Besteltijd bleek achteraf veel langer dan ik dacht. Zal ik wel overheen hebben gekeken, maar was niet duidelijk aangegeven. en werd een gratis boekje bij beloofd die tegen de tijd dat ik het boek op kon halen al op was. Dat vond ik jammer. Maar vriendelijk personeel.

Geen mail dat bestelling is aangekomen

Ik heb een bestelling gedaan, maar ik kreeg geen mail van dat hij is bezorgd bij de Bruna.

Niet geleverd

Agenda besteld op internet om bij Bruna filiaal op te halen. Na een week mail gekregen wat ik van service vond. Omdat ze bij Bruna van niets wisten, deze recensie.

e-books makkelijk te downloaden

Het bestellen en downloaden van e-books gaat heel erg makkelijk! In mijn e-readerapp moest ik alleen even de instellingen wijzigen om de plaatjes in het boek goed te zien.

Een snelle levering en een goede site

Ik heb het boek, dat ik cadeau heb gegeven, snel gevonden

prima geregeld

heel eenvoudig. product opgehaald in de winkel. We werden heel goed geholpen.

Wat een drama!!

Boek besteld op 10 oktober en nog steeds "vertraagd" en geen info wanneer het wel komt

Duidelijke site, makkelijk bestellen, goed verpakt en supersnel geleverd

Bekijken, bestellen, leze

Duidelijke site, goede info

Boek snel te vinden & eenvoudig besteld en netjes de dag erop geleverd

TOP

Vlot, correct en voordelig.

Na een paar keer misgegrepen te hebben bij de boekhandel, mijn keus toch maar online besteld. Het boek lag de volgende dag al in de brievenbus en verrassend genoeg zonder bezorgkosten, top!!! Na 4 dagen was het boek, "In mijn voetsporen" van Sarah Meuleman helaas al uit, maar absoluut de moeite waard.

Top snelle service!!

De Bruna staat altijd voor ons klaar en super snelle levering. Top winkel!

Hele fijne winkel wordt goed geholpen

Snel en netjes op tijd bezorgd

Boek werd binnen een dag bezorgd en alles zag er netjes uit.

Alles zo als ik verwachtte

Makkelijk

kon eindelijk mijn vvv bon inzetten! erg blij mee. snel geleverd ook.

ebook eenvoudig kunnen bestellen, betalen en downloaden

Snel, sneller, het snelst en niet duur!

Fantastisch, voor herhaling vatbaar!

Snelle verzending en heldere webshop.

Gewoon goed

Duidelijk en makkelijk te bestellen

Ebook

Besteld en direct in je mailbox

Plezierig contact

De bestelling was aangekondigd maar nier bezorgd bij de afgesproken Brunawinkel in Sittard. Het personeel ging er achteraan en belde om mij te laten weten dat er iets mis was gegaan. Na overleg zou het boek opnieuw besteld worden. Dezelfde middag kreeg ik opnieuw een telefoontje: het boek was alsnog bezorgd. Bij het ophalen in de winkel ontstond een leuk contact waar mij de situatie werd uitgelegd. Hele fijne service.

Boeken arriveerden op tijd, afhandeling in de winkel vlot. Dank.

boeken eenvoudig aankopen

ik koop graag e boeken omdat mijn boekenkast vol is. dit keer is het helemaal goed gegaan qua aankoop en downloaden.

Topp

Super snelle levering!!