Topp

Super snelle levering!!

Top, prima service

Bestellen gaat eenvoudig en afhalen in de plaatselijke Bruna winkel.

Bestelde boeken snel in de winkel

Ik had twee boeken besteld op internet. Die lagen snel in de winkel, ik werd toen opgebeld. In de winkel afgerekend. Alles in orde.

Binnen 1 minuut geregeld en boek binnen

Zo bestellen zo afgeleverd en lezen geblazen .

Snelle bezorging

Zeer snelle bezorging!

Doe dit voor de 1e keer, heb vertrouwen in Bruna

Hallo, er is iets misgegaan want ik heb nu 2x dezelfde boeken besteld. kreeg bij de eerste bestelling, de melding dat er iets fout was gegaan. Vandaar dat ik het opnieuw heb ingevuld, naderhand kreeg ik een e-mail met vermelding bedankt voor 2x bestellen, dit moet 1x 2 boeken zijn. Groet Peter e-mail adres: [email protected]

heel vriendelijk

heel klantvriendelijke

Snelle levering, overzichtelijke website,

Snel en gemakkelijk navigeren op de website

Nadat ik een cadeaukaart had ontvangen van een andere organisatie, mocht ik bij Bruna gaan "shoppen". Dit was voor mij heel eenvoudig. Bedoelde artikel snel gevonden en bij het afrekenen de code van de cadeaukaart ingevuld. Super eenvoudig.

Blij mee

Uitstekende klantenservice

Wij hadden drie boeken besteld voor de kleinkinderen. Bij levering was 1 boek beschadigd door bezorging DHL. Boeken lagen vrij los in doos en 1 boek had een papieren omslag die stuk was gegaan. Er werd gelijk een nieuw boek toegestuurd en die was de andere dag in huis. Het beschadigde boek is gratis terug gestuurd. Top service

Snel en goed

Fijn dat er gebeld wordt als bestelling binnen is. Meerdere keren zelfs omdat ik niet meteen kon opnemen

Lukt niet

Zou 10% korting krijgen via anwb kaart niet gelukt bestelling mag geannuleerd worden

Het digitale boek was gemakkelijk te installeren

Het is altijd goed bij Bruna

Prima boeken, service kan beter

Boeken besteld, mail gekregen van Bruna dat m’n boeken verstuurd gaan worden naar de winkel. Vervolgens ben ik gebeld door de winkel, was niet in staat op te nemen. Er werd niets ingesproken, geen sms of mail dat m’n boeken aangekomen zijn. Na een paar dagen naar de winkel gegaan. Boeken lagen er. Is nu al de tweede keer dat dit gebeurd is. Tot voor kort ging het altijd vlekkeloos. Hopelijk keert de goede service terug.

Prima service, snelle levering

De bestelling doen ging gemakkelijk. Duidelijke mail en levering volgens afspraak.

Lekker snel

Vandaag ebook gekocht en binnen een paar tellen na afrekenen stond deze al klaar om te downloaden. Goed geregeld, Bruna!

Vriendelijk

Bestelling gedaan, snel en vriendelijk afgehandeld

Super snelle levering

‘s avonds besteld en de volgende dag al in huis en keurig verpakt

Goede service en correcte levering

Zeer prettig, ik wilde graag een bon en die was dezelfde dag nog geregeld

Het is gemakkelijk een boek te bestellen op de website. De levertijd was sneller dan aangegeven (vast aangepast vanwege decemberdrukte, maar dat valt dus erg mee). Ook fijn dat je kunt kiezen om je boek in de winkel af te halen: dat scheelt verzendkosten, en je ondersteunt op deze manier je lokale boekhandel.

Hoekje boek beschadigd, verder erg tevreden.

Ik ben erg tevreden over de snelheid waarmee ik het boek heb gekregen. Alleen een hoekje van het boek was beschadigd. De hoekjes misschien iets beter beschermen, daar het in de brievenbus gegooid wordt.

Snel besteld, snel in huis, vriendelijk personeel.

Makkelijk en snel besteld via de website, betalen in de winkel. Snel binnen bij Bruna Velserbroek. Werd netjes gebeld en vriendelijk personeel.

Geen levering en info

Ik ben ontevreden omdat ik geen info en geen levering heb gehad tot nu tor

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht