Goed bevallen

Sorry besteld on line. En met iets vertraging en wel op tijd bezorgd.

Ik hou van de Bruna in de Nachtegaalstraat. Altijd vriendelijk, behulpzaam en positief

De medewerkers zijn altijd aardig, behulpzaam en positief. Ik vind dat ze een heel goed assortiment hebben. Ik kom er graag!

zending in 2 delen

wat mij betreft had de bestelling compleet verzonden kunnen worden, ik haal op in de winkel omdat dit duurzamer is maar nu wordt er 2 keer geleverd, terwijl ik maar één keer naar de winkel wil. Kan mij ook niet herinneren dat ik de keuze had. Bovendien staat er niet of het boek op voorraad is of niet. Ook duurde het best lang voordat ik überhaupt nieuws ontving over de levering

Makkelijk te bestellen op de website, snel verzonden, goed verpakt!

Snelle levering.

Duurt wel even voordat het er is

Op 27-11-24 bestelling van een boek geplaatst. Het is inmiddels al 4-12-24. Nog steeds geen bericht van de winkel dat het boek er is, terwijl ik op 28-11 een bericht heb gekregen dat het boek is ingepakt en meegegeven aan de bezorger.

‘‘s avonds besteld, volgende dag in huis

Super gezellige winkel en top personeel

Paid extra for worser service

I paid extra to order my item from Bruna and not Amazon or Bol because Bruna said they offered next day delivery. My item arrived almost two weeks later and I had no way of checking on its status to understand when I can expect it. Don’t advertise next day delivery if you can’t do it. Waste of two extra euros but a very valuable lesson to not order from Bruna again.

4 weken moeten wachten

Niet best

Alles prima.

Alles ging prima. Het bestellen van het boek, keurig gebeld worden als het in de winkel is aangekomen zodat ik het kan ophalen. Dus, alles prima.

Vandaag een paar E-boeken besteld. Direct ontvangen, prima service

Vandaag een paar E-boeken besteld. Direct binnen en begonnen met lezen.

Netjes bij de winkel

Volgens afspraak prima telefoontje dat de bestelling klaar lag

Moeizame bestel ervaring

Online een boek besteld welke ik in de winkel kon afhalen en betalen. Helaas kon ik mijn leescadeau kaart niet in de winkel inleveren maar alleen bij Bruna online. Onverichte zaken naar huis. Weer opnieuw via de site besteld. Krijg ik een mail dat mijn boek afgehaald kan worden in filiaal 8482. Moest ik eerst uitzoeken welke winkel dit is. In de winkel krijg ik te horen dat het boek via de post komt. Twee keer voor niets naar de winkel. Niet leuk.

Snel geleverd en prima communicatie

Boek heb ik online besteld, duidelijke bevestiging direct na bestelling. Ik ben keurig gebeld door de winkel dat het boek binnen was, pas betalen als je het boek afhaalt. Uitstekend en zeer klantvriendelijk proces. Hartelijk dank. Ben

Goede service, lekker snel in huis

Als ik bij jullie bestel komt het altijd keurig op tijd binnen, in zeer goede conditie! En zoniet altijd een berichtje met excuses over de latere bezorgtijd

vriendelijk en kundig personeel, fijne sfeer

boeken worden altijd via Bruna besteld. Snelle levering via de winkel, er wordt gebeld, zodra de bestelling binnen is en het wordt prachtig verpakt. Vriendelijk personeel en vlotte afhandeling.

Een geweldige ervaring die de stoutste verwachtingen overtrof.

Ik had een Kerstcadeau voor mijn vrouw besteld. Door opname voor een rugoperatie kon ik de bestelling helaas niet zelf ophalen. Toen mijn vrouw bij Bruna kwam (Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum) en haar verhaal deed, kreeg ze meteen het verzoek zich om te draaien, zodat een Bruna-medewerker het voor haar in Kerstpapier kon inpakken. Dit tot grote hilariteit en medeleven van andere klanten. Ze mocht ook het cadeau niet zelf betalen, kreeg te horen dat dat via een tikkie met mij geregeld zou worden. Zo kon ik toch het cadeau zelf betalen. Een bijzondere ervaring die een bijzondere vermelding verdient voor klantvriendelijk gedrag! Hartelijk dank Bruna-medewerker Jan Derk Koetsier voor een heerlijk vroeg begin van hartverwarmende Kerstgevoelens! Merry Christmas, one and all!!

Supersnelle levering

Boeken besteld in de Brunawinkel en online bij Bruna. Alle boeken waren supersnel geleverd. Brunawinkel in Bovenkarspel is een hele goede winkel.

Zeer vlug geleverd

Makkelijk bestellen en zeer vlug geleverd

Minder goed gestart heel goed gersteld

2 puzzels besteld, kreeg er eerst 1, daarna nog 1 maar dezelfde, gemaild, werd goed opgepakt, 2e gekregen en de dubbele mocht ik houden.

Snel

Heel snel gestuurd. Erg tevreden

Persoonlijke aandacht en verzorging

Prima service want je wordt gebeld door iemand van Bruna zodra de bestelling binnen is en bij het ophalen krijg je óók persoonlijke aandacht; je bent klant en geen nummer.

Heel snel geleverd. Goed verpakt.

Mijn bestelling was prima verpakt en binnen een dag geleverd.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht