wat een heerlijke makkelijke site

zo opgezocht en zo besteld ging allemaal heel vlot super!!!!!!.

Negatief

We hebben het boek nog steeds niet ontvangen.

Duidelijke bestel methode

Boek was in no time besteld en betaald.

Gratis verzending?

Ik vind dit misleidend. Je kunt het product gratis afhalen. Wij hebben geen Bruna en ben ik dus genoodzaakt het product thuis te laten bezorgen. Op zich niet erg maar misleidend om te adverteren met gratis verzenden.

Prima boekenwinkel

Gebruikersvriendelijke website en genoeg keuze. Logische bestelprocedure.

ik werd niet gebeld en boek werd in de winkel gezet

N.a.v. deze mail 25-11 heb ik naar Bruna gebeld en kreeg een Engels bandje. Vervolgens naar de Bruna gefietst en daar bleek dat boek in de winkel was gezet, omdat ze niet kunnen zien of het door een klant is besteld of door de winkel zelf. Helaas was het boek niet meer in de winkel aanwezig (niet op voorraad) dus werd het opnieuw besteld. De volgende dag 26-11 kreeg ik een telefonisch bericht en heb ik het boek opgehaald. Maar bijna 2 weken na datum bestellen.

Duidelijke site, goed te bestellen en snelle service

Zeer tevreden en snelle service na bestelling. Ook fijn dat het op locatie opgehaald kan worden.

Perfect!

Snel en netjes geleverd!

Ik bestel altijd via de winkel of haal daar de levering op. Een prettige winkel in Dronten

makkelijk

Makkelijk en betaalbaar

Zondermeer in 1 woord geweldig.

Probleemloos bestelling geplaatst en direct al de volgende dag ben ik gebeld dat de bestelling klaar lag in de winkel.

Online e-books besteld

Ging heel eenvoudig. De site werkt prima!

Goede levering

Perfect gegaan met bestelling en levering.

Helemaal top

Kreeg een berichtje toen m'n bestelling in de winkel lag. En in de winkel super geholpen!

Perfecte service.

Alles goed.

Fijne service!

Ik heb het Boek van schrijfster Thi Yen Dong,” De weg” besteld en opgehaald in de winkel. Wat een inspirerend verhaal van deze jonge dame! Ze neemt je mee in haar zware reis op een jonge leeftijd waarna ze in Nederland terecht komt en haar eigen toekomst opbouwt! Ik raad het iedereen aan. Het is een makkelijk boek om te lezen

Site loopt vast

Ondanks goede internet verbinding is de site erg traag. Duurt erg lang voordat pagina is geladen.

Zo blij met dit prachtige boek!

Ik had Lord of the Flies (graphic novel) in het engels besteld, met een geschatte leveringstermijn van twee weken. Het duurde iets langer, maar mooi en netjes afgeleverd.

Goede ervaring

Altijd goede ervaring en altijd een dag later al binnen

Vlotte bezorging.

Makkelijke site

Prima, wel een beetje teleurgesteld

Ik had boeken besteld, en toen bleken deze niet op voorraad te zijn. Mijn geld heb ik gelukkig wel terug gekregen, ik vind het vooral heel jammer dat ik de boeken niet heb kunnen kopen, ik heb mij heel erg verheugd op deze boeken

Snelle bezorging

Helaas een vouw in het kaft

TOP !!! Ultra snel Geleverd

TOP, ga zo door !

Heldere bestel optie, goede communicatie

Heldere bestel optie, goede communicatie. In de winkel aangekomen werd het boek snel gevonden.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht