Makkelijk en snel

Bestellen erg makkelijk

Bezorging vond ik echt niet zo best. Gad boeken besteld voor mijn moeder en daar laten bezorgen. Ze heeft de bezorger gemist en hij/zij heeft het pakketje in een lege papiercontainer gegooid en dat vind ik minder want ze geven aan dat het pakket bezorgt is in de brievenbus. Mijn moeder is 83 en heeft die container om mketen keren om het pakket eruit moeten krijgen. Beter om het bij de buren af te geven . Ik snap het ook wel dat nensen vaak niet thuis zijn maar een lege container vind ik niet oke want ze weten ook niet wat er in het pakket zit

Mijn boek was op voorraad. Besteld en volgende dag in huis.

Vlotte bestelling

Bestellen en volgende dag in de winkel op te halen, super!!!

Goed geregeld

Boek was niet op voorraad in de winkel. Besteld via internet, duurde wat langer dan gewenst. Wel goed op de hoogte gehouden door de winkel over de leveringsdatum.

Zeer snelle levering

Bestelling volgende dag thuis afgeleverd

snelle vriendelijk service

het bestelde boek was de volgende dag in de winkel op te halen

Gevraagde bestelling goed en snel geleverd.

Zie hierboven.

Beperkt aanbod, wel duidelijke zoekfunctie

Ik heb gezocht op naam van de auteur, en was op zoek naar een speficieke reeks van haar maar deze stond niet in het aanbod.

incomplete levering

Tot op heden is de levering 0131393154 niet compleet. Afgelopen week een vraag gesteld via het web, geen opvolging nog gekregen. Dit kan een keer gebeuren, maar communicatie over (na-)levering zou prettig zijn.

Ik had graag ruimte gezien om een opmerking bij de bestelling te kunnen maken.

Altijd op de hoogte van nieuwe boeken, makkelijke website

Door je in te schrijven op de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van acties en nieuwe boeken. Daarnaast heeft Bruna een hele fijne en makkelijk werkende website waar je ook je favorieten in een lijst kunt opslaan, doe je dat met een boek dat nog niet uit is krijg je een seintje in je mailbox.

Slechte

Boek op zondag dag avond online voor 22.00 besteld …,,nu staat de levertijd op levering op 1.5 week !!! Hopen dat het dan wel door de brievenbus geleverd gaat worden!!!

Fijn dat we zo'n goede boekwinkel in ons dorp hebben!

vriendelijk en professioneel winkelpersoneel

altijd vriendelijk en behulpzaam tevens goede advisering bij vragen over producten

Makkelijk shoppen, netjes (eigen?) voorraad, supersnel geleverd, eerlijke prijs, en goed verpakt niks te wensen over.

Bestelling niet geleverd en geen communicatie hierover

Heel slecht, bestelling niet geleverd, geen mailtje over vertraging en ook geen reactie op mijn verzoek om een update. Telefonisch niet meer bereikbaar na 15 uur. Het kan gebeuren dat iets toch niet op voorraad blijkt te zijn, maar je kunt dan op z’n minst hierover informeren en het aankoopbedrag terugstorten. Heel jammer, ik zou hier niet bestellen

Teleurstellend

Het boek zelf is geweldig. De levering was ook vlot. De staat van het boek vind ik ronduit teleurstellend voor een boek waar de volledige prijs voor betaald wordt. Als ik het boek bij ontvangst beter had beoordeeld dan had ik het niet aangenomen. Het boek lijkt haast in tweedehands staat met tekst op de achterkant die vervaagd is. De titel op de rug is weggevaagd en al met al lijkt het alsof het boek alt een tijdje op de plank staat. Alles bij elkaar is ronduit jammer. Het boek is aan te bevelen. Het leveren van boeken in deze staat voor de nieuwprijs zeker niet.

Vertrouwd ,

Filiaal met vriendelijk , prima medewerkers!

Fijn

Snel geleverd na bestelling zonder verzendkosten.

Fijn geholpen, ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam.

Snelle levering en geen verzendkosten bij afhalen in de winkel

Goede communicatie van de online winkel via mail en van de afhaalwinkel via de telefoon. Makkelijk bestellen en betalen in de winkel.

Netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Verpakking te groot.

Doordat de verpakking ruim 3x ! te groot was kan pakket niet in de brievenbus en moest ik naar een afhaalpunt terwijl ik bijna 3 Euro had betaald voor thuisbezorging! Dichtstbijzijnde Bruna winkel was dichterbij geweest dan het afhaalpunt ! , dat ik moeite had om te vinden en hoe het werkte , gelukkig waren er behulpzame mensen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht