Boek besteld, snel al een reactie dat het klaarligt en afgehaald. Prima!

Super goede service

Super goede service. Boeken waren snel af te halen.

Veel boeken uit voorraad leverbaar en snelle levering

Goed geholpen. Mooi ingepakt.

Na online bestelling in de winkel opgehaald. Goede communicatie over levering.

super

snel

Met de Bruna online fantastisch!!!

Zoals eerder aangegeven geweldig, ben naar online overgestapt omdat ik bij de Bruna in Nootdorp (Lange baan 22 24 2632 GC) meerdere malen geweldig beledigd ben. Terwijl ik zeker iedere week minimaal voor €25 uitgaf. dus daar gelden die sterren absoluut niet voor.

Netjes en vriendelijk geholpen.

Zie boven

erg goed geholpen

Ik wilde het boek dat ik had besteld betalen met oude, papieren boekenbonnen. Het personeel in het filiaal in Westerkoog waar ik het boek kwam ophalen heeft uitgezocht hoe dit gedaan moest worden. En na even wachten kon ik inderdaad met mijn boek naar huis en met het restant van mijn oude boekenbon op een modern plastic pasje. Super.

Overzichtelijk met diverse categorieën. Prima service

Webshop?

Het boek dat ik bestelde kon niet geleverd worden. Dit werd keurig gemeld. Echter geen datum waarop ik het zou kunnen verwachten. Verder is er geen factuur opgemaakt en verzonden. Dat vind ik jammer.

Geweldig goeie klantenservice

Ik vind de Bruna-winkel in Uden/Maashorst een geweldige winkel met personeel met heel veel kennis en heel klantvriendelijk op elk gebied!!!

Snelle levering, alles volgens afspraak !

uitermate positief en maak de volgende keer weer graag gebruik van Bruna

Duurde precies het aantal gegeven weken.

Besteld in het weekend. Dinsdag bezorgd. Klasse!!

Goed en netjes afgeleverd

Niet lang op mijn bestelling moeten wachten, duidelijk via de mail laten weten wanneer deze geleverd zou worden. En ook nog brievenbus levering is goed gegaan. Paste gelukkig net door de bus. Netjes en goed geleverd.

Uitgebreid assortiment en alles zeer snel verzonden.

Ik heb 10 boeken besteld van Linda van Rijn. De betaling ging zeer gemakkelijk. Ik kreeg onmiddellijk een bevestiging dat de betaling was voldaan en dat de bestelling gereed gemaakt werd. Het pakket werd binnen twee dagen geleverd. Super!

Blij verrast

Het GvL leek overal uitverkocht maar bij Bruna was de nieuwste druk gewoon te koop en lag na één dag keurig in mijn brievenbus. Ik ben er blij mee!

Geen zakelijke klanten?

Bij t afleveradres is op geen enkele manier een bedrijf toe te voegen. Zelfs nog gebeld met de klantenservice. “Ja, daar zijn we nog mee bezig”. Ongelooflijk. Van een bedrijf als Bruna. Hoe moeilijk is het om een veld toe voegen in de back-end. Is toch geen ondernemerschap! Heb ook nog geen factuur ontvangen van mijn gekochte boek. Moet ik dan morgen weer met jullie over bellen …

Snelle levering maar kapotte gescheurde verpakking

Snel bezorgd. Maar de verpakking van het boek was door midden gescheurd. Gelukkig was het boek heel.

Uitstekende levering. Jammer dat ik het pakje moeilijk uit mijn postbus kon krijgen. Doos van de verpakking was eigenlijk te groot

Goed geregeld.

Redelijk

Jammer dat het niet tegelijk bezorgd is en dat er niet via mail verzorgd maar telefonisch terwijl ik doof ben.

Goede website en snelle levering.

Duidelijke website en vlot geleverd. Zeer tevreden.

Hele fijne winkel

Een boek bestellen of een puzzelboek of een pen, ik loop binnen bij Bruna, Schouwburgring. Vriendelijk personeel, en altijd behulpzaam indien nodig. Ik kom graag bij Bruna.

Snel en vriendelijke

Fijn dat Bruna bestaat! Toch nostalgie, blijven bestaan!

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht