Bestelling op tijd geleverd

Onlangs had ik een pakket van drie boeken besteld. De boeken waren op tijd geleverd in de winkel. De communicatie hierover verliep prima, zowel per e-mail als de app.

Personeel is altijd vriendelijk EN klantvriendelijk

Er kan veelal ook extra vrolijkheidje af of tip oid

Boek besteld, te laat en nooit contact gehad

Ik had online voor kerst een boek besteld. Deze zou voor kerst in de winkel geleverd worden. Dit ging al mis. Het werd vrijdag na kerst. Zaterdag nog niks gehoord dus heb ik de winkel gebelt of het boek er al was. Bleek deze in de kast voor verkoop te staan..

Makkelijk besteld en snel geleverd

2 boeken besteld en laten afleveren bij Bruna Emiclaer. Fijn dat het op tijd geleverd werd en met Kerst gegeven kon worden.

Super snel geleverd

Makkelijk en snel jammer dat Didam geen afhaalpunt heeft bij Bruna

Super goed

De belofte die over het bestellen/ bezorgen van het boek heel goed nagekomen ondanks de drukte voor kerst

Boek

Heel mooi boek.

Te laat geleverd

Online een boek besteld in het weekend, deze zou binnen een uur klaarliggen indien aanwezig of de volgende dag geleverd worden. Maandag eind van de middag langs gegaan omdat ik nog geen bericht had ontvangen. Ze konden de order niet vinden in het systeem en ik moest maar afwachten. Ik heb het boek toen snel bij een andere winkel kunnen scoren. De volgende dag kreeg ik wel bericht dat het ontvangen was, maar toen was ik al voorzien. Medewerkers van de winkel hebben hun best gedaan, maar het bestelsysteem geeft verkeerde informatie.

Prima snelle service

Ook goed bereikbaar vlak voor de feestdagen.

Fantastische winkel.

Blij dat zulke winkels nog bestaan in het digitale tijdperk.

Super goede en snelle service

Goede service en snelle bezorging

makkelijk besteld en snel geleverd

Heb boek maandagmiddag besteld en de volgende ochtend kreeg ik al telefoontje dat het boek er is. goeie service!

ik vind het uitstekend ,boek online bestellen en afhalen

ik heb allen maar goede ervaring met boekhandel Bruna te Winschoten

2 keer gekregen

Hi ik heb mijn bestelling 2 keer gekregen. waar kan ik de extra vogelbingo terugsturen?

Heel snel en gemakkelijk besteld

Top service en altijd lekker snel! Liever Bruna in dichtbij dan Bol.com

altijd een zo snel mogelijke levering en een service telefoontje als het binnen is van de lokale Bruna in Beuningen (Gld). Een dikke pluim voor de vriendelijke en attente service van Bruna Beuningen!

Mijn boek was de volgende dag al binnen, met een brievenbuspakje. Ik hoefde er niet voor thuis te blijven.

Boek binnen een dag in winkel aanwezig en meteen op de hoogte gebracht, zodat het daar opgehaald kon worden. Prima service.

Ebook is niet te lezen!

Mijn echtgenote heeft enkele dagen geleden het ebook 'al het blauw van de hemel’ bij u gekocht. Tot mijn verbazing kan ik het boek niet op mijn e-reader installeren! Naar verluidt zouden er verschillende typen e-readers bestaan!! Ik heb in mijn leven vele e-boeken gekocht en gelezen en nog nooit hiervan gehoord. Kunt u mij hierover informeren en een oplossing bieden? met vrgr [email protected]

100% vlekkeloze bestelling en afhandeling!

100% vlekkeloze bestelling en afhandeling!

Supersnel

Had een boekenbon en ging in een keer goed.heb iBooks gekocht.

Slecht

Op 11 december boek online besteld. Na geen reactie gebeld en toen bleek hij na de kerst op 27 december pas geleverd te worden. Hierna kreeg ik een mail dat hij 21 december geleverd zou worden. Ik blij totdat ik een bericht kreeg dat het boek wegens beschadiging terug was naar verzender. Vandaag 27 december heb ik nog niks gehoord en is het boek nog niet binnen.

Uitzonderlijk snel geleverd.

Besteld op 20 december via de webshop en geleverd op 21 december via de lokale vestiging van Bruna. En dat in de drukke kerstperiode. Vlekkeloze service.

Alles prima.

Vlotte levering en mooi ingepakt in de winkel. Papier kan leuker voor een kinderboek.

super snelle levering

Zeer snelle levering en netjes

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht