Betrouwbaar en vriendelijk

Een boek besteld via Bruna-internet met bezorging en afhalen in de winkel. Ik ontving een telefoontje zodra het boek binnengekomen was, en bij het afhalen kon ik m’n VVV-bon inleveren. Altijd vriendelijk en behulpzaam in De Hoef: ik blijf klant!

Slecht

Iets besteld en 2 weken njks gehoord

Product verkeerd en te laat geleverd

Na 3 weken wachten ontving ik de paperback versie van fourth wing, dit was ruim een week na de beloofde leveringsdatum; ook is het niet het product wat ik heb besteld. Op 12 december heb ik de special edition besteld op bruna.nl, deze was destijds op voorraad. 2,5 weken later bleek het product niet leverbaar, echter werd mijn bestelling enkele dagen later alsnog opgestuurd. Dit was de ‘gewone’ paperback die ik niet besteld had. Na contact te hebben gezocht met de klantenservice werd mij verteld dat de speciale editie “niet meer op de site stond” en er niks meer aan kon worden gedaan.

Zoals ik laatste tijd gewend ben. Snel, keurig netjes en vriendelijk boek weer in mijn bezit

Prima aflevering

2x bestelling gedaan. 1x online en 1 in de winkel. Was snel binnen. Helemaal prima!

Snelle levering.

Ik bestelde en het artikel was de volgende dag al binnen. Top

Niet goed

Ik heb voor het eerst via de Bruna de grote Vogelkalender moeten bestellen in plaats direct bij de Vogelbescherming. Dat is kennelijk uitbesteed aan onder meer de Bruna. Op zich niet erg even maar.....Dhl verzorgt het transport van de kalender maar niet op de manier van Vogelbescherming: in plaats van stevig waterafstotend karton kwam deze dure kalender van ruim 35 euro gekreukeld bezorgd omdat er slechts een voddig dun plastic om de kalender te verpakken.. om te huilen.

vlot geleverd

top

Prima levering van besteld boek

Prima levering van besteld boek.

geweldig

Een prima winkel. Leuke bediening

Te laat

Bij deze annuleer ik bestellingnrs 0131399247 en 0131399288. De knuffel is pas na 6 feb beschikbaar, mijn kleinzoon is 20 Jan jarig. Graag bevestiging van ontvangst van dit bericht

E-book aanschaffen en downloaden ging makkelijk en snel

Ik heb pas een e-book aangeschaft en via de mail gedownload. Dit ging makkelijk, snel en voor een prima prijs.

Werd gebeld toen bestelling er was, dat is handig, ophalen en afrekenen in winkel naar keus is fijn. Bestelling was er weer snel

Afrekenen

Het is een top website. Het enige jammer is dat ik niet direct via de website kon betalen. Geen groot probleem, maar zelf vind ik dat wel prettiger.

Slecht

Niks gedownload op mijn ereader

Gemakkelijk te bestellen, top

Gemakkelijk, gebruiksvriendelijk

Net begonnen

Snel

‘s Middags online besteld (in de drukke sinterklaasperiode) kon de volgende ochtend alles al ophalen in de winkel. Geweldige service!

Gemakkelijk en snel

Er mogen wel wat meer aanbiedingen worden gedaan. Doen andere uitgevers wel en heb de neiging daarom soms over te stappen.

Gemakkelijk bestellen

Gemakkelijk een ebook te bestellen, direct te downloaden

Duidelijkheid over digitaal watermerk of DRM.

Voorheen kocht ik regelmatig e-books bij BOL, totdat ik een keer een e-book kocht met DRM en daar kan m'n e-reader (geen Kobo) niet mee overweg. Wel netjes m'n geld teruggekregen. Het probleem is echter dat ik bij BOL niet kan zien wat ik precies koop. - Bij BOL is alles Adobe E-pub. Doch de ene E-pub is de andere niet. - Bij Bruna is het E-pub 2 (tekstboek) of 3 (plaatjesboek) met digitaal watermerk of E-pub met Adobe DRM (kan ik niet lezen). Kortom: Bruna is wel open over haar handelswaar en dwingt me niet tot het kopen van een e-reader die ik niet wil (Kobo). Er wordt duidelijk onderscheid gemaakt tussen digitaal watermerk en DRM. Hierdoor weet ik wat ik wel en niet kopen moet.

duidelijk en makkelijk

Ik kan makkelijk eboeken kopen en downloaden. Heel duidelijke website

Een week later boek niet ontvangen en geen reactie op mail hierover

Teleurgesteld in Bruna. Wanneer een bestelling later is, kan dat gebeuren. Maar stuur dan een bericht of reageer op mijn mails. Ik sta morgenmiddag een verjaardag zonder cadeau omdat Bruna meer dan een week over de bestelling van een boek doet.

Levertijd niet nagekomen

Boek zou uit de winkelvoorraad geleverd worden. We zijn nu een week verder en ik heb nog niks gehoord mbt mijn bestelling, zelfs een mail dat de bestelling vertraagd is is blijkbaar teveel gevraagd.

Bezorgtijd kunnen ze niet waar maken

Ik koos om het te bestellen bij Bruna omdat mijn boek snel geleverd zou worden, echter ben ik nu al 12 dagen verder en heb ik nog steeds het boek niet ontvangen. Levertijd is misleidend.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht