soms aanbiedingen voor eReader met goede prijs/kwaliteitsverhouding

Zie boven

Snelle levering en goede communicatie

De bestelling werd snel geleverd en de communicatie rondom het ophalen van de boeken ging soepel. Enige nadeel is dat ik twee boeken had besteld en deze als twee pakketten aankwamen, waardoor ik twee keer naar de winkel moest.

vriendelijk

Altijd als ik in de winkel kom weet ik mij welkom, vriendelijkheid en ook werken jullie secuur

eerste bestelling top

Dit was mijn eerste bestelling rechtstreeks bij Bruna, Zeer positief verlopen.

Bruna winkel in Woerden wordt niet vermeld.

Een boek wilde ik in de Bruna winkel in Woerden reserveren en ophalen. Maar als antwoord werd een Bruna winkel te Nieuwegein aangewezen. Dit annuleerde ik en heb het boek toen online gekocht.

Geweldige hulp gehad

Werd steeds op de hoogte gebracht van de bestelling en ze leefden met me vanwege iets langer wachten

Prima verlopen

Goed een keuze kunnen maken. Bestelling, betaling en levering dagkalender eenvoudig en snel.

Alles op tijd, heel netjes en goed verpakt.

Heel ontevreden kerstcadeau is nog steeds niet aangekomen

HEEL slecht want ik had een kookboek besteld online via de bruna als kerstcadeau voor mijn moeder maar die is nog steeds niet geleverd, en niemand kan wat doen want het is via DHL e-commerce. En in hun email staat dat ik contact met de verzender moet opnemen in dit geval de bruna, en daar werd gezegd dat ze met postnl werken en niet met DHL dus ik heb nu geen idee hoe ik contact kan krijgen en mijn cadeau. Ik hoop spoedig wat te horen. Ordernummer: 0131897950 titel product: 1x De bijbel van de Spaanse keuken Met vriendelijke groet, Yannick Bosch

Uitstekend.

Prettige medewerkers: kundig en klantvriendelijk. Communicatie over bestellingen: uitstekend. Meedenken alternatieve titels: uitstekend.

Snelle levering en artikel kwam overeen zoals aangegeven op de site.

besteld en snel afgehaald in de winkel

Bestellen verliep duidelijk en was op tijd binnen in de winkel. Gratis afhalen in de winkel is ook prettig.

top

Super simpel om de gekochte e books te downloaden.

Unhappy met manier aflevering

Had kalender (A3 formaat) met tekeningen van Tom of Finland besteld. Winkel had gebeld toen hij was afgeleverd. Bij afhalen zeg je dan je naam en dan pakken ze de kalender en leggen die op de toonbank (kalender is in transparant cellofaan verpakt). Dan zie je de (bijna) naakte mannen op de toonbank liggen. Andere klanten kijken mee. Daarna heb ik kalender meegenomen (had tas bij me). Zo zou ik zo’n product niet afleveren aan klant. Ik geloof dat het personeel t wel grappig vond…

gewoon goed

Bruna heft een hele prettige webshop. De bestelde e-reader werkt perfect en ben heel tevreden met dit product Het ging alleen mis met de beroerde aflevering van DHL.

Snel en vriendelijk

Online bestelling reeds de volgende dag in de winkel op kunnen halen

Doen wat je belooft!

O kee!

Compleet, op tijd en met een glimlach

Online cadeaus besteld, die mooi op tijd in de winkel in de buurt werden geleverd. Daar werd het met een glimlach ingepakt en je mag gewoon aan de kassa betalen (support your locals). Enige minpunt is dat ik niet op de hoogte werd gehouden wanneer het in de winkel zou zijn, maar de lokale medewerker wist me dat gelukkig wel te vertellen

Snelle bezorging

Op het laatste moment een boek besteld als cadeau voor de kerstdagen. Was super snel binnen!

Ging goed en snel

Site werkt prima

Prachtig boek en snel bezorgd voor Kerstmis

Prachtig boek – maar dat wist ik – en de volgende dag bezorgd, twee dagen voor Kerstmis!

Wordt altijd goed geholpen.

Ik wilde een boek kopen wat online verkeerd werd aangegeven qua verschijningsdata. Vervolgens geverifieerd bij bruna en ter plekke besteld. Boek kon ik volgende dag ophalen. Perfect

Goede en snelle service

Top service!

Heel blij mee! Alle boeken gelijktijdig en snel geleverd. Ingepakt in de winkel!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht