Goe

Mooi boek en snel bezorgd

Vriendelijk,goede service

Leuke en vriendelijke werknemers.

supersnelle levering van mijn bestelling

ik heb een boek besteld .dit was al binnen een paar dagen binnen in de winkel .ik kreeg netjes een mail dat ik mijn bestelling op kon halen

Mijn bestelling ging helemaal super, Dank jullie wel

Snel en goed

Het ebook werd meteen en zonder problemen naar mijn mail gestuurd

levering was verschrikkelijk

ik heb een agenda van de hobbit besteld begin september waarbij aangegeven stond dat deze binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. ik heb 4x een mail gehad dat die vertraagd was om vervolgens in de 4e mail een melding te krijgen dat ze überhaupt niet wisten wanneer de agenda geleverd zou worden. Na contact te hebben gehad met de helpdesk kreeg ik 1,5 week later een mail dat de agenda zo snel mogelijk bezorgd zou worden. Dit is toen ook gebeurd maar de manier waarop de levering gegaan is vind ik niet normaal. De agenda zelf is verder in goede staat en heel fijn om te gebruiken door de notitie pagina

Gemakkelijk te bestellen

Diverse e-books besteld. Gemakkelijke website en bestelproces. Direct weer mijn favoriete schrijvers gevonden en een aantal boeken gekocht voor veel leesplezier.

Zeer tevreden over mijn bestelling!

Goede ervaring met Bruna

Heel handig om boeken te bestellen

geen commentaar

pakket met boek niet ontvangen.

Boek zou gisteren bezorgd worden met DHL, Ik kreeg bericht dat ze binnen 15 minuten voor de deur zouden staan. na 15 minuten kreeg ik een bericht dat het pakket was afgeleverd. (Niet dus) en bij verder onderzoek las ik dat het pakket was teruggestuurd naar de verzender (bruna). Kortom ..... Misschien kunt u er voor zorgen dat ik mijn boek op korte termijn krijg. het dhl verzendnummer was JVGL059920607168644456 en overige info: Je bestelling Ordernummer: 0131216505 Besteldatum: 27-09-2024 Klantnummer: 302049467 Ik hoor graag van u Mvg, Toine Cornelissen [email protected]

Ik mis de factuur

Het zou erg handig zijn de factuur als bijlage mee te sturen nu mort ik als klant allerlei trucjes uithalen om screenshots te maken en deze weer af te drukken.

Omdat het een Ebook betreft, gaat het supersnel,word gelijk naar je gemaild en downloaden maar,klaar.

Makkelijk te vinden en te bestellen

De eerste keer. Super.

Gemakkelijk en duidelijk

Als hierboven

Fijne winkel, klantvriendelijk!

De fysieke winkel in Bennekom is mijn favoriete winkel voor boeken, cadeautjes en knutselspullen voor tekenen en schilderen. Altijd vriendelijk en meedenkend. Online is de ervaring ook goed. Ik bestel vaak online en laat dat dan afleveren in de winkel zodat ik het daar kan ophalen. Snelle levering, helemaal super!

Snelle verwerking!

Grandioos!

Vlotte levering. Ik werd goed geïnformeerd!

Slechte communicatie over bezorging

Met de zin "vandaag besteld, morgen in huis" is toch wel erg optimistisch gesteld door Bruna bij de bestelling van mijn boek. Uw bestelling is doorgegeven aan DHL werd gesteld door Bruna. Helaas bleef het daar 2 dagen bij!!!! Deze status veranderde 2 dagen niet, jammer voor mij. Na verschillende contacten met de chatdienst bood Bruna uiteindelijk aan om mijn boek opnieuw te versturen. Op dag 3 stond plotseling PostNl aan de deur met mijn boek. Vooraf ook niets vernomen van deze bezorgdienst!! Er is iets mis met de communicatie van de bezorgdienst intern bij Bruna. Ik moet eerlijk vertellen dat ik al jaren mijn boeken bestel bij Bruna en er is nog nooit iets fout gegaan.

Bestelling ging vreemd

Bestelling verdween ineens uit de winkelmand. Opnieuw besteld, nu krijg ik twee keer mail dat ik heb besteld. Ging vreemd. Ga er van uit dat ik de gesigneerde versie van somewhere else kan afhalen bij Bruna dierenriem straat groningen. Sonja telgen.

Boeken in goede staat en snel ontvangen!

snel en eenvoudig bestellen

Het ging gemakkelijk en snel om het 1e een boek voor mijn e-reader te bestellen.

Het bestelde boek kon ik de volgende ophalen. Ik kreeg daarover keurig een telefoontje.

Prima gegaan.

Binnen een dag gekregen.