Snelle levering en keurig verpakt van 2 mooie boeken!

Snelle levering en keurig verpakt van 2 mooie boeken!

duur boek zonder bescherming in dun doosje

Ik was behoorlijk geschokt over de bezorging van mijn boek van €60 in een heel erg dun doosje. Het doosje was groter dan het boek waardoor het vrij heen en weer kon schuiven , boek was niet gesealed en vertoonde dan ook tekenen van vocht. Volgende keer maar een andere boekwinkel, want dit vind ik echt niet kunnen.

Servicegerichte benadering

Helaas was het product niet, wat ik dacht. Er is geen probleem gemaakt op mijn verzoek het product dan te retourneren. Dank voor de service!!! Dat is erg helpend en motiveert om de volgende keer nóg meer op te letten of het product voldoet, en tegelijk extra werk voor jullie te besparen.

Veel te lang gewacht

Ik heb 12 augustus een boek besteld bij Bruna. Deze zou een levertijd hebben van 2-4 weken. Ik heb maar liefst 3x een mail gehad dat hij eerder zou komen. Toen een mail dat hij niet meer verkocht werd en ik maar moest afwachten. Wekenlang niks gehoord dus toen ben ik zelf maar bij de winkel gaan vragen. Die zeiden dat ik moest afwachten. Uiteindelijk daar nog 2x terug geweest. Werd elke keer wel vriendelijk geholpen en bij de laatste keer hadden ze me vooraan de lijst gezet. Uiteindelijk eind oktober mijn boek kunnen ophalen. Zeer slechte communicatie vanuit Bruna, maar toch nog twee stereen vanwege het personeel in Bruna Enschede Klanderij.

Snel en goed bezorgd!!

Het bestelde boek is geleverd zoals aangekondigd op jullie website, dus duidelijk een juiste informatie. Dank u wel!

Goede en snelle service

Ik had een boek besteld en de volgende dag kreeg ik een telefoontje dat ik het kon halen in een door mij geselecteerde Bruna.

Jammer dat ik dan de levering achter de prullenbak aan de straat moet vinden !!

Zie bovenstaande zin.

Prima ervaring,vlotte levering

Het boek een maand voor presentatie in bezit

Wat fijn dat het boek via een pre-order zo snel bezorgd is! Een maand voor de officiële presentatie door de uitgever. Nu kan ik mij al “inlezen” voor er ook maar recensies zijn verschenen.

Goede communicatie/respons en vlotte levering via DHL

Zie bovenstaande reaktie.

Prima service.

Makkelijk online op te zoeken en te bestellen. Ook boekenbon makkelijk inwisselbaar.

Snel

Vlot verstuurd

Superhandig

Het is superhandig om e books te bestellen bij bruna, bestellen ,betalen, lezen. Gemak dient de mens

Mooie boeken snelle levering

Geweldig goed

Veel keus, snelle levering.

Nogmaals prima!

Geweldige niet verwachte service op mijn vraag

Iets teruggebracht en dit werd uitstekend opgelost

Snelle levering, maar met een verbeterpunt

Op zaterdag een boek besteld, met aflevering in de plaatselijke Bruna-vestiging. Werd daar op dinsdag bezorgd, met betaling in de winkel. Het was echter een vrij duur boek (ca. 60 euro), en dan verwacht je toch wel dat het boek minstens geseald is. Dat was het helaas niet, en dat valt mij vaker op bij bestellingen die ik in de Bruna-winkel ophaal. Ik weet niet of de winkelier een eventuele verpakking altijd verwijdert, maar de verpakking had ik wat beter verwacht.

Heel goed.

Netjes verpakt.

is goed

is heel goed

Goede ervaring

Vlotte en attente behandeling van het gevraagde

Behulpzaam, efficiënt en vriendelijk

vriendelijk en behulpzaam personeel

supersnel geregeld

Mijn E book is supersnel gedownload. Ik kon het direct op mijn E reader zetten.

Zeer goede winkel

Bruna is een uitstekende winkel met een ruime sortering boeken, kantoorartikelen, kaarten etc. Wat niet in de winkel.ligt, is in de webshop gemakkelijk besteld en razendsnel geleverd.

Laat in de avond besteld, volgende ochtend in huis.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht