Snelle, persoonlijke en vriendelijke service

In deze winkel wordt ik altijd plezier geholpen en voel ik me zeer welkom als klant.

Een hele fijne en mooie winkel

Een fijne winkel met heel goed personeel, die je helpen waar nodig

zeer slechte ervaring met bestellen boek

Omdat ik liever de locale boekhandel steun en niet online koop bestelde ik bij Bruna een boek bij dat binnenkort op de markt zou komen. De release datum werd uitgesteld. Onlangs weer bericht dat er vertraging was, dus toen toch eens gekeken op een grote online winkel. Daar was het boek WEL te krijgen. Nadat ik het boek bij bruna wilde annuleren kreeg ik opeens te horen dat het toch geleverd kon worden??? Geen excuses of verklaring. Kortom nooit meer bij Bruna maar bij de grote bol.com winkel

Blij van Bruna

Al mijn boekbestellingen komen snel en zonder vertraging binnen. En geweldig personeel. Ik kom met veel plezier bij onze Bruna!

Prima verlopen en lekker snel.

Jammer dat ik bij jullie geen frixion pennen set 15 kon vinden.

altijd goed en snel

De website is goed toegankelijk. Ik kan snel de boeken vinden die ik nodig heb. Snelle levering.

Bestelling opgehaald en prachtig ingepakt!!

Netjes bezorgd en goed geïnformeerd.

Vriendelijk geholpen.

Ervaring goed, goed geholpen.

TOP!

Bruna is sowieso mijn favoriete winkel. Dit al járen. Ik had nooit eerder een boek besteld dat ik kon afhalen bij de Bruna. Goed ingelicht over de levering met openingstijden. Boek in goede staat aan mij afgeleverd. Ook fijn dat ik het bij de Bruna, dus achteraf, betalen kon. Helemaal top dus.

geen ge***, goed spul

Geen ge*** goed spul

Verzending te laat

Het afsturen van het pakket duurde heel lang, niet op tijd voor 7 dec.

Duurde lang

Ik had 2 boeken besteld in september bij bijde stond levertijd 1-2 weken maar ik heb pas de eerste gekregen in oktober en de tweede in december.

Vlot en aangenaam

de persoon die telefonisch liet weten dat de bestelling er was, had was vriendelijker kunnen zijn; niet zo dringend.

mijn bestelling werd vlot geleverd

Teleurstellend

Twee kalenders besteld en betaald, maar één ontvangen. Amazing architecture onyvangen Nat. Geografic most beautiful places niet

Snelle levering na bestelling

Het boek dat ik op de website besteld had, kon ik de dag daarna al ophalen in de winkel.

Ik ben zeer tevreden.

Het zoeken van het artikel was makkelijk.het bestellen was makkelijk.De artikelen zien er goed uit.2 dagen en ik had alles binnen. Dus ik ben een tevreden klant.

niet geleverd

ik heb twee weken geleden boek besteld en dit is nog steeds niet geleverd! :((

Ging heel soepel en prettig

Makkelijk te vinden wat ik zocht, goede bezorgopties, goed geregeld.

In 1 dag geleverd

Besteld en kon het boek de volgende dag al ophalen. Vriendelijke service in de winkel!

Alles perfect geregeld

Voor de eerste keer iets besteld en dat is me heel goed bevallen en is zeker niet de laatste keer.

Bruna is en blijft goed

Bruna heeft een metamorfose ondergaan en oogt nu als een moderne, goed ingerichte (boek)winkel, maar heeft nog steeds die ouderwetse gezellige sfeer.

Prima personeel. Goede service. Heel vriendelijk en kundig

Snelle levering en behulpzame medewerkers

snel en vriendelijk geholpen

Hondiuslaan 44