Blij met Bruna

Helaas is er geen Bruna winkel meer in ons dorp, dus maar online besteld. Dit ging heel gemakkelijk en de bestelling werd snel bezorgd.

Slecht

10 dagen geleden besteld en nog steeds niets ontvangen. Was een beschadiging aan het pakket dus dhl heeft het retour verzonden,al 3 x gebeld maar het was nog niet terug bij Bruna. Maar ik ben de sjaak, nooit meer via de post bij jullie, jullie hadden direct een nieuw exemplaar kunnen verzenden want er was bewijs dat het beschadigde boek terug zou komen

Beetje slordig

Ontving boek ongeplastificeerd met punt van omslag omgevouwen. Ook in het boek paar bladzijden dubbel bij de punten. Bovendien 'los ' in een te grote doos. Was bedoeld als cadeau voor kennis! Nee, zeker niet tevreden over deze bestelling. Gr. FK

Goede service en makkelijk om te bestellen of 2e hands boeken te verkopen. Vriendelijk personeel.

Top winkel

Vriendelijk en service zoals we allen verwachten

Bij bestelling op tijd op te halen in de winkel. Je wordt netjes opgebeld en bij geen gehoor, bellen ze later nog een keer. Vriendelijk personeel. Fijn dat jullie er zijn

Fijne en snelle service

Makkelijk en snel de boeken via de site kunnen bestellen. Maar ook een hele snelle levering naar de winkel om de boeken te kunnen ophalen

Meer service dan de gemiddelde webshop

Ik heb een boek besteld om die bij de Bruna in mijn dorp te laten bezorgen. Bij aankomst in de winkel werd ik bijzonder vriendelijk ontvangen, en vroeg de meneer aan de balie of het een cadeautje was, waarna deze prachtig ingepakt werd. Toen ik vroeg of er toevallig nog een ander boek op voorraad was werd die meteen ook voor mij gevonden en ook heel mooi ingepakt. Zo vertrok ik met twee boeken terwijl ik er maar ééntje had besteld. Klant blij, Bruna blij (denk ik). Ik zal dit in de toekomst zeker nog een keer doen.

zoals altijd verliep het hele proces uitstekend. Ik kom zelf helaas nooit in de winkel maar van buren en vrienden hoor ik dat ze erg enthousiast zijn over de vriendelijke mensen aan de andere kant van de toonbank. Ook de telefoongesprekjes verlopen altijdgezellig. Houden zo!

Voordelig en snel geleverd

uitstekend

nette communicatie en opvolging en keurig netjes bij mij thuis afgeleverd, helemala top

Geweldige service!!

Had een boek besteld bij Bruna. Deze werd afgeleverd met schade aan de verpakking en aan het boek. Heb de Bruna service opgebeld en kreeg per omgaande een nieuw boek. Het beschadigde boek heb ik een week later retour gezonden. Geen gemaar, geen gezeur nee, voelde mij echt gehoord!!! Heel fijn. Ook met de boeken die ik zodra ik iets van mijn gading zie, betaal en echt op de beloofde datum geleverd! Niet in de winkel in Nootdorp, heel nare ervaringen opgedaan daarom online, perfecte service!!!! Heidy Beumkes.

Prima en snel

Op maandag een boek besteld en op dinsdag al een appje dat ik het op kon halen in de winkel bij mij om de hoek!

Snelle en duidelijke service

Snel en betrouwbaar

2 boeken besteld. Vrij nieuw, maar gelukkig hadden ze de boeken. Met 1 vvv-bon en een boekenbon betaald. Ging allemaal vlot. En heel snel werden ze bezorgd.

Goed gedaan

Boek online besteld omdat het niet in de winkel aanwezig was. Een dag later lag het boek al voor mij klaar. Fijn!

zeer positieve ervaring

een zeer positieve ervaring

Fijne winkel!

De Bruna Roermond is een super winkel. Persoonlijke aandacht, service en de boeken die niet in de winkel staan, worden besteld. Heel prettig!

heel goed

het e boek van nesbo titel minnesota is gelukt, het staat nu op mijn e reader. Volgens mij heeft Emiel mij gisteren geholpen. het is gelukt , Emiel bedankt

vlot en gemakkelijk

toffe ervaring

Super handig!

Op halen wanneer het uitkomt zonder portokosten.

ik word altijd correct behandeld

wordt altijd goed op de hoogte gehouden wat voor boeken voor mij belangrijk zijn.

Was top

Snel binnen en goed geholpen

Zoals gewoonlijk weer super service.

Heel goed bestelde boek binnen zodra het geleverd kon worden. Er werd meteen gebeld en ook voicemail ingesproken.

Ben er blij mee maar bij een aantal boeken zou een korting op zijn plaats zijn of een gratis boek

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht