Snelle levering, mooi ingepakt

Boeken die ik bestel worden snel geleverd. Ik krijg van het filiaal in Dongen altijd een telefoontje wanneer het binnen is gekomen. Daar altijd een vriendelijke ontvangst en cadeaus worden mooi ingepakt.

Snel en netjes bezorgd!

Snel en goed geïnformeerd over de levering.

Makkelijk bestellen via de website, bij het ophalen in de winkel pas betalen. Waarna het ook nog ingepakt wordt mocht dat gewenst zijn.

perfect

De boeken van J D Robb zijn een geschenk voor mijn vrouw, ze heeft alle delen, Daarom kijken we uit naar de volgende Boeke.

Snel, correct en prettig!

Snelle reactie, goede communicatie, snelle levering bij mijn favoriete Bruna in Lunetten.

zeer onduidelijke handleiding kan niets met dit apparaat!

krijg met geen mogelijkheid een enigszins aanvaardbare taal te selecteren! Ook de verkeerde hoes meegestuurd dus ik kan er NIETS mee!

Gewoonweg goed

Meerdere keren hier boeken besteld. Krijg ze zeer snel geleverd en ze zijn vaker ook voordeliger dan bij andere zaken

Bij de grote boekhandels was dit boek niet op hun website te vinden en bij Bruna wel. Het werd ook vlot geleverd

Geweldige webshop

Ik had een boek besteld op donderdag en had hem vrijdagmiddag in handen. En thuis afgeleverd. Dat is de eerste webshop die doet wat ie beloofd.

Prima geleverd

Dag een besteld, de volgende dag op kunnen halen in de winkel

Fenomenaal geschreven!!

Vanaf de eerste regel wordt je het boek ingezogen. De door Windmeijer beschreven karakters zijn weer uitzonderlijk goed. De aandacht voor het verleden alsmede de huidige realiteit zijn weer geweldig in elkaar verweven. Windmeijer blijft een uitzonderlijk bekwame schrijver met oog voor details. Dat het verhaal zich weer op Nederlandse bodem afspeelt geeft er een extra dimensie aan.

Bestellen is eenvoudig, levering is snel en ophalen in de winkel super.

Een goede afhandeling

goede ervaring

heb het als zeer goed ervaren

Alles was Top

Boek online besteld, met de mededeling dat ik het boek in de winkel ophaalde. Werd netjes gebeld door een dame van de winkel dat het boek binnen was. In de winkel vriendelijk en netjes geholpen.

Een prima ervaring

Toen ik vernam dat DHL de bezorger was, was ik er niet op gerust dat de levering op mijn adres zou worden afgeleverd. Dit op basis van eerdere en meerdere ervaringen met DHL. Sommige bezorgers werken liever niet met "flats". Deze bezorger was in ieder geval niet zo. Ik werd op de leveringsdag via de app en mail keurig op hoogte gehouden en het boek werd exact op de gemelde tijd, in een zeer goede verpakking, aan de deur afgeleverd. Complimenten!

Het zijn hele klantvriendelijk, ze helpen met alles, Daarom koop ik af en toe een taart voor ze.

Uitstekende service

Boek online besteld omdat het niet op voorraad was in de winkel, de volgende dag netjes gebeld door de winkel dat het klaar lag om opgehaald te worden.

Het bestellen ging zeer eenvoudig, nette bevestiging en vervolgmail. De volgende werkdag al ontvangen. Netjes verpakt. Compliment!

Gewoon prima

Snel en goed verpakt bezorgd.

I can’t reach out

Hi, I bought the book already from your store in metro station, so I want to cancel and refund the one I ordered from you online. I would recommend the actual store but not the online.

Super snel binnen

Super snel binnen.

Snel en vriendelijk geholpen zonder verzendkosten!

Snel en vriendelijke geholpen zonder verzendkosten!

Vlotte levering en prima service van de Bruna-winkel in Vroomshoop.

Ruim assortiment in de winkel. En prettig personeel die ook online aankopen mooi inpakt.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht