goede service en was blij dat ik mijn boek uiteindelijk kon ontvangen

Ondanks moeilijk verkrijgbaar boek (daarom moest ik wel even wachten), maar was allang blij dat ik kon krijgen.

Via internet besteld en een snel bericht om het af te halen in de winkel.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Bestel bij Bruna altijd mijn ebooks. Schrijver of titel makkelijk te vinden. Ebook wordt direct digitaal geleverd om te downloaden en op te slaan. Ook het betalen gaat heel gemakkelijk. Uitstekende ervaring.

Mijn pakje was onderweg en is door onverklaarbare reden door dhl teruggestuurd naar Bruna. Via whatsapp contact opgenomen. Later werd ik ook nog gebeld. 2 dagen voor Kerst. En het is gelukt om binnen een dag alsnog mijn bestelling binnen te hebben. Dankjewel Bruna medewerkers. Dit verdiend een warme douche.

Zeer snel en service gericht

Echt top en snel

Ongelooflijk snelle levering

Ongelooflijk snelle levering

Mooie service

Prima sevice om je bestelling, die ze niet bij de lokale Brune hebben, in je lokale Bruna te laten leveren.

Makkelijke keuze, voor iedereen wat wils. Ook voor ieders portemonnee is er iets te vinden, bij jullie.

Geweldige service !

Ondanks dat ik s“avonds mijn boeken pas had besteld lagen deze de volgende dag al klaar in de Bruna winkel om op te halen. Uitmuntend!

Snelle en nette service

Ben gemaild én gebeld dat mijn bestelling binnen was, héél fijn!

Uitstekende service

Ik had wat besteld en wilde het ophalen. Ik zou bericht krijgen wanner het er was. Prima, verwacht ik ook. Maar persoonlijk gebeld worden, vond ik zeker extra service. Ze hebben tenslotte nog meer te doen.

Prima levering

Snelle levering en communicatie

Het boek klopten niet.

Ik heb het boek HOUT BEWERKEN EEN PRAKTISCH HANDBOEK. Van Stephen Corbett besteld. Maar de kaft klopt wel maar de inhoud gaat over heel iets anders. Dat ging over stenen.

Levering te laat

Ondanks dat de levertijd anders vermeld werd, heeft het ruim 3 weken geduurd voordat de bestelling geleverd werd. Ik werd hiervan pas op de hoogte gesteld nadat ik zelf een mail had gestuurd.

Twee weken moeten wachten op puzzel

Twee weken gewacht op een puzzel. Wel netjes gebeld dat ik het kon ophalen.

Alles verliep simpel Boeken bestellen Gebeld worden om op te halen En ophalen Super gedaan

Snelle, maar natte levering

De Manga snel ontvangen, maar de postbode had ‘m niet in z’n geheel door de brievenbus gedaan, dus de kartonnen envelop was bijna helemaal doorweekt. Boek gelukkig weinig beschadigd, maar mssn een idee om er plastic omheen te doen, voordat het de envelop in gaat?

Slow shipping and no response to emails.

It took a long time to receive the book I ordered, there was no response when I emailed asking when the order was to be delivered. Then when I finally received my book it wasn’t wrapped in paper and had scuffs on it from the envelope / shipping .

Mosterd na de maaltijd

Boek besteld bij Bruna. Zou binnen 2 weken in de winkel klaarliggen. Eerst een mail dat het nog langer kon duren maar als het boek er was ik een telefoontje zou krijgen. Na vier weken wachten het boek ergens anders besteld. De dag voor kerst kreeg ik een telefoontje met de vraag wanneer ik het boek zou komen ophalen daar het al tijdje klaar lag. Slechte communicatie helaas.

Correcte afwikkeling bestelling

Bestelling plaatsen was eenvoudig, helaas waren ze vergeten een email te sturen dat de bestelling binnen was.

Te weinig communicatie

Mijn product die op tijd voor kerst binnen had moeten zijn is blijkbaar vertraagd. Hier is 0.0 communicatie over.

Super snelle levering

Eerste keer iets besteld bij Bruna. Snelle levering en goede service!

Alles volgens planning verlopen.

Uitstekend!

Besteld bij Bruna.nl, en opgehaald bij de locale Bruna-winkel, dat ging heel voorspoedig. Ik werd prima op de hoogte gehouden van de “reis” van het boek, en meteen na aankomst in de winkel gebeld.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht