Perfect geholpen in de winkel in Veenendaal

Aardig en kundig personeel in Veenendaal (locatie Veenslag)

Goede prijs en vlotte levering

Boek was er ruim binnen de beloofde tijd.

Ik ben zeer te vreden

Ik heb een boek besteld en was de volgende dag al binnen

Netjes gebeld toen mijn bestelling er was. Heel netjes en vriendelijk geholpen in de winkel

Vlotte levering!

Heel fijn om gebeld te worden als je boek er is!

Ik wilde een Amerikaans boek hebben en kon dat ook via Bruna bestellen. Lokaal winkelen vind ik belangrijk. Na de bestelling kreeg ik meteen de aankoopbevestiging per email. En toen het boek in de winkel was werd ik gewoon gebeld:) Hoe leuk is dat! Veel persoonlijker. Betalen doe je in de winkel als je je bestelling komt halen.

alles op tijd bezorgd; prima verpakte boeken. Voor herhaling vatbaar!

Prima... geen enkele klacht. Keurig afgehandeld.

Fijne service

Regelmatig bestel ik mijn boeken bij de Bruna, pre orderen is ook altijd mogelijk. Zodra mijn boek binnen is wordt ik net gebeld en kan ik in de winkel betalen.

Top.

Heel snelle afhandeling na telefoontje. Kreeg het boek erg mooi ingepakt mee naar huis.

Snel en professioneel geregeld

Fijne ervaring

Meteen na het uitkomen van het boek bezorgd

Als boven

Geweldige boeken gevonden met een (onnodige) omweg op tijd in huis

Voor een verjaardag was ik op zoek naar twee boeken. Door alle winkelsluitingen van andere ketens (Blokker bijv.) wilde ik die boeken het liefst in de winkel kopen. Want dan komt het ten goede aan de omzet van die winkel. Jammer genoeg waren die boeken daar niet op voorraad. Dus hoopte ik dat ik ze in de winkel kon bestellen in de winkel en ervoor kon zorgen dat ze dan bij mij thuis afgeleverd werden. Dat kon niet. Dus ging ik onverrichter zaken naar huis en bestelde de boeken via de website. Ik kreeg een melding van Bruna dat de boeken waren aangeboden aan de verzender en dat ik van de verzender een bericht met het moment van bezorging zou ontvangen. Die heb ik niet ontvangen, maar de boeken waren er precies op tijd! Ik zocht naar de meerwaarde van een keten met winkels. Die heb ik niet gevonden. Toch ga ik de volgende keer gewoon weer naar Bruna. Want ik wil de aanwezigheid van winkels in stand houden. Zeker als het bij een andere digitale leverancier hetzelfde kost. Wat meer aandacht voor de service is echter wel een goed idee!

Zoals beloofd de volgende dag in de brievenbus bezorgd.

Fijne winkel, snelle service

Meerdere keren boeken gekocht of besteld. Altijd een goede service en snelle levering (de volgende dag al) als iets niet op voorraad is. En zeker niet duurder dan bij de bekende online shops. Heel tevreden met deze fijne winkel!

Boek bestelling

Ik had online een boek besteld en op gehaald in de brunawinkel in Wassenaar. Prima service. In Wassenaar werken super aardige dames in de Brunawinkel!!!

Super goeie snelle service

Super goeie snelle service

Prima verlopen

Boek was goed verpakt

Ik had het molboekje 2025 besteld bij Bruna en kreeg netjes een mail dat de bestelling klaarlag. Personeel was uiterst vriendelijk en met een glimlach vertrok ik weer!

Handig om mijn bestelling daar af te halen.

Besteld boek de volgende dag al in de winkel.

Besteld boek de volgende dag al in de winkel. Vriendelijk personeel.

Ging goed

Alleen jammer dat ik van tevoren twee zaken heb gebeld waar allebei de puzzel niet beschikbaar was en zij mij er ook niet op wezen dat je ‘m dan online kon bestellen en hem gratis af kon halen in de winkel. Gelukkig was ik zelf zo slim om toch nog even op jullie site te kijken, maar vind het vrij slordig dat ik daar niet op gewezen ben. Ook aan de telefoon waren ze niet aardig.

Mijn bestelling snel en goed afgehandeld

Het boek wat ik besteld had was er snel en ik werd ook snel gebeld dat het gehaald kon.

Prima behalve achteraf

Veel te veel ge-evalueer. Zo stom!

Zoals altijd goed.

Zie boven.