Eenvoudig boeken bestellen en snelle levering

Goed assortiment van boeken, snelle levering en goede service indien je t bij de winkel ophaalt .

helemaal top

niets op aan te merken helemaal tevreden

Ik ben heel erg tevreden met de service

Ik had een boek besteld en werd netjes gebeld en daarna mijn voicemail ingesproken door de Bruna dat mijn boek klaar lag in de winkel. Helemaal top.

De website was makkelijk in gebruik en de levering was goed! Heb alleen wel een streep in de bladzijden zitten, aan de edges.

Goede en snelle service

Mijn boek werd snel geleverd en de winkel belde mij ook nog extra dat het boek was aangekomen.

Makkelijk bestellen & géén extra kosten = TOP!

Vroege Sinterklaas aankopen en ze hadden gewoon beide boeken die ik nodig had. Brievenbus pakket dus niet eens voor thuis hoeven blijven. TOP!

Super snel bezorgd!

Goed verpakt. In de avond besteld volgende middag in huis.

Sneller dan aangegeven werd een boek bij een vriendin bezorgd. Dat is een leuke manier van cadeautjes geven.

Super mooi boek, netjes optijd geleverd!

Prima assortiment en de volgende dag in huis! Geweldig!

Top, en snelle levering!

Ik had in de avind rond een uurtje of 9 mijn boek besteld, en hij was de volgende dag al in huis! En ook leuk dat het engelse boekenweek was en dat ik er een cadeautje bij kreeg: the apple pie ice cream parlor. Al met al een hele goede ervaring!

Betrouwbare shop met goede service.

Meerdere keren gekocht bij Bruna. Mijn ervaring is heel positief; snelle levering, goed verpakt en goede service.

Grote keus, gratis verzonden!

Daar was ik het meest verrast over. Het boekje vindt je op meer plaatsen, maar door de gratis verzending heb ik voor Bruna gekozen.

Heb er even op moeten wachten, dat wist ik, maar alles volgens afsoraak geleverd.

Bestelling gedaan tijdens kinderboekenweek. Toen ik het pakket ontving zat het kinderboekengeschenk er niet bij geleverd. Contact opgenomen, en succesvol nagezonden.

Ouderwets goed!

Online bestellen of in de winkel iets bij Bruna kopen is altijd zeer prettig. Je hebt het gevoel of stap je een oude kruidenierswinkel van vroeger binnen. Persoonlijk contact, vriendelijke mensen, snelle levering en fijne service. Ik bestel en koop daarom ook graag bij Bruna.

Heel snel geleverd!!

Twee boeken besteld bij Bruna. Zeer snel geleverd. Ben er heel blij mee!

Volgende dag al in huis

Ik had gekozen voor een Bruna winkel om mijn bestelling af te halen. Mijn bestelling was er de volgende dag al. Lekker snel

Fijne winkel, personeel vriendelijk en behulpzaam, denken met je mee

Ik moest een zware enveloppe naar Engeland sturen, wordt gewogen door medewerkster en kreeg advies over porto. Helemaal top want zo wist ik zeker dat mijn enveloppe voldoende gefrankeerd kon worden verzonden. Bij boekbestelling ook heel fijn geholpen door behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en in goede staat ontvangen.

Er is nog wat te behalen qua service

Boek online gekocht en betaald. Vervolgens niets. Tot een berichtje dat de levering vertraagd was. Geen toelichting, niks. Tot opeens zonder aankondiging het boek in de brievenbus lag. Communicatie is the bottleneck

Veel te duur geprijsd boek

Slechte kwaliteit foto’s, de kaft gaf een fout voorbeeld

Kerst cadeau

Het is een cadeau voor kerst, maar denk wel dat het in de smaak zal vallen. Lego puzzel

Alles prima geregeld.

Alles ging naar wens.

Boek keurig besteld; betrouwbaar bedrijf.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht