Altijd goed bij Bruna

Ik ga altijd naar de Bruna winkel in de Middenwaard in Heerhugowaard. De mensen die daar werken zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. De eigenaar is de spil in de zaak en altijd aanwezig. Kortom, een hele fijne zaak!

Snel en vlot

Het boek werd snel bij de bruna bezorgd en netjes en leuk ingepakt!

Bestelde boek was snel bezorgd bij Bruna Borne en service daar is altijd top

Correcte en snelle levering

Klantvriendelijke website

Had een boek besteld en op de aangegeven datum kreeg ik het in huis

Ophalen in winkel vind ik prettig. Dan pas betalen is fijne dienstverlening

Als je iets besteld krijg je altijd een mail wanneer het bezorgt wordt en altijd op tijd. Ik ben heel tevreden met Bruna

Goed gedaan

Goede service.

Prima ervaring. Makkelijk online te bestellen Werd gebeld toen ik het kon afhalen.

Super fijne winkel altijd wel iets leuks om mee te nemen naar huis

Boeken keuzes zijn altijd wel fijn te kiezen komt altijd wel met de juiste boek thuis te komen

Altijd scoren bij Bruna.

Bruna is mijn hofleverancier waar het boeken betreft. Ik lees veel en graag. Mijn boeken lees ik op de e-reader. Bruna heeft altijd de nieuwste uitgaves en ze zijn betaalbaar.

Snelle en vriendelijke dienstverlening

Ik wilde graag een artikel dat niet beschikbaar was bij de Bruna in Gennep. Dat werd binnen een paar dagen geleverd in Gennep en werd mij telefonisch verteld door een vriendelijke medewerkster. Bij het ophalen werd ik ook vriendelijk behandeld. Zeker een aanbeveling.

Topwinkel

Je wordt bij Bruna Muntplein altijd goed en vriendelijk geholpen

Super snelle service

‘ s avonds besteld, volgende dag werd al gebeld dat het binnen was!

Zoals gewoonlijk weer een hele goede service.

Positief

Fijne winkel. Prettig personeel.

Het personeel is bereid om je te helpen en als ze het niet in huis hebben bestellen ze het voor je. Ik kom er graag.

Makkelijk bestellen, levering op tijd/datum, goede service

Bestel/reserveer regelmatig boeken via Bruna.... Leveringen zijn op tijd,......Mocht er een vertraging zijn (bijvoorbeeld vanuit de uitgeverij), dan wordt je netjes op de hoogte gehouden.. Ik ben tevreden, en blijf gebruik maken van Bruna

Helemaal tevreden

Bestelling zeer snel geleverd

Op zaterdag besteld en de volgende week dinsdag al geleverd. Bijzonder tevreden

Eenvoudig en makkelijk te bestellen

Makkelijk & snel

Zoals de titel al aangeeft.... makkelijk & snel

download gekocht boek

Na aankoop en betaling mislukte de download telkens weer. Ook na enkele uren gewacht te hebben.

Besteltijd bleek achteraf veel langer dan ik dacht. Zal ik wel overheen hebben gekeken, maar was niet duidelijk aangegeven. en werd een gratis boekje bij beloofd die tegen de tijd dat ik het boek op kon halen al op was. Dat vond ik jammer. Maar vriendelijk personeel.

Geen mail dat bestelling is aangekomen

Ik heb een bestelling gedaan, maar ik kreeg geen mail van dat hij is bezorgd bij de Bruna.

Niet geleverd

Agenda besteld op internet om bij Bruna filiaal op te halen. Na een week mail gekregen wat ik van service vond. Omdat ze bij Bruna van niets wisten, deze recensie.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht