Snelle levering, duidelijke site

Online besteld en de volgende dag afgehaald in een winkel van mijn keuze, op een moment dat mij uitkwam. Superservice.

e-book besteld: was binnen enkele minuten klaar voor download!

zie boven

Hele fijne Bruna!

Fijne Bruna met behulpzame medewerkers! Boeken via de website besteld en laten bezorgen in de winkel. Volgende dag al kunnen ophalen. Ook het aanbod spelletjes is erg goed dus voor een klein cadeautje ook erg handig!

Snel thuis zonder issues

Geen issues s'avonds besteld en volgende dag in huis

Binnen 24 mijn bestelling in de brievenbus.

Zeer correcte levering.

Snelle levering, pakket netjes en korrelt afgeleverd

Online besteld boek kon ik de volgende dag al in de Bruna-winkel afhalen. Wat ik ook wel aangenaam vond, was dat ik pas bij de ontvangst in de winkel het boek hoefde te betalen!

Snel, safe en simpel

Voor het eerst iets online besteld op de website met levering via een winkel. Super op de hoogte gehouden van elke stap in de levering t/m het ophalen en betalen in de winkel. Dikke pluim en voor herhaling vatbaar.

Voor 23 uur besteld

Voor 23 uur besteld volgende dag bezorgt....... toch ? Niet dus vreemd vanwaar deze beloften? Misleiding ?

Uitstekend!

Het enige onduidelijke was waar ik af kon rekenen (in de winkel dus), maar verder alles duidelijk en prima afwikkeling, ga zo door!

snel en makkelijk besteld met aankoopadvies. snel geleverd

snel en makkelijk besteld met aankoopadvies. snel geleverd

Prima site handig un gebruik

Gewoon prima, duidelijke site en gemakkelijk te bestellen.

Nog steeds niets ontvangen, ben dus niet blij!

Nog steeds geen digi boek ontvangen, Ik heb betaald, dat is ook zichtbaar, maar geen boek.

Online bestelling perfect verlopen

Online bestelling perfect verlopen, telefoontje (BE nr) en mail dat de bestelling klaarlag, heel fijn!

Bestellen ging vlot en ook de levering in de winkel. Ik koos voor levering in de winkel, zodat we de winkels in de stad blijven behouden en dat ik ook met contant geld kan betalen.

Prima winkel

Snel en gemakkelijke download. Geen problemen. De nieuwste boeken voorradig.

zeer behulpzame medewerkers

De medewerkers denken mee en adviseren prima. Is een bestelling binnen dan word via de mail of telefonisch contact opgenomen. Goede service!

Waardeloos

Eerst wordt aangegeven dat het boek binnen een paar dagen geleverd wordt. Fijn want het was voor een kado. Op de dag dat ik het boek verwacht krijg ik een mail met levertijd onbekend. Dan kun je dus gaan bellen met de klantenservice. Zij geeft aan dat ik niet meer kan annuleren omdat ik waarschijnlijk een geautomatiseerde mail heb ontvangen. Aangegeven dat ik toch wil annuleren omdat het boek sowieso te laat komt. Annulering wordt echter maar niet verwerkt en blijft op in behandeling staan. Wéér contact opgenomen. Duurt 7 werkdagen voordat ik mijn geld terug heb. Dit is dus echt de laatste keer dat ik via Bruna heb besteld. Bij Bol.com snappen ze tenminste wel wat klantenservice betekend. Triest!

perfecte dienstverlening

Perfecte dienstverlening, leuk personeel, check op bestelling i.v.m. aantal op zelfde boekbestelling. je wordt gebeld als de bestelling kan worden opgehaald. helemaal top.

Prima verzorgd!

In eerste instantie bleek er maar 1 boek in de verpakking te zitten, maar na een telefoontje naar Bruna bleek het andere boek door Post.nl bezorgd te zijn en het eerste door DHL! Dat was wel even verwarrend!

Nagedacht

Kalender van Ansterdam opgehaald in filiaal Almere Muziekwijk. Was paar dagen na berichtgeving. Ze wist direct welke bestelling voor mij was, want laatste voorgeorderde zending. Of ik ook interesse had in boek over Amsterdam in beetje zelfde stijl. Hierdoor merkte ik dat ze thema hadden opgebouwd rondom de kalender die daarvoor niet op voorraad was. Lekker commercieel, goed gedaan. Denk dat ik toch nog 1 van de boeken ga kopen straks.

goede ervaring, snelle afhandeling

Bij binnenkomst direct door medewerker ontvangen en mijn bestelling snel gepakt en met mij afgerekend. Perfect

Ik had een kookboek besteld als kado en het laten bezorgen en dat is top gegaan!

Goed geregeld

klantvriendelijkheid van begin tot eind

Mijn bestelling was de volgende dag meteen geleverd.

Hondiuslaan 44

3528 AB Utrecht