prima geregeld en attent

zie boven

Snelle levering, goed geprijsd. Ik kreeg wat ik op de site besteld had dus geen teleurstelling.

Vriendelijk personeel lange wachttijd op boek

Diverse malen werd levering uitgesteld en uiteindelijk vrees ik teveel betaald te hebben voor het boek…Maat wilde t graag hebben dus wat doe je dan…?

Bestelling lag keurig op tijd klaar en kreeg persoonlijk telefoontje. Leuke boeken en snelle service. Fijn dat ze het ook voor je inpakken.

Prima en snel geleverd

Fijn meegedacht door personeel

vandaag besteld, 2 dagen later bestelling klaar

Makkelijk bestellen en snel in de winkel af te halen. Wordt ook nog als cadeau ingepakt.

Fijne communicatie en afwikkeling

Goede,vriendelijke service

Netjes bericht gekregen toen mijn bestelde boek binnen was gekomen.

Via internet besteld, vlgde dag kunnen afhalen in winkel, vooral ook betalen in winkel vind ik fijn!

Verrassend

Uitstekend dienst: ik verwachtte dat ik mijn bestelde boeken bij een winkel zou moeten ophalen. Ik werd ook gebeld door de winkel, toen het daar was aangekomen. 2 dagen later kreeg ik ze via de brievenbus, zonder daar om te hebben gevraagd ! Verrassend! Leuk!

Fijn bedrijf

Keurig op tijd bezorgd

Slecht!!

Bestelling is nog steeds niet binnen!!!!

Prima maar accepteerde mijn nieuwe wachtwoord niet

Ik gebruikte de letters, cijfers en tekens die volgens Bruna mochten maar toch kon ik het wachtwoord dat ik wilde gebruiken, niet gebruiken.....

Snel, efficiënt en leuke winkelmedewerkers

Zeer goed en snel

Bestelde twee boeken en had deze de volgende dag al thuis. Uitstekende service! Van harte aanbevolen.

Boek besteld de bestelling ging vlot na 3 dagen melding gehad om het boek op te halen goed geregeld Bruna.

Bestelling gewoon achtergelaten bij een inleverpunt

Ik heb een bestelling geplaatst en 2,95 aan bezorgkosten betaald, dat het thuis wordt bezorgd. Wordt het pakket gewoon afgeleverd bij een inleverpunt. Dit noem ik echt wel makkelijk geld incasseren. Echt een tegenvallen. Volgende keer bestel gewoon bij bol.com.

Ik heb mijn boek niet ontvangne

Graag jullie oplossing

Alles heel snel geregeld

Alles ging heel snel, vriendelijk aan de telefoon en mooi ingepakt in de winkel tien ik het op ging halen!!!

Werkt prima.

Snelle en goede service. Lekker makkelijk. Betalen in de winkel vind ik ook prettiger dan vooruit betalen. Jammer dat het filiaal in Hoogvliet is verdwenen. Liep daar toch regelmatig naar binnen om te kijken wat er nieuw was.

Snelle service keurig ingepakt bezorgd

Snel leesplezie

Vandaag besteld en vandaag al ophalen in de winkel. Super service!

Het boek zelf heb ik nog niet gelezen. Het s namelijk een Sinterklaas cadeau.

Prettig contact snelle levering

mooi & snel

Mooie fotos die verlijden tot het uitproberen van nieuwe winterse recepten. Fijn verzameling van alles en nog wat voor elk moment. Snel geleverd.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht