdoor. Zelfde product elders stuk goedkoper plus dat daar geen porto betaald hoeft. Bruna kan duidelijk online niet concureren met grotere spelers op de markt. Mail is minimaal en klantenservice moet je met een vergrootglas zoeken. Eenmaal gevonden traag contact. Geen aanrader.

Duurt lang

Duurt lang.. Een boek besteld en het duurde 14 dagen voordat die er was. Misschien zijn we wel wat verwend met vandaag besteld en morgen in huis maar dit is echt wel lang wachten.

Hier bestel ik nooit meer!

Ik kocht/ bestelde een boek op 21-11-2024 en bij de beschrijving stond duidelijk dat het op voorraad was en ook in de bevestigings mail die ik vervolgens kreeg stond duidelijk bezorgen 2 tot 3 werkdagen. Toen ik na 6 dagen nog niets binnen had stuurde ik een bericht. Er werd gelijk aangegeven dat de levertijd niet bekend is omdat het boek in herdruk is en dat ik zelf blijkbaar in de mail daarover heen had gelezen. Toen ik de mail nogmaals bekeek stond er zoals ik al had gelezen duidelijk dat de levertijd 2 tot 3 werkdagen. Vervolgens moest ik bijna vragen dat ze daarin hun fout gewoonweg toegaven. Verder gaven ze aan geen idee wat de levertijd is maar als je wil annuleren kan dat. Later vroeg Bruna om mijn gegevens via trust pilot echter nooit meer wat gehoord, echt heel slecht niet bestellen! Uiteindelijk is het boek bezorgd op 14-01-2025 !

Goed geregeld!

Een boek besteld om op te komen halen in de winkel. Ik was zeer snel gecontacteerd om het boek te komen op te halen, even vragen aan de kassa en zo het boek afgerekend en meegenomen. Gewoon goed geregeld!

Ging goed

Ging goed

Goed en betrouwbaar

Vanaf selecteren, bestellen en daarna leveren is perfect gegaan.

Prima & snelle levering

Vlug geleverd.

Boeken zijn vlug geleverd.

Soepel en snel

Zeer vervelend

Producten prima op tijd verzonden als brievenbuspakketje,het vervelende is ,ik woon in een appartementencomplex met brievenbussen waar als je een zo,n groot pakket of boek inwerpt ,je de kans hebt dat het op het slot terecht komt en dit blokkeert.Wat dus nu ook weer het geval was.,met mijn buurman ben ik bijna een half uur bezig geweest in de kou om het pakket dat klem zat en ik niet wilde beschadigen omdat het een kadootje was,uit de bus te halen.Het is gelukt !zen vanmiddag heb ik het mandala kleurboek met kleurpotloden aan mijn 83jarige vriendin kunnen geven. Het vervelende was ook nog dat ik een briefje op de bel geplakt had dat het pakketje afgegeven kon worden bij de buren omdat ik niet thuis kon zijn op het tijdstip dat de track en trace code aangaf. Kortom heel vervelend.

Prettig

Plaatselijke ondernemer ..mooi ingepakt kadootje

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Trage bestelling, maar prima op de hoogte gehouden,heel persoonlijke service!

Perfecte service

Het boek 's avonds besteld en de volgende ochtend kreeg ik al een telefoontje dat het boek al in de winkel lag. Het was een kado dus ze hebben het ook nog mooi voor mij ingepakt. Wat een service.

Snel en simpel.

Goede website