Ik bestel graag via de Bruna. Fijne organisatie!

Heel goed!

Prettig klantvriendelijk peraoneel bij bruna vlijmen

Goede site.

Gemakkelijk te bestellen. In mijn e-boeken kan ik altijd zien wat ik al besteld heb.,dus weinig kans op dubbel bestellen. Nog geen boek niet kunnen kopen, altijd voorradig.

Snel en duidelijk

Goede Boekwinkel

Doorgaans is het bestelde boek snel bij de vestiging.

Prima en snelle levering.

De bestelling ging eenvoudig en de levertijd was super kort.

Super snelle levering

Een prachtig sprookjesboek als kraamkadootje gekocht bij Bruna. Super snel geleverd…..TOPSERVICE!

Prima service!

Bestelde titel was binnen 2 dagen thuisbezorgd. Heel snel dus.

Perfecte verwerking

Bestelling geplaatst en de dag erna ontvangen, ondanks de drukte bij de post. Keurig verpakt en onbeschadigd.

Bruna Amersfoort is zeer klantvriendelijk!

Altijd vriendelijk. Van belletje dat je bestelling er is tot het ophalen.

Leuke boeken en snelle service.

Snelle levering in winkel.

Alles verliep zoals gewoonlijk soepel en prettig.

Goeie service

Wanneer je bestelling binnen is wordt je netjes gebeld.

top

Boek besteld ,gebeld toen het er was en fantastisch leuk ingepakt voor de kerst

Online boek besteld, snelle levering bij onze gewenste boekhandel.

Ontevreden

2x een hetzelfde boek besteld en 2x beschadigd ontvangen.Mail gestuurd zonder reactie en klantenservice 2x gebeldt..hoop gedoe..niet meer voor mij

Hele prettige ervaring

Prettige internet-omgeving, makkelijk bestellen en de levering liet niet lang op zich wachten. Met mijn Masha planner ben ik heel blij.

Slecht

3 weken op mijn pakje moeten wachten, dat hadden ze wel even aan kunnen geven bij de bestelling

Ben zeer tevreden

Online een boek besteld en keurig bericht ontvangen dat het klaar lag in de winkel

Fijn , ruimschoots op tijd binnen

Altijd fijne service

Fijne winkel met goede service

Perfect service

Perfect service

Snelle en correcte bezorging

Snelle en correcte bezorging

Niet oké

Ik heb drie boeken besteld. Waarbij ik bij nader inzien twee boeken door mijn werkgever betaald zouden worden. Bij het ophalen van de boeken geef ik dit aan en zeg erbij dat ik mijn werkgever laat weten dat de boeken bij jullie liggen zodat ze ze daar alsnog kunnen afnemen. Er volgt een woordenwisseling in een volle winkel die ik als zeer onprettig heb ervaren. Ik zou de winkel op kosten hebben gejaagd en slechte intenties hebben door veel boeken te bestellen en ze vervolgens niet af te nemen. Ondanks dat ik de boeken op eigen titel aan wilde schaffen is er toch met het hoogste management van mijn werkgever contact opgenomen dat ze de boeken af moesten nemen. Deze manier van onder druk zetten waardeer ik niet. De klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken. Ik kom hier nooit meer.

Makkelijk

Maak regelmatig gebruik van Bruna om ebooks te bestellen. Super handig in gebruik. Boeken die ik besteld heb blijven ook online staan zodat ik ze nog een keer kan lezen. Downloaden op mijn ereader is ook heel simpel.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht