Efficiënt en transparant

Efficient

Makkelijk te bestellen en snelle levering!

Zie bovenstaande

Goede ervaring gehad, super snelle levering.

Top geregeld

Top Geregeld

Superfijne winkel en zeer vriendelijk personeel

De winkel is goed uitgerust met een mooi assortiment boeken en meer. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Zeer fijne winkel waar ik graag (en vaak) kom.

snelle service

boek online besteld, keurig gebeld toen boek binnen was.

Het was bijna perfect

Volgens de opdruk voor de besteller was het geschikt voor de brievenbus , doch de verpakking was 12 cm langer dan het boek en gelukkig is het boek onbeschadigd gebleven maar de doos was er wel met kracht ingeschoven en dus ook beschadigd. Eigenlijk had het een belstuk moeten zijn, oftewel aanbellen bij de bewoners. Tip, neem voortaan een verpakking die iets kleiner is want het boek is al een vrij standaard formaat. Dit gebruikte formaat was meer bestemd voor een lange kalender.

Snel

Snel, juist en behulpzaam

Geleverd zoals op de site vermeld.

Boeken besteld, goed communicatie vanuit Bruna en door geweldig personeel voor mij in cadeauverpakking gedaan.

Prima en snel

Mijn boek Dance de Macabre van Paul van Loon zou eerst een dag later dan de geplande datum komen, maar kwam toch eerder. Werd netjes gebeld en bij het ophalen was de betreffende mevrouw erg aardig en vriendelijk. Super. Gezin blij met het boek

het was goed en duidelijk.

en het is allemaal goed en vlekkeloos geregeld. prima zo

Producten netjes verpakt op tijd aangekomen

Nvt

Positief.

Plezierige, simpele en accurate wijze

Zie boven

Een vriendelijke medewerkster van Bruna belt altijd meteen als de bestelling daar is ontvangen. En ik jan dan meteen ophalen. Top!

Goed verpakt

Zeer content met Bruna. De boeken worden netjes verpakt en komen zonder beschadigen aan, snelle levering en laten op tijd weten als er iets vertraagd is

Tijdige bezorging bij de plaatselijke boekhandel

Het boek werd op tijd bezorgd in mijn woonplaats zoals verwacht.

Alles verliep zeer klantvriendelijk

Netjes

Op tijd verzonden (bezorging door PostNL daarentegen een dag te laat). Verder in goede staat aangekomen zonder beschadigingen.

Goede en snelle levering ebook en ruime keuze

Goede snelle levering van ebook en ruime keuze

Handige website. Veel.keuze en makkelijk boek op ereader kunnen zetten.

Geweldige en snelle levering

Top zaak en handig laten bezorgen in de winkel

Prima service en afspraak is afspraak.

Prima Boek keurig op tijd geleverd. Dit boek had een kortingsactie. En ik betaalde met een boekenbon. Een perfecte financiële afwikkeling, waarbij de site heel helder en duidelijk was over het nog bij te betalen bedrag. En levering conform afspraak. Zeer tevreden.

Netjes en beleefd

Snel en optijd geleverd. Alleen goede e-mail versturen want boek dag eerder geleverd dan aangepaste datum

Geen volgende dag in huis

De belofte: nú bestellen is morgen in huis. Dat werd uiteindelijk vier dagen. Belofte maakt schuld. En dan is druk, druk, druk geen excuus. Verder keurig verpakt, leuk cadeau voor mijn kleinzoon

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht