Prettige website, duidelijke communicatie en tijdige levering.

Duidelijk op de hoogte gebracht dat kalender later komt dan afgesproken datum. Klopt Der blaue Reiter is nu aanwezig!

de keuze is reuze

Er zijn veel online handels die boeken verkopen, maar Bruna is toch wel mijn favoriete site. Waar het mij om draait zijn e-books en die keuze is geweldig.

Bestelling van een E-book makkelijk en snel

Door in te loggen bij Bruna en aan geven welk boek je wilt is deze snel gevonden, besteld, betaald en kan je deze direct downloaden. Makkelijk en snel.

Snelle correcte levering

Heel tevreden

Duidelijk en snel

Ik heb een boek gereserveerd maanden terug al! Je krijgt een bevestiging in de mail dat je bestelling/reservering goed is binnen gekomen en dat je wanneer het zover is een nieuwe mail krijgt dat je bestelling onderweg is. Dit is gebeurd! Ook stond in de 2e mail dat als je bestelling aankomt in de gekozen winkel dat je gemaild of gebeld zou worden! Die zelfde dag had ik om kwart over 1 een telefoontje en een uur later een erg blij kind! Zeker aan te raden !!

Snelle levering, aardig personeel in de Brunawinkel

Ik had 2 boeken besteld - die werden snel geleverd. Ik werd erover gebeld dat ze waren aangekomen in het Bruna filiaal bij mij in de buurt. Aardige mensen die mij daar hebben geholpen

Super snelle levering boek.

Bij de bestelling werd er aangegeven dat het 2 tot 4 werkdagen zou duren. 'S-avonds om 22:30 besteld en de volgende middag lag mijn boek al klaar bij de Bruna Anklaar.

Judith van Bruna Heiloo

Judith Kriele heeft mij supergoed geadviseerd. Ik ben erg blij met haar vakkundige kijk in boekenland. Echt een kanjer en ik kom graag volgende keer weer om mij te laten adviseren!

een kanjer van een klein boek

Amsterdam in 1275 laat zien waar ik zelf ook vandaan kom

Niet goed

Probleem met de wepsait gehad een uur gewacht toen ging het wel goed

Duidelijke website, verzending matig

Pakket niet goed dichtgeplakt waardoor een deel van de inhoud ontbrak. (Reeds via whatsapp gemeld)

Vriendelijk en snel

De bestelling ging prima en snel, ik werd gebeld toen het Engelse boek er was en trof bij het ophalen hele vriendelijke mensen.

Super snelle levering!

Perfecte communicatie en snelle levering.

Supersnel

Fantastische en snelle service.

Snel besteld en snel en netjes bezorgd.

Makkelijk besteld en snel in de winkel geleverd

De bestelling ging makkelijk en het boek werd snel geleverd in de winkel, de winkel nam ook snel contact op. Prima geregeld!

Snelle service, goed product

Ruim een week eerder dan verwacht kreeg ik een boekenserie binnen die nergens anders binnen Nederland verkrijgbaar is. Wat een toppers!

uitstekend

Snelle levering en uitstekend personeel

Fijne winkel, prettig personeel

Zoals gebruikelijk werd ik snel en vakkundig geholpen door de mensen van Bruna. Een hele prettige uitgebreide winkel en wat niet op voorraad is wordt acuut voor je besteld.

Vriendelijke mensen!

Heb m’n pakketje opgehaald bij m’n gekozen pakketpunt. Ging heel soepel en service was erg snel!

Super gemakkelijk bij Bruna

Erg gemakkelijk om e-books aan te kopen en te downloaden! Vroeger moest iemand me helpen! Maar bij Bruna is het super gemakkelijk!

Slecht

Ik had begin september boeken besteld, deze zijn afgelopen week aangekomen. Zo’n 6 weken later. De communicatie was slecht. Als ik geweten had dat de levertijd zo lang was geweest, had ik ze nooit besteld.

Mooi aanbod, snelle levering

Bruna heeft online een royaal, actueel aanbod van boeken. En na bestelling heb je je boek snel in huis en kun je lekker lezen.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht