Gewoon perfect

Uitstekende ervaring wederom

Uit principe bestel ik bij Bruna als dat kan. Gewoon omdat ze ook echte boekhandels hebben. Dat is tof.

Altijd goede ervaringen met Bruna gehad

Bruna heeft een goede en snelle klantenservice, een uitstekende website en een serieus breed aanbod op het gebied van boeken. Ben zeer tevreden met deze winkel!

Top.

snel

bestellen gaat gemakkelijk en de bezorging is 100% in orde

Top, snel betrouwbaar.

Alles naar wens, goede communicatie, snelle levering.

Vertraging

Tijdens de Kerstperiode is er vertraging ontstaan en dat is te begrijpen De communicatie daarover was wat laat

weer zorgvuldig afgehandeld!

zie hierboven

super

mijn bestelling het boek wereld voetbal atlas is snel en keurig aangekomen. gebeld door de Bruna. allemaal super geregeld.

Snel geregeld!

Ik kreeg al snel een e-mail en een telefoontje, dat mijn boeken kon ophalen.

Snelle levering maar een hoop irritante mails erna

Het boek werd super snel geleverd. Daarna kreeg ik allemaal irritante mails zoals dat je automatisch weer aan een irritante nieuwsbrief vast zit. En die je weer zelf uit moet schrijven etc... Wanneer stoppen webshops daar nu eens een keer mee?

Snel en goed.

Snel en goed.

Bestellen bij Bruna gaat soepel en efficiënt. Hun voorraad is uitgebreid! Bestelprocedure is inzichtelijk en accuraat.

Mooi maar niet ideaal

Leuk agendaatje; mooie tekeningen op iedere tweede bladzijde. Alle handige overzichtjes zitten erin. Nadeel vind ik het lettertype dat icm de kleur van de tekst wat onduidelijk wordt. Ik heb 'm gekocht via de website en als ik had geweten dat een hele week op 1 pagina staat had ik een andere uitgekozen denk ik. Een extra fotootje bij de productomschrijving had dat kunnen voorkomen.

De boeken worden goed ingepakt en snel geleverd.

Boeken zijn netjes ingepakt zodat ze niet kunnen beschadigen onderweg. Ze worden vlug geleverd en de bestelling klopt tot nu toe altijd. Ik ben zeer tevreden en bestel daarom graag via jullie .

Niet ontvangen bestelling

Het door mij op 5 januari bestelde artikel is tot op heden niet geleverd. Ook ben ik door Bruna niet op de hoogte gehouden over de stand van zaken rondom mijn bestelling

Vlot, hoffelijk en accuraat

Ik probeer altijd via mijn lokale boekhandel te bestellen. Gaat heel vlot.

Duidelijke site

Gemakkelijk om iets te bestellen

Boek kon ik na een dag ophalen in de winkel

Makkelijk besteld en kreeg de volgende dag al een telefoontje dat ik het boek kon komen ophalen in de winkel.

Prima & snel

Ik heb een ebook besteld dat ook nog erg prettig geprijsd was. Heel snel geregeld; binnen no time kan je het downloaden.

Prima snelle levering

Prima snelle levering naar de winkel van mijn keus. Zelfs nog netjes ingepakt voor me.

T pakje was aangekomen bij de Bruna winkel en ik werd meteen gebeld.

Makkelijk te bestellen!

Een e-book gekocht met een boekenbon. Beide handelingen waren makkelijk en overzichtelijk. Net zo makkelijk als een papieren boek met 'gewoon' geld in de winkel kopen (wat ik wel leuker vind, maar dit boek was momenteel niet in papier beschikbaar, dus was dit een prima oplossing).

Prima gegaan, netjes verzorgd.

Alles heel duidelijk met bestellen en bezorgen. Top!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht