Vriendelijke behulpzame en betrouwbare winkel.

Het bestellen via internet ging goed. Bij het afhalen in de winkel werd ik vriendelijk geholpen, alles was aanwezig en de kadootjes werden netjes ingepakt.

Super snel en goede service

Boek via site besteld en was vlg dag al aanwezig in de winkel. Er wordt gebeld als extra service Dit is sneller dan menig internetwinkel .

Dat ik altijd goed word geholpen en fijne medewerkers, die bereidt zijn te helpen waar nodig.

bizar

iets vertraagd het al haast 10 dagen onderweg. drie dagen voor Sinterklaas besteld, het is haast weer Sinterklaas.

Prettig

Altijd gexellig om door de winkel te lopen, prettig personeel.. keuze is groot!

mis communicatie

Graag boek naar Noorderhaaks 11 1797 SJ Den Hoorn, Texel.

Alles gaat prima.bestelling,betaling en bezorging.Houden zo!

Heerlijke winkel

Ruime sortering boeken, hobby, kaarten en zelfs ppt post punt. Vriendelijk personeel, behulpzaam. .

Goede service , vriendelijk

Snel geleverd, prima service.

Gewoon goed.

Ik kan in alle eerlijkheid zeggen, dat mijn ervaring goed is. En okay, uitgevers zijn soms wispelturig, maar het is niet anders. Ga gewoon zo door...

Makkelijke website en snel geleverd

Tot nu toe kon ik de gezochte boeken (makkelijk en snel) vinden op de website. Deze is goed interactief. Levering (via winkel) ging snel en zeer vriendelijk.

Snel besteld en gratis opgehaald

Boekje via site besteld en dag erna al opgehaald in de winkel. Cadeautje mooi ingepakt door vriendelijk personeel

Vlotte levering, helemaal zoals beschreven.

Boek wat ik besteld had, was op tijd, ik werd ook gebeld dat ik het af kon komen halen in de winkel. Alles verliep zoals van tevoren verteld. Fijn! Ook goede service in de winkel.

Aanrader voor het aanschaffen van ebooks

Ik koop mijn e-Books altijd op Bruna. Overzichtelijk en gemakkelijk zoeken en bestellen. En Bruna heeft een heel uitgebreid aanbod. Echt een aanrader

Voelt vertrouwd

In webshop land is het fijn om af en toe zeker te zijn van je bestelling. Bij Bruna zit je altijd safe en dat voelt fijn. Goeie prijzen, betrouwbare kwaliteit tot aan de brievenbus.

Alles verliep helemaal goed!

Bruna is leuk en verzending verliep uitstekend

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel en goed geholpen

Goed geregeld

Erg handig

Binnen 5 minuten EPUB met boekenbon besteld en op Kobo reader

Een fijne buurt-boekwinkel

Mijn bestelling is snel en correct afgehandeld. Ik kreeg mijn bestelling eerder dan verwacht. Ik werd netjes gebeld en het boek lag meteen klaar. Betaald met de Bruna boekenbon. En nu lekker lezen.

Goede, snelle service

Goede, snelle service!

Beste boek dat ik ooit gekocht heb

Jezus is de weg de waarheid en het leven Niemand komt tot de Vader dan door Hem Jezus is de weg de waarheid en het leven Hij is de weg tot God Want alzo lief had God de wereld dat Hij zijn Zoon gegeven heeft opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft Hij heeft de weg tot God geopend door te sterven aan het kruis En door het werk dat Hij volbracht schenkt Hij leven tot in alle eeuwigheid. Hallelujah!

Geen schoonheidsprijs!

Bestelling een dag te laat, de belofte was: de volgende dag in huis. Late info dhl. Deksel van het doosje met de kaarten kapot, ik heb het kunnen repareren met tape, dus ik stuur het niet terug. Buitenverpakking leek oké. Al met al geen schoonheidsprijs.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht