Goede en correcte bezorging

Online bestellen en toch een winkel

Fijn om boek online te kunnen bestellen en in winkel afrekenen (met cadeaubon). Scheelt ook weer een pakketje thuis.

Boek besteld en deze twee dagen later al ontvangen.

Goed geïnformeerd over de bestelstatus van mijn boek.

Hele goede ervaring!

Altijd prima service

Bestelde boeken komen altijd netjes en op tijd binnen

Vlotte levering

Vlotte levering van een boek dat in de winkel niet op voorraad was. Het is een vrij specifiek onderwerp, ik vermoed dat het in de meeste boekenwinkels niet op voorraad zal zijn. Ik ben gebeld toen het in de winkel was aangekomen. Had wat mij betreft ook per mail gekund.

Uiteindelijk goed

De levering van mijn bestelde boek duurde best lang. Naar mijn idee had dit sneller gekund.

Super snelle service

Niets aan de titel toe te voegen.

Wederom een prettige ervaring gehad met het bestellen bij Bruna.

Zoals eigenlijk altijd was het bestellen erg simpel, verliep de levering soepel en werd ik netjes gebeld op het moment dat mijn bestelling aangekomen was in de winkel.

Uitstekende bestelling

Bestelling op voorhand geplaatst en betaald. Levering zou pas weken later plaatsvinden, omdat boek nog niet uit was. Prima op tijd netjes in de brievenbus ontvangen. Top!

keurig netjes geholpen.

mijn bestelling bij Bruna is keurig verlopen,in de winkel de boekjes afgehaald en deze werden keurig netjes in kerstpapier verpakt,het zag er heel feestelijk uit.ik ben heel tevreden.

Vriendelijk en zeer behulpzaam!

Bestellingen worden snel afgewerkt. Accuraat door de klant te bellen en heel vriendelijk bij contact. Prima winkel

Alles klopt!

Aanrader om boeken te bestellen!

Levertijd zoals aangegeven. Goede degelijke verpakking. Alleen jammer dat sommige boeken 19.95 euro kosten waardoor je op 5 cent na gratis levering zou hebben. Voor mij een reden om dat specifieke boek niet los te bestellen. En vaak is er op dat moment niks anders dat ik wil bestellen.

Altijd een warm welkom

De Bruna in Dronten heeft veel vaste medewerkers die ook echt het gezicht van de winkel zijn. Altijd vriendelijk, laagdrempelig en prettig in de omgang. Ik vind het een duidelijk ingerichte winkel en kom er graag. Al is het maar voor een postzegel, echt altijd even vriendelijk!

Snel en keurig

Gewoon goed geïnformeerd en snelle levering.

Vriendelijk en fijn dat het snel binnen is

Mooi boek snel en goed geleverd

Besteld, ontvangen. Meer moet dat niet zijn. Goede service, vriendelijk personeel

Leuk product. Snelle levering.

Erg leuk product. Weer eens iets anders dan een gewoon puzzelboek. Ook snel en keurig geleverd.

Helemaal prima,

Ze belde me toen ik nog op vakantie was. En ik ben volgens afspraak het boek komen ophalen. Ze hebben het ook nog als cadeautje voor me ingepakt. Helemaal goed.

Heel snel en ontzettend blij mee!

Goed verpakt en erg snel in huis.

Fantastische keten van boekwinkels

Boekje besteld en was de volgende dag al aanwezig in mijn lokale boekhandel. Lekker even de stad in, praatje gemaakt met de aardige medewerker.

Prima, aardig personeel!

Makkelijk besteld en afgerekend in de winkel. Aardige medewerkers en ingepakt in leuk cadeaupapier

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht