Boek besteld volgende dag werd ik gebeld boek was er al. Dus een heel snelle levering,fijne Bruna winkel met vriendelijk personeel.

Fijne winkel

Fijne winkel op het Belgie plein in Amsterdam met zeer vriendelijk personeel

Service gericht winkel

Ik had een boek besteld, ik had deze snel binnen

werkt prima

het zoeken naar de boeken ging heel makkelijk

Makkelijke website, vlotte levering, prima geregeld!

Het boek dat ik bestelde kwam pas een week later op 1 november uit. Op 1 november kreeg ik bericht, een dag later had ik het in huis. Perfect!

Zeer snelle levering

Ik bestelde een boek de andere dag in huis en zeer zorgvuldig verpakt. Compliment.

Besteld en bezorgd geen enkel commentaar nodig.

Nog steeds niet ontvangen

Ik heb mijn pakket nog niet en ook geen update o tvanve

Boeken op voorraad en snel geleverd

gaat altijd goed

nu weer even wachten op volgende bestelling, dus overmorgen vast wederom blij!!!

Snel en goed binnen gekregen

snelheid bezorging prima! had wel kleiner verpakt kunnen worden.. brievenbuspost

Netjes gebeld dat de bestelling binnen was

Didn't receive a free book

The shop assistant said that they are ended. But there were no email communication about it

Goed geholpen door de medewerker van Bruna.

Prettig personeel, besteld boek was heel snel op te halen

Internetverkop slecht georganiseerd

Via website kalender besteld om deze op te halen in bruna winkel, dan krijg je na een aantal dagen bericht dat hij niet leverbaar is momenteel.waarom zet je dat niet meteen op de website want dan zoek ik veredet waar de kalender wel leverbaar is, dan hoor je niks meer dus na ruim een week maar eens bij de bruna vestiging navragen, blijken die niet gezien te hebben dat het een reservering was dus mij nooit op de hoogte gesteld en ze hadden hem gewoon in de winkel gezet voor de verkoop

Keurig verpakt en snel geleverd!

De bestelling werd snel en keurig geleverd op een manier die ikzelf mocht bepalen.

Lekker makkelijk met een kop koffie een keus maken.

Geen op en/of aanmerkingen

Alles ging naar wens. Zo doorgaan!

Prima werkbare site

Fijn om te zien of een artikel op voorraad is in een filiaal. Bestelling volgende dag in huis.

Toch alles aanwezig

Bij aflevering tegen de voordeur, was het pakket deels open. Bij controle bleek de inhoud wel compleet en onbeschadigd.

makkelijk en vlot geregeld

je hoeft niet op een bezorger te wachten en het cadeau wordt nog netjes ingepakt, TOP

keurig bezorgt

Helemaal tevreden

Snel en makkelijk kunnen bestellen en snel in huis

Beter kan t niet !!

Hondiuslaan 44