De levering van het boek was wat vertraagd. Ik nam contact op met de servicedesk van Bruna en werd snel en heel goed geïnformeerd.

Het kopen van een e-book ging soepel

In de winkel is het ook altijd fijn om te snuffelen.

Makkelijk te bestellen en te downloaden

Erg fijn te bestellen alert boek die ik.wil

Heel goede service

Heel goede service van Plantage Boekhandel Roermond.

Kan beter

Ik heb het boek 30 mei besteld en het was pas 6 juni in de winkel

Geweldige winkel

Winkel met leuke cadeau artikelen voor jong en oud. Ook altijd wel een mooi boek te vinden. Fijn zo'n winkel in ons dorp te hebben.

Supper handing

Na een belletje kon ik het artikel ophalen. Helemaal goed

Goed en snel

De snelle levering en was een goed boek.

Wordt snel geleverd

+++

+!

Snelle en prima levering

Na eenvoudig bestellen via de duidelijke en overzichtelijke website van Bruna kreeg ik de volgende dag het bestelde boek prima en stevig verpakt door de bezorger geleverd. Duidelijke en volledige informatie rondom de bestelling en de levering per mail van Bruna zelf en van de bezorgdienst. Top dus!

voldoende

doos is te groot voor het boek zodat het boek kan schuiven in de doos kans op schade van het boek . kwam ook later aan dan gepland en paste niet door de brievenbus .maar daar konden jullie niks aan doen vlg mij.

Nvt

Nvt

Leuke site en altijd op tijd geleverd

Gaat altijd goed en snel.

Mijn bestelling is nog steeds goed gegaan.

Mooi boek, maar bezorger DHL niet

Erg blij met het boek. Helaas ging de bezorging via DHL niet vlekkeloos. Zij gaven aan via een melding dat het boek bezorgd was. Maar dat bleek niet het geval. Maar fijn dat Bruna klantenservice erg adequaat en vriendelijk reageerde om het probleem te willen oplossen. Een dag later bleek het boek zonder aankondiging van DHL bij een buurman 5 deuren verderop te liggen. Hij is het komen brengen omdat niemand het bij hem ophaalde. Al met al bezorging was een grote minpunt, maar het boek maakt me weer gelukkig zodra ik het opensla.

Bezorgen duurde bijna 6 dagen

Als je adverteert met vandaag bezorgd, morgen geleverd, moet je dat wel waarmaken.. Aanbieden van cadeaupapiertje zou ik ook doen.

Een fijne winkel met heel vriendelijk personeel

Viia de site besteld en 2 dagen later het boek , kosteloos , in de winkel opgehaald .

Snel

Snelle levering. Alleen had ik graag mijn e-book op mij ereader willen zetten. Het ging echter automatisch naar boeken op mijn iPad. Dit was mij niet duidelijk. En ik kon ook nergens de vraag stellen.

Een week na mijn bestelling is het boek nog steeds niet binnen bij de lokale Bruna

Met het bestellen van een boek en levering bij een Bruna winkel hoopte ik de lokale winkels te steunen. Een week later wel een vriendelijke mail of ik een review wil schrijven, maar helaas nog steeds geen boek!

Snelle levering. Fijn contact met de winkel

50%

Ik wacht nog op Nabokov

uitstekend

Het was even puzzelen maar door te chatten kwam ik snel tot een oplossing dank jullie wel.

Zeer vlot proces van aankoop en levering

Zeer vlot proces Van aankoop en levering

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht